Abant İzzet Baysal Üniversitesinden 2004 yılında mezun oldum.
2009 yılında klinik plates eğitimini tamamladım .
2013 yılında Almanya okulu İFAO enstitüsü kriterlerine uygun bir şekilde 5 yıllık osteopati eğitimini tamamladım . Aynı sürece denk gelen 2011-2012 yıllarında da manuel terapi eğitimlerini de tamamlayarak mesleğimde bütünsel bir bakış açıyla yol almaya başladım.
Refleksoloji , integrated myofascial terapi , pelvik taban eğitimleri ile de insaların şifa yolculuğundaki danışmanlık hizmetimi zenginleştirmeye devam ettim . Kendi deneyimlerimin yarattığı güzel sonuçlardan etkilendiğim için 2020 de 200 saatlik yoga eğitmenlik eğitimini bitirdim .
Bilgi ve donanımına hayran kaldığım Luis Rivas eğitmenliğinde 2023 te aldığım uygulamalı kinezyoloji eğitimi benim için meslekte bir yenilenme yarattı.
Ve ben mesleğimde 19 yılı geride bırakırken diyorum ki ; daha öğrenecek ne çok şey var :)

Fzt. Dicle Karatepe

Talaytepe mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Ay yapı Corner Office B blok, 5.Kat: , No:17, Kayapınar, Diyarbakır 21070

• Sigortası olan hastalar

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Talaytepe mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Ay yapı Corner Office B blok, 5.Kat: , No:17, Diyarbakır

• K

2 amelyat geçirdim biri bel fıtığı kas spazmı nedeniye Dicle hanımımdan randevu talebi oluşturdum,Sorunun ana kaynağını bulmada çok iyi, tedavi süreci için önemli bir etken,ilk seans olmasına rağmen iyi bir fark oluştu,önümüzde ki günlerde daha iyi olacağıma inanıyorum...

• Fzt. Dicle Karatepe Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

4 ay önce boyun fıtığı için gittiğim doktorlar ilerlemiş boyun fıtığım olduğunu söyledi. Guç kaybım yoktu ama boyun, omuz ve sağ kolda dayanılmaz ağrılarım vardı, kulaklarımda çınlama vardı. Geceleri ağrılarımdan ötürü uyuyamiyordum. Bir ay kadar ilaç kullandım. Ağrılarımda hafif bir azalma oldu. Sonrasında internette fıtık ile ilgili araştırma yaparken Dicle hanıma rastladım. Hakkında yapılan yorumlara bakarak kendisi ile iletişime geçtim.. İlk seanstan itibaren çok büyük değişimler oldu. İkinci seanstan sonra ağrılarım yok denecek kadar azaldı. 3. Seans sonunda agrım hiç kalmadı, hareketlerim tamamen açıldı. Sorduğunuz her soruya cevap veriyor ve çok güzel ilgileniyor. 5. seansı bitirdik ve şuan hiç fıtık olmamış gibiyim. Ben onun sayesinde şifa buldum, Allah ta onun hastalarına şifa versin.

• Fzt. Dicle Karatepe Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

Boyun fıtığı, boyun düzleşmesi ve bel fıtığı için gittim ilk seanstan tut şimdiye kadar gerçekten bana en iyi gelen tedavi bu oldu. Sağlıkta işin ehlini bulmak zordur iyiki Dicle hocaya denk geldim yoksa şuana kadar gittiğim hekimlerin hepsi cerrahi müdahele istedi ama Dicle hocam sayesinde cerrahi müdahele gerek kalmadı şiddetle tavsiye ediyorum iyi ki tanımışım bundan sonraki hayatımda rahatsızlığım olmazsa dahi kontrol amaçlı gideceğim bir hekim

• Fzt. Dicle Karatepe Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

• P

Omurgamda sıkıntım vardı. Doktorum, fizyoterapistten destek almamı önerdi. Ben de araştırıp kendisini buldum. Başıma gelen en iyi şey. Manuel terapi uyguladı bana. Tedavisinden çok çok iyi sonuçlar aldım. Bedenimin farkına vardım, daha çok seviyorum. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Boyun düzleşmesi ve fıtığı için başvurdum. 8 seans gittim. 3. seanstan sonra çok iyi sonuçlar aldım. Boyun fıtığım patlama durumuna gelmişti. Gittiğim doktorlar ameliyat dedi. Kendisinin uyguladığı tedavi ile ameliyata gerek kalmadı. Bu süreçte zorlandım, bardak bile tutamadım. Çok iyi sonuçlar elde ettik. Sağlıklı olsam bile kontrol amaçlı kendisine gideceğim. İlgili ve alakalı bir uzman, ben kendisinden memnunum.

•  •

Mesane tembelliği nedeniyle tavsiye üzerine başvurdum. Tedavimiz devam ediyor. İyi sonuçlar almaya başladım. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Dicle Hanımdan memnunum. 2 aydır gidiyorum şu an için hiçbir sıkıntım yok.

• T

Dicle hoca sadece kendi alanında değil bir çok alanda yetkin ve güncel bir hekim. 2 seansta kas ağrılarıma çözüm bulmanın yanısıra kendisini tanımaktan çok mutluyum tereddütsüz öneriyorum

• Fzt. Dicle Karatepe Manuel Terapi  •

• Z

Dicle hanım işine oldukça hakim ve çok bilgili biri. 2 seans gittik ve her anlamda birebir ilgilendi ve agrilarda onemli oranda iyileşme oldu. Herkese tavsiye ediyoruz

• Fzt. Dicle Karatepe Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Boyun ve sırt ağrılarım için başvurdum. Manuel terapi ve fizik tedavi uyguladı. Eskisine nazaran %90 iyiyim. 7-8 seanstır gidiyorum. Dicle Hanım işinde başarılı, iyi bir uzman. Herkese tavsiye ederim. Memnunum kendisinden.

• C

Çok memnun kaldım. Tek seansta sorunumu çözdü. Kesinlikle alanında çok iyi. Gebeyim, kuyruk sokumu ağrısı ile gittim. Manuel terapi uyguladı. Arayıp nasıl olduğumu sordu. Çok ilgili bir uzman. Tekrardan bir sorun veya sıkıntım olursa tek tercihim Dicle Hanım. Herkese tavsiye ederim.