• Ç

Günlerdir ağrı çektiğim 20 lik dişimi hiç acı çekmeden 5 saniyede çeken mucize eller enerjisine herşeyine hayran kaldım çok çok teşekkür ederim

• T

Yıllardır dış doktoruna gitmem, 31 yaşındayım daha 1 çürük bile olmadi çünkü ben dişlerime bakarım onlarda bana malesef 20 lik diş dedikleri diş son zamanlarda beni çok üzdü acile gittim, özele gittim ama nafile sonra derya hanıma sevk edildim. Sabahın ilk saatleri ama enerjisi çok yüksek, dinlemesini biliyor, işini severek yapıyor, hastası ile özel ilgileniyor. Gömülü 20 lik disimi 5 dk bile sürmeyen el pratikliği ile çekti. Ne acı hissettim ne de ağrı hissetim. Vurduğu iğneyi bile o kadar özenle vuruyor ki anlatamam. Ordan çıktım ve işime döndüm. 20 lik diş güç gerektirir erkek doktora git diyen kişilere söylüyorum derya hanım ile mutlaka tanismalisiniz. Ona nasıl teşekkür etsem bilemedim burdan yazmak istedim tekrar tekrar teşekkür ederim

• M

Kendisine gece yarısı pandemi zamanın gittim bu zamana kadar bir çok kez acile diş ağrısında dolayı gittim ağzımın içine bile bakılmadan antibiyotik yazıp gönderdiler ama Derya Hocam dişimin antibiyotike ihtiyacının olup olmadığını tespit ederek gece gece dişimi çekti aldı ve eli çok hafif özel muayahanesi olsa bir insanın bu kadar ilgilenmez hasta ile herhalde hayatımda gördüğüm diş hekimliği bir yana en iyi doktor kendisine başarılar dilerim

• başka bir yer Diğer  •

Bir Hafta Inanılmaz Bir diş ağrısı çektim Diş Hekiminin sevki Sonucu Derya Hanım a Denk Geldim.Sagolsun Hemen Kanal Tedavisi Yapacağını soyledi Eli Çok Hafif ve Pratik Hiç Acı Hissetmedim Beni Kurtardı Bu Durumdan Bu Şekil Teşekkür Etmek Istedim...

• H

Gerek sekreter hanım gerek kendisi cok ilgilendiler sağolsunlar. 2 dişimde kanal tedavisi hem çabuk hem iyi bir sekilde yapıldı. Psikolojik açıdan da hastasına gayet iyi yaklaşan ve rahatlatan bir dentist. Cok memnun kalmakla beraber bir daha gidersem mutlaka kendisine giderim.

• R

2 gün çektigim inanılmaz ağrı için diş hastanesine gittiğimde antibiyotik ve ağrı kesici tedavisi başlandı yalnız gecede sabah şimdiye kadar hiç yaşamadığım inanılmaz bir ağrı sabaha kada 1 dk bile gözümü kırpmadan tekrar kendimi sabah dış Hastanesi acile attım ağrıyan dişi uyusturmalari sayesinde 3 saat uyuyabildim ağrı icon iğne yazdirmistim aynı aksam iğneyi yaptırdıktan yarım saat sonra aynı ağrı tekrar başladı sabaha kadar çektiğim yine inanılmaz bir zulüm azap tarifsiz ağrı sabah tekrar kendimi direk dış hastanesine attım genel dış hekimi endodontiye sevketti aynı gün içinde Derya hanim yaşadığım o muhteşem ağrılardan dolayı hassaslasa 2 dişe kanal tedavisi yaptı ne uyustururken nede tedavi süresince en Ufak bir sıkıntı çekmedim tedavi bittikten sonra ki tek korkum aynı ağrıyı yaşamaktı gece bebekler gibi uyudum benim için o 48 saatlik süre sonucunda bir mucize gibiydi pratikligi işlemi tamamen çözüm odaklı olmasi ve sonrasında yaptığı dolgunun orjinal dış gibi harika olması şimdiye kadar sadece özel doktora gittiğim halde ağız ve diş hastanesine olan ön yargımı yıkan doktor. Eline emeğine sağlık

Profili düzenle veya yönet