Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
PSİKOÇOCUK, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi & Psikoterapi Merkezi
İnternetten buldum kendisini. Çocuğumun sorunları vardı. Didem Hanım ile oğlum daha sakin söz dinliyor eskiden söz dinlemiyordu artık dinliyor. Seans olarak yeni başladık ve sürecimiz devam ediyor. Didem Hanım oğlum ile konuşması çok etkili oldu daha önce ilaçlarını kullanmıyordu, Didem Hanım'la beraber kullanmaya başladı bize gayet iyi geldi. Aldığımız desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
e....)
Hem doktorumuzdan hem de personelden memnun kaldık. Çocuğum için 2 kere görüşme sağladık şu anda devam etmiyoruz ama görüşmek istersek eğer bilgi veripte gerek duyarsak gideceğiz. İyiye gitti, şu anda iyiyiz. Daha kararlı olduğunu fark ettim. Biraz da tuvalet alışkanlığı için görüşme sağladık kabızlık sorunu vardı. Çocuğum bana doktor ablanın dediği şeyleri aklıma getirdim ve daha rahat süreci atlattım dedi. Kendisiyle bir bağ kurup, dediklerini kaleye almış.
a....)
Biz yakın ilgi gördük. Randevu takvimimizi bize göre ayarladılar. Bizim için psikolog görüşmesinin uygun olacağı görüşüne vardık şu anda sürecimizi yönetiyoruz. 1 kere görüşme sağladık. Didem Hanım bize yakın ilgi gösterdi. Eşim ve benimle görüşürken detaylı bilgi verdi. Hastalığının az çok hangi aşamada olduğuna dair kanılarını paylaştı. Sıcak, yakın, güler yüzlü bir ortam geçirdik.
E-posta doğrulandı
Didem hanıma arkadasımın tavsiyesi ile oğlumu götürüyorum.oğlumda dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu var.didem hanımın ilgisi alakası cok cok güzel.işinin uzmanı bir doktor.Çocuklarla iletişimi çok kuvvetli.oğlumun okul başarısı farkedilir bir şekilde arttı.arkadaşları öğretmenleri ile iletişimi düzeldi.İyi ki yollarımız kesişmiş Didem hanımla
n...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Doktor Didem Hanım ile tanıştım. Uzun süredir sürekli kaygılarım vardı. Didem Hanım, bana doğru düşünme ve doğru yolu nasıl bulabileceğimi gösterdi. Ayrıca, cana yakın ve bizden biri gibi davranması da beni etkiledi. Doktor Hanım hakkında tüm tanıdıklarıma bilgi verdim ve onları kendisine yönlendirdim. Kesinlikle tavsiye ederim.
y...
Didem Hocamı ailece çok severiz. O, Kırşehir'den gideli yıllar oldu, fakat hâlâ sorularımızı yanıtlar, bizi aydınlatır. Allah ondan razı olsun. Otizm çok boyutlu ve karmaşık bir rahatsızlık. Uzman desteği olmadan otizme uyum sağlamak ve otizmle yaşamayı öğrenmek çok zor. Didem Hocam sadece oğluma değil ailemize de ışık oldu. Didem Hoca'nın yanına -yani hastaneye- gittiğimizde eşim ve ben daha rahatlamış, daha pozitif bir şekilde evimize döndük. Hayata ve insanlara daha olumlu baktık. Didem Hocam engelli hakları konusunda da bizi çok aydınlattı. Kırşehir'de görev yaptığı yıllarda tüm otizmli çocuklara ve ailelerine çok destek oldu. Kırşehir'den selamlar...
b...
Didem Hanım'a referans ile ulaştım. Kızımda dikkat eksikliği sebebiyle başvurduk. Doktorumuz kızımla çok güzel ilgilendi, çok içten ve samimiydi. Gerçekten çok çaba verdi kızım için. İyi ki hayatımızda değerli hocamızı tanımışız. Doktorumuzu çevremdeki insanlara tavsiye ederim ve ettim, onun gibi iyi insanlar çok yaşasın.
s...
Didem Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı tanısı olan oğlum için kendisiyle görüştüm. Şu an tedavimiz devam etmekte ve oğlumla iyi bir iletişimi var. Doktorumuzdan çok memnunuz. Herkese tavsiye ederiz.
e...
Didem Hanım'a çocuğumun hiperaktivitesi için başvurmuştum. Kendisi son derece güleryüzlü ve pozitif bir insandır. Yönlendirmeleri ve tedavisi konusunda ayrıca çok memnun kaldım. Sorularıma sabırla cevap verdi. En kıymetlilerimiz olan çocuklarımızı güvenle kendisine emanet edebiliriz.
s...
Didem Hanım eski çalışmış olduğu kurumdan doktorumuzdu. Atipiik davranişlari olan çocuğumuzu getiriyoruz. bu süreci yönetmemiz icin çok yararlı bilgiler veriyor. Didem Hanım güler yüzlü ve anlayışlı. Herkese tavsiye ederiz.
Didem Ayyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didem Ayyıldız, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Didem Ayyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Dikkat Testleri, Cümle Tamamlama Testi.
Didem Ayyıldız adresi nerede?Didem Ayyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Okul Caddesi No:6 Nilüfer
- Esentepe mah. Okul sok. No:6 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didem Ayyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Didem Ayyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Didem Ayyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Didem Ayyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Didem Ayyıldız hangi dilleri konuşuyor?Didem Ayyıldız ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Didem Ayyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didem Ayyıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Didem Ayyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Didem Ayyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Didem Ayyıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Didem Ayyıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.