Merhabalar Ben Derya Ayhan,
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Cinsel Terapi, Şema Terapi, Aile ve Çift Danışmanlığı alanlarında aldığım eğitimlerin yanı sıra, NAADAC onaylı bağımlılık eğitimi almış bulunmaktayım.
Cisef (Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi) de ‘Dijital Çağın Yeni Disfonksiyonu: Porno Bağımlılığı, Gerçeklik Algısı ve Cinsel Doyum” başlıklı çalışmamın bildirisini sundum.
Psychology times da yazıyorum ve psikoloji alanında iki farklı makale çalışmam bulunmaktadır. Bunlardan biri yapay zekanın psikoloji üzerindeki etkilerine odaklanırken, diğeri bağımlılık ekseninde ele alınan bir içeriktir.
Her birey biriciktir hikayesi de öyle. Bu yolculuk sizin ben o yolcukta size gururla ışık tutan kişiyim.
- Ilaç bağımlılığı
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
g...
Derya Hanım’ı sosyal medyadan gördüm. Kendisine mesaj attım ve bana hızlıca dönüş sağladı, kliniğe gidip yüz yüze çift terapisi aldım. Çok memnunum, ilişkimize faydasını şimdiden gördüm. Tavsiye ediyorum. Kendisiyle 3 ay sonrası için randevulaştık.
Psk. Derya Ayhan
Güzel geri bildiriminiz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Terapi sürecimizin ilişkinize katkı sağlamaya başlamış olmasına sevindim. Yolculuğunuza eşlik etmek benim için değerli.
Derya hanım çok ilgili. Görüşmelerimiz çok verimli geçti. Başarılı bir psikolog kendisi. Bana çok şey kattı.
• Online adres • Online Hizmet •
Teşekkür ederim
Alanında gerçekten güven veren, empati kurma becerisi çok yüksek bir psikolog. Seanslarda kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz, yargılanmadan dinlendiğinizi hissedeceğiniz bir ortam sunuyor. Sorunlara yüzeysel değil, derinlemesine yaklaşarak farkındalık kazanmanıza yardımcı oluyor. Profesyonelliği ve içtenliği sayesinde her görüşmeden daha iyi hissederek ayrılıyorsunuz. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Panase Psikoloji Merkezi • Bireysel Terapi •
Psk. Derya Ayhan
Çok teşekkür ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
g...
Bir arkadaş tavsiyesiyle Derya Hanım’la iletişime geçtim. Yüz yüze bireysel terapi aldım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Gayet memnun kaldım, çok etkili ve faydalı oldu, ben de çevreme tavsiye ederim.
Psk. Derya Ayhan
Bu değerli paylaşımınız için teşekkür ederim. Gösterdiğiniz çabanın karşılığını aldığınızı görmek beni çok mutlu etti.
Derya Ayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Ayhan, Psikoloji. Size Derya Ayhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi, Online Terapi, Cinsel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Davranış Bozuklukları, Oyun Terapisi, Online Hizmet.
Derya Ayhan adresi nerede?Derya Ayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet İnönü Bulvarı Gazimağusa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Ayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Derya Ayhan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Derya Ayhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Ayhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Ayhan hangi dilleri konuşuyor?Derya Ayhan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Ayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Ayhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Ayhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Derya Ayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Ayhan hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Ayhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.