Uzm. Dr. Derya Deniz, Gaziantep'te Göğüs Hastalıkları alanında hasta kabul etmektedir.
Çalıştığı Kurum
Dr. Derya Deniz, güncel olarak Gaziantep Özel ANKA Hastanesi bünyesinde hasta kabul etmektedir.
Eğitim Bilgileri
Lisans: Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi (2003 - 2009)
Uzmanlık: İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (2012 - 2016)
Tıbbi İlgi ve Uzmanlık Alanları
Göğüs hastalıkları kapsamında geniş bir yelpazede hizmet vermekte olup, özellikle şu alanlarda uzmanlaşmıştır:
Astım ve KOAH
Akciğer Kanseri ve Tüberküloz (Verem)
Pnömoni (Zatürre)
Alerjik hastalıklar
Üst ve alt solunum yolu enfeksiyonları
Bronşit ve Bronşektazi
- Halk Bankası A.Ş. Mensupları
- Ankara Sanayi Odası
- Ankara Ticaret Odası
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Quick Sigorta
- Aveon Sigorta
- Arex Sigortası
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Ana Sigorta
- Bereket Sigorta
- Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
- Ana Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Aveon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
- Garanti Bankası (TSS)
- Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
- Halk Sigorta (TSS)
- Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
- Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü (ÖSS)
he...i
Anka Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Derya DENİZ ÖZŞİŞLİ hanımefendinin, gerek hastanede yattığımda gerek sonraki tedavi aşamasında, göstermiş olduğu yakın ilgi ve anlayışla işinin gerçekten Uzmanı olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. İyiki varsınız Dr. Derya hanım.
• Gaziantep Özel Anka Hastanesi • Göğüs Hastalıkları Randevusu •
e....k
Babamın akciğerleri ile ilgili tedavi sürecinde ilgisinden ve bilgilendirmelerinden çok memnun kaldık
• Gaziantep Özel Anka Hastanesi • Göğüs Hastalıkları Randevusu •
K
ka...
Geçmeyen bir öksürük şikayetiyle gitmiştim. Derya hocanın yerinde değerlendirme, teşhis ve tedavisiyle kısa zamanda sıhhate kavuştum.
• Gaziantep Özel Anka Hastanesi • Diğer •
Derya Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Deniz, Göğüs Hastalıkları. Size Derya Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu.
Derya Deniz adresi nerede?Derya Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Derya Deniz hangi dilleri konuşuyor?Derya Deniz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Deniz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Derya Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Deniz hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Deniz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Generali Sigorta, Halk Sigorta, Ankara Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Türk Exim Bankası, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
- Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları