Aile Çiz Testi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
g...
Derya Hanım’a tavsiye ile ulaştım. Oğlumun ergenlik dönemi çatışmaları için gittim, çok olumlu sonuçlar aldım. Derya Gülersoy hocamızdan çok memnunuz.
C
c...
Boşanmadan sonra içinde bulunduğum durumla ilgili kaygılarım vardı. Bununla ilgili Derya Hanım ile görüştük. Kendisinin yaklaşımı ve desteği için çok memnunum.
Her zaman tavsiye ederim• • •
f...
Bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım, önerdiler. 2 çocuktan sonra ilişkimde bazı sorunlarım vardı. Kendime vakit ayıramadığım ve iyi hissetmediğim bir dönemde tanıştık. Yakın ilgisi ve çözümcül önerileri için çok memnun kaldım. Her zaman tavsiye ederim.
e...
Kendisine ergen oğlum ile yaşadığım iletişim sıkıntısı için başvurmuştum.
Gerçekten çok ilgili.
Çocukla iletişimi çok çok iyi.
Takibi çok iyi.
Arada yaşadığım sıkıntılar için yazdığım sorulara hızlı dönüş aldım.
Ben çok memnun kaldım.
Herkese tavsiye ediyorum.• • •
s...
Ben 5 ay önce Derya Hanım’la tanıştım. Kararsız olmak, özgüven eksikliği gibi sorunlarım vardı. Konuşurken acaba yanlış bir şey söyler miyim gibi kaygılarım vardı, aklımdan geçenleri ifade etmekten çekinirdim. Bu yüzden geçmişte hakkımı savunamadığım zamanlar oldu. Derya Hanım’la yaptığımız çalışmalar sonucu artık toplum içindeyken kendime daha çok güveniyorum. Kendimi savunmam, aklımdan geçenleri ifade etmekten korkmamam konusunda bana yol gösterdi. Artık daha girişken, daha özgüvenli bir insanım. Süreçten çok memnunum, Derya Hanım sayesinde yeni versiyonumu çok seviyorum. Özgüven eksikliği yaşayan herkese Derya Hanım’ı tavsiye ederim.
d...
Derya Hanım’a tanıdığımın önerisiyle ulaştım.
"Kardeş kıskançlığı" konusunda online danışmanlık aldım. Süreç boyunca ilgiyle dinlendim ve yaşadığımız duruma uygun, uygulanabilir öneriler aldım. Açıklamalar anlaşılır ve yol göstericiydi.• • •
Ş
ş...
Oğlumu ergenlik öncesi hazırlık için götürdüm. Derya Gülersoy Hanım’dan çok memnunuz. Güler yüzlü, ilgili ve güven veren bir uzman. Çocuğumuzla iletişimi çok güzel, her zaman açıklayıcı ve destekleyici. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
h...
Boşanma sürecinde kendisinden destek aldım, ilgisinden çok memnun kaldım. Birçok konuda ufkumu açtı, göremediklerimi görmemi sağladı ve karar almamı kolaylaştırdı. Herkese tavsiye ediyorum.
Derya Gülersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Gülersoy, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Derya Gülersoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Online Terapi, Boşanma Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Stres Yönetimi, Çocuk ve Bebek Uyku Danışmanlığı, Güvenli Bağlanma.
Derya Gülersoy adresi nerede?Derya Gülersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Gülersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Derya Gülersoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Derya Gülersoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Gülersoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Derya Gülersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Gülersoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.