Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Diyarbakır 1 adres
2009 yılında klinik plates eğitimini tamamladım .
2013 yılında Almanya okulu İFAO enstitüsü kriterlerine uygun bir şekilde 5 yıllık osteopati eğitimini tamamladım . Aynı sürece denk gelen 2011-2012 yıllarında da manuel terapi eğitimlerini de tamamlayarak mesleğimde bütünsel bir bakış açıyla yol almaya başladım.
Refleksoloji , integrated myofascial terapi , pelvik taban eğitimleri ile de insaların şifa yolculuğundaki danışmanlık hizmetimi zenginleştirmeye devam ettim . Kendi deneyimlerimin yarattığı güzel sonuçlardan etkilendiğim için 2020 de 200 saatlik yoga eğitmenlik eğitimini bitirdim .
Bilgi ve donanımına hayran kaldığım Luis Rivas eğitmenliğinde 2023 te aldığım uygulamalı kinezyoloji eğitimi benim için meslekte bir yenilenme yarattı.
Ve ben mesleğimde 19 yılı geride bırakırken diyorum ki ; daha öğrenecek ne çok şey var :)
- Osteopati
- Bel - Boyun Fıtığı
- Diz Ağrısı
- Ayak ve Ayak Bileği Ağrıları
- Kalça Ağrıları
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Talaytepe mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Ay yapı Corner Office B blok, 5.Kat: , No:17, Diyarbakır
Bel - Boyun Fıtığı
Skolyoz Tedavisi
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
Fzt. Dicle Karatepe
Talaytepe mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Ay yapı Corner Office B blok, 5.Kat: , No:17, Kayapınar, Diyarbakır 21070
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
m...
Dicle Hanım’dan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Kesinlikle çok ilgili, alakalı ve tecrübeli; bilgisini zaten söylemeye gerek bile duymuyorum. Klinik çok ama çok hijyenik.
Ben kendisine bel ağrısı için gittim, manuel terapi yaptı. İlk seanstan sonra bile hemen faydasını gördüm. İlaçla geçmeyen ağrılarım geçti ve hâlâ devam ediyorum. Egzersiz seansları da çok başarılı. Çevremdeki herkese tavsiye ettim, mutlaka gidilmesi gereken bir klinik.
Manuel terapiyi kesinlikle tavsiye ederim. Çok rahatlatıyor, hem bedenen hem ruhen çok rahatlamış ayrılıyorum.• • •
Fzt. Dicle Karatepe
Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Bu süreci birlikte, bedeninizi daha iyi anlayarak ilerletebilmiş olmak benim için çok kıymetli. Sağlığınız daim olsun
g...
Kendisinden oldukça memnunuz. Annemin ağız içi kanseromi nedeniyle çenesinin bir kısmı alındı, bir taraftaki kas kısalığı nedeniyle alt çenede eğrilik oluştu. Bu kası açmak ve uzatmak için doktorları fizik tedavi önerdiler; ancak bu konuda Türkiye’de çok az fizyoterapist var. Dicle Hoca araştırdı ve annemi tedaviye başladı. Kendisinden çok memnunuz.
Fzt. Dicle Karatepe
Böylesine hassas bir süreçte bana duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Size bu süreçte eşlik edebilmek benim içinde çok değerli. Nazik geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim
Y
y...
Dicle hocaya başka bir fizyoterapist aracılığıyla ulaştım. Dicle hocaya gitmeden önce çok fazla göğüs ağrım ve bel-boyun ağrım vardı. Sonra Dicle hocayla ön görüşme yaptığımızda bile bana çok güven verdi. Ağrılarımın geçeceğinden emin değildim; onunla görüşene kadar. Sonra ilk seansı yaptık, sanki ağrılarımın yerini eliyle koymuş gibi buluyordu ve işlem yapıyordu. En sonunda ağrılarımın geçtiğini görünce boşuna güvenmediğimi anlamıştım. Seans dışında da her zaman takip ediyor, nasıl olduğumuzu; bizi bizden daha çok düşünüyor diyebilirim kendi adıma. O yüzden elimden geldiğince herkese önermeye gayret ediyorum ve ellerinin gerçekten şifalı olduğunu düşünüyorum.
Fzt. Dicle Karatepe
Bana duyduğunuz güven ve bu güzel paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Bu yolculukta size rehberlik etmek benim için kıymetli ve keyifliydi .
e...
Dicle Hanım’a telefonla ulaştım. Bel ağrım için başvurdum. Gayet ilgili, bilgili ve sürece hâkim; memnun kaldım.
Fzt. Dicle Karatepe
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sağlığınız daim olsun
b...
Dicle Hanım’la iyi ki yollarımız kesişmiş. Boyun fıtığı, düzleşmesi, bel-boyun sinir sıkışması için 4 seans gittim, çok memnun kaldım. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak bana çok iyi geldi, çevremdeki herkese öneriyorum; işinin en iyisi.
Fzt. Dicle Karatepe
Samimi yorumunuz için teşekkür ederim ,sürecinize destek olabilmiş olmak benim için çok değerli. Sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
d...
Uzmanımıza başka bir uzman yönlendirmesiyle ulaştım. 2 aylık bebeğimin duruş bozukluğu olduğu için başvurdum ve tedavi sürecinde çok güzel sonuçlar aldık. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim. Dicle Hanım'ın hem bilgisi hem anlayışı hem de bebeklerle iletişimi çok güzeldi.
Fzt. Dicle Karatepe
Tedavi sürecinizde birlikte güzel bir ilerleme kaydetmiş olmak beni de çok mutlu etti. Prensesin şifasının daim olmasını dilerim
d...
Dicle hocama tanıdıkların tavsiyesiyle ulaştım. Benim iki dizimde problem var. Sağ dizimden menisküs ameliyatı olmuştum, yürümede zorlanıyordum, aşırı ödem vardı iki dizimde de, kaslar çok zayıf. Dicle hocamdan aldığım tedavi sonucu dizler rahatlamaya, yürüyüşüm düzelmeye başladı, ödemde azalma oldu. Hâlen terapim devam ediyor. Ayrıca enerjisiyle ve yaklaşımıyla psikolojik olarak da kendime güven duymama yardımcı oldu, yürüyememek ve ağrı beni çok yıpratmıştı. Dicle hocam bu durumun düzeleceğine beni inandırdı.
Çevremde herkese tavsiye ediyorum, gerçekten çok rahatlatıyor.• • •
Fzt. Dicle Karatepe
Zaman ayırıp bu değerli geri bildirimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sizin memnuniyetiniz ve sürecinize olumlu katkı sağlamış olmak benim için en büyük motivasyon kaynağı. Her zaman sağlığınız için yanınızdayım. sevgilerimle
V
v....b
Ameliyat oldum, vücudum komple tutuldu; ben de kas tutulması için başvurdum. Allah kendisinden razı olsun, çok iyi bir uzman. Seanslardan güzel sonuçlar aldım. Sayesinde bugün ayaktayım. İlgili ve alakalı bir uzman. Herkese tavsiye ederim; ben ona kefilim.
Fzt. Dicle Karatepe
değerli yorumunuz için teşekkür ederim ,sürecinize katkı sağladığım için bende mutluyum
n....k
Vücut ağrılarım vardı; bu sebeple başvurdum. Osteopati tedavisi gördüm. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım; ağrılarım geçti. Allah kendisinden bin defa razı olsun. Kaç yıldır doktorlara gidip geldim; hiçbiri çözüm bulamadı. Sayesinde ağrılarımdan kurtuldum. Ben kendisinden razıyım; Allah razı olsun. Ağrım olmasa bile ara ara kendisine gitmeye devam ediyorum.
Fzt. Dicle Karatepe
güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederim ,sizinle bu süreci paylaşmak benim içinde çok kıymetli
K
k....g
2 amelyat geçirdim biri bel fıtığı kas spazmı nedeniye Dicle hanımımdan randevu talebi oluşturdum,Sorunun ana kaynağını bulmada çok iyi, tedavi süreci için önemli bir etken,ilk seans olmasına rağmen iyi bir fark oluştu,önümüzde ki günlerde daha iyi olacağıma inanıyorum...
Fzt. Dicle Karatepe
Bu yolculukta size eşlik etmek benim içinde çok kıymetli, paylaşımınız için teşekkür ederim
Dicle Karatepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dicle Karatepe, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Dicle Karatepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manuel Terapi, Bel - Boyun Fıtığı, İnkontinans Tedavisi, Pelvik Taban Rehabilitasyonu, Ayak Analizi, Pelvik Taban Fizyoterapisi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), El Rehabilitasyonu, Skolyoz Tedavisi.
Dicle Karatepe adresi nerede?Dicle Karatepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talaytepe mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Ay yapı Corner Office B blok, 5.Kat: , No:17 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dicle Karatepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dicle Karatepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dicle Karatepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dicle Karatepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dicle Karatepe hangi dilleri konuşuyor?Dicle Karatepe ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dicle Karatepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dicle Karatepe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dicle Karatepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Dicle Karatepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dicle Karatepe hangi sigortaları kabul ediyor?Dicle Karatepe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Diyarbakır bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler