Uzm. Aile Danışmanı Derya Gülersoy
Merhaba, ben Derya Gülersoy
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunuyum. Eğitim alanındaki akademik gelişimimi arttırmak amacıyla İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nü bitirdim . Ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı sertifika programını tamamlayarak çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle çalışma alanında uzmanlaştım
Uzun yıllara dayanan eğitimcilik deneyimim boyunca çocukların gelişim süreçlerine, aile ilişkilerine ve bireylerin yaşamlarında karşılaştıkları duygusal zorluklara yakından tanıklık ettim. Bu süreçte edindiğim bilgi ve deneyimleri aile danışmanlığı yaklaşımıyla birleştirerek danışanlarıma bütüncül bir destek sunmaktayım.
Danışmanlık sürecinde her bireyin ve her ailenin kendine özgü bir hikâyesi olduğuna inanıyor; yargılamadan, empatiyle ve çözüm odaklı bir yaklaşımla danışanlarıma eşlik ediyorum.
Özellikle;
• Aile ve çift ilişkileri
• Ebeveyn danışmanlığı
• Çocuk ve ergen gelişimi
• Davranış ve uyum sorunları
• Özgüven ve öz değer çalışmaları
• Kaygı ve stres yönetimi
• İletişim becerileri
• Boşanma sürecinde aile danışmanlığı
• Duygusal zorlanmalar ve yaşam krizleri
alanlarında danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Kendinizi daha iyi anlamak, ilişkilerinizi güçlendirmek ve yaşamınızdaki zorluklarla daha sağlıklı başa çıkabilmek için profesyonel destek almak isterseniz, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
“Öğretmen • Çocuk Gelişim Uzmanı • Aile Danışmanı”
Aile Danışmanlığı Randevusu
Diğer (İade)
Ana Sigorta
Görüşler
g...
Derya Hanım ile arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşmeye başladık. Derya Hanım ile yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız. İlişki süreçlerindeki uzmanlığı, samimiyeti ve en önemlisi her iki tarafa da eşit mesafede duran objektif yaklaşımı sayesinde çok verimli bir süreç geçirdik. Kendimizi çok rahat ifade edebildiğimiz bir alan yarattı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Derya Gülersoy
Güzel düşünceleriniz ve değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecimiz boyunca kendinizi rahat ve güvende hissedebileceğiniz bir alan oluşturabilmek benim için çok kıymetliydi. İlişkinize ve birbirinizi daha iyi anlayabilmenize küçük de olsa katkı sağlayabilmiş olmak beni mutlu ediyor. Yolculuğunuzun bundan sonraki kısmında da birbirinize sevgi, anlayış ve güvenle eşlik etmenizi dilerim. Sevgi ve saygılarımla.
c...
İki çocuk annesi olarak gün içinde sürekli bir şeylere yetişmeye çalışıyor, kendime hiç vakit ayıramıyordum. Zamanla en küçük şeylerde bile gerildiğimi ve tahammülümün azaldığını fark ettim. Bu nedenle destek almaya karar verdim.
Derya Hanım beni yargılamadan dinledi ve yaşadığım yoğunluğun üzerimdeki etkilerini fark etmemi sağladı. Özellikle annelikle ilgili kendime yüklediğim mükemmel olma baskısını konuşmak bana çok iyi geldi.
Görüşmeler sonrasında sorunlar tamamen ortadan kalkmadı belki ama onları ele alış şeklim değişti. Kendimi daha sakin hissediyorum ve çocuklarımla olan iletişimimde de olumlu değişiklikler oldu. İyi ki başvurmuşum.
Herkese tavsiye ederim.• • •
Derya Gülersoy
Bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Anne olmak başlı başına büyük bir emek ve sorumluluk gerektiriyor. Günlük hayatın yoğunluğu içinde çoğu zaman kendi ihtiyaçlarımızı fark etmekte zorlanabiliyoruz. Süreç boyunca kendinize biraz daha şefkatle yaklaşabilmeniz ve üzerinizdeki mükemmel olma yükünü fark etmeye başlamanız benim için çok kıymetliydi. Kendinizi daha sakin hissetmeniz ve çocuklarınızla olan ilişkinizde olumlu değişiklikler yaşamanız beni çok mutlu etti. Güveniniz ve samimiyetiniz için teşekkür eder, kendinize iyi bakmanızı dilerim.
c...
İş ve özel hayatın getirdiği yoğun stresle baş etmekte zorlandığım bir dönemde Derya Hanım’dan destek aldım. Görüşmeler sayesinde stres kaynaklarımı daha iyi tanımayı, duygularımı yönetmeyi ve olaylara daha sağlıklı yaklaşmayı öğrendim. Kendimi yargılanmadan dinlenmiş hissetmek benim için çok değerliydi. Süreç boyunca gösterdiği profesyonel, samimi ve güven veren yaklaşımı için çok memnun kaldım.
Derya Gülersoy
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bazen hayatın yoğunluğu içinde kendimizi ve ihtiyaçlarımızı fark etmek zorlaşabiliyor. Bu süreçte kendinize alan açmanız, duygularınızı daha yakından tanımaya başlamanız ve yaşadığınız stresle farklı şekillerde baş edebilmeniz çok değerliydi. Yolculuğunuza eşlik etmiş olmak benim için de kıymetliydi. Güveniniz ve samimiyetiniz için teşekkür eder, bundan sonraki süreçte de kendinize aynı özeni göstermeye devam etmenizi dilerim.
s...
Eşimle yaşadığımız sorunlar nedeniyle başvurdum. Sürekli tartışıyor ama sorunun tam olarak ne olduğunu da anlatamıyorduk. Görüşmeler bana olaylara farklı açıdan bakmayı ve iletişim kurarken nelere dikkat etmem gerektiğini gösterdi.
Zamanla hem kendimi daha iyi ifade etmeye hem de karşı tarafı daha iyi anlamaya başladım. Sürecin ilişkimize olumlu katkısı olduğunu düşünüyorum.
Kendisi gayet kibar bir şekilde karşıladı, görüşmemiz çok olumlu geçti, gayet memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim.• • •
Derya Gülersoy
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İlişkilerde bazen yaşanan sıkıntının ne olduğunu bilmekten çok, onu birlikte anlayabilmek önemlidir. Süreç boyunca birbirinizi dinlemeye ve anlamaya gösterdiğiniz çaba gerçekten takdire değerdi. İletişiminizde küçük farkındalıkların bile olumlu değişikliklere dönüşmüş olduğunu duymak beni çok mutlu etti. Güzel sözleriniz ve bana duyduğunuz güven için teşekkür ediyor, birlikte kurduğunuz bağı güçlenerek sürdürmenizi diliyorum.
g...
Derya Hanım’a tavsiye ile ulaştım. Oğlumun ergenlik dönemi çatışmaları için gittim, çok olumlu sonuçlar aldım. Derya Gülersoy hocamızdan çok memnunuz.
Derya Gülersoy
Güzel sözleriniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Ergenlik dönemi hem gençler hem de ebeveynler için zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Bu süreçte oğlunuzla olan ilişkinizde olumlu değişimler yaşandığını duymak beni çok mutlu etti. Gösterdiğiniz emek ve iş birliği, sürecin verimli ilerlemesinde önemli bir rol oynadı. Ailenize huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.
c...
Boşanmadan sonra içinde bulunduğum durumla ilgili kaygılarım vardı. Bununla ilgili Derya Hanım ile görüştük. Kendisinin yaklaşımı ve desteği için çok memnunum.
Her zaman tavsiye ederim• • •
Derya Gülersoy
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Hayatın bazı dönemleri beklenmedik değişimlerle birlikte gelebiliyor ve bu süreçlerde destek istemek önemli bir adım. Bu yolculukta size eşlik edebilmiş olmak benim için değerliydi. Kendiniz için attığınız adımların size iyi geldiğini duymak beni mutlu etti. Nazik tavsiyeniz ve güveniniz için ayrıca teşekkür ederim.
Z
z...
Derya Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım.
15 yaşında bir oğlum var, onda biraz sınav heyecanı vardı. Bu konuda bilgi aldım. Ergenlikle ilgili de danıştım ve bilgi aldım. Fikirleri aydınlatıcıydı, bilgilendiriciydi. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.• • •
Derya Gülersoy
Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bir ebeveyn olarak çocuğunuz için en doğru adımları atmaya çalışmanız ve ihtiyaç duyduğunuzda destek aramanız çok kıymetli. Paylaştığım bilgilerin ve önerilerin size yol gösterici olduğunu duymak beni mutlu etti. Ergenlik dönemi her aile için farklı deneyimler barındırsa da, doğru yaklaşım ve anlayışla bu süreci daha sağlıklı yönetmek mümkün. Oğlunuzla birlikte güzel ve başarılı bir dönem geçirmenizi diliyorum. Güveniniz için teşekkür ederim.
f...
Bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım, önerdiler. 2 çocuktan sonra ilişkimde bazı sorunlarım vardı. Kendime vakit ayıramadığım ve iyi hissetmediğim bir dönemde tanıştık. Yakın ilgisi ve çözümcül önerileri için çok memnun kaldım. Her zaman tavsiye ederim.
Derya Gülersoy
Güzel sözleriniz ve güveniniz için teşekkür ederim. Hayatın yoğun temposu içinde özellikle ebeveynlik sorumlulukları arttıkça kişinin kendisini geri planda bırakması oldukça sık karşılaşılan bir durum. Bu süreçte kendi ihtiyaçlarınızı fark etmeye başlamanız ve ilişkinize farklı bir gözle bakabilmeniz çok değerliydi. Size ve ailenize mutluluk, denge ve huzur diliyorum.
e...
Kendisine ergen oğlum ile yaşadığım iletişim sıkıntısı için başvurmuştum.
Gerçekten çok ilgili.
Çocukla iletişimi çok çok iyi.
Takibi çok iyi.
Arada yaşadığım sıkıntılar için yazdığım sorulara hızlı dönüş aldım.
Ben çok memnun kaldım.
Herkese tavsiye ediyorum.• • •
Derya Gülersoy
Bu güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Bir anne olarak çocuğunuz için en iyisini istemeniz ve ihtiyaç duyduğunuzda destek aramanız çok değerli. Süreç boyunca paylaştığınız her konuda size yardımcı olabilmiş olmak ve sorularınıza yanıt verebilmek benim için mutluluk vericiydi. Oğlunuzla aranızdaki iletişimin güçlendiğini bilmek de ayrıca sevindirici. Güveniniz, samimiyetiniz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.
s...
Ben 5 ay önce Derya Hanım’la tanıştım. Kararsız olmak, özgüven eksikliği gibi sorunlarım vardı. Konuşurken acaba yanlış bir şey söyler miyim gibi kaygılarım vardı, aklımdan geçenleri ifade etmekten çekinirdim. Bu yüzden geçmişte hakkımı savunamadığım zamanlar oldu. Derya Hanım’la yaptığımız çalışmalar sonucu artık toplum içindeyken kendime daha çok güveniyorum. Kendimi savunmam, aklımdan geçenleri ifade etmekten korkmamam konusunda bana yol gösterdi. Artık daha girişken, daha özgüvenli bir insanım. Süreçten çok memnunum, Derya Hanım sayesinde yeni versiyonumu çok seviyorum. Özgüven eksikliği yaşayan herkese Derya Hanım’ı tavsiye ederim.
Derya Gülersoy
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kendinizle ilgili değiştirmek istediğiniz noktaları fark edip bunlar üzerinde çalışmaya karar vermeniz çok kıymetliydi. Süreç boyunca attığınız her adımın karşılığını aldığınızı görmek beni çok mutlu etti. Kendinizi daha rahat ifade edebilmeniz, düşüncelerinize daha fazla güvenebilmeniz ve hayatın içinde daha görünür olmanız en büyük kazanımlarınızdan biri. Bu güzel değişime tanıklık etmek benim için de çok değerliydi. Güveniniz ve samimi paylaşımınız için teşekkür ederim.
Derya Gülersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Gülersoy, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Derya Gülersoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Derya Gülersoy adresi nerede?Derya Gülersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Gülersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Derya Gülersoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Derya Gülersoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Gülersoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Derya Gülersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Gülersoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Derya Gülersoy hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Gülersoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.