- Omuz Ağrısı
- Bel fıtığı
- Boyun Fıtığı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Diz Ağrısı
Arabacıalanı Mah. Çark Cad. No:310/1 İç kapı no:304 Hilloria İş Merkezi, Serdivan , Sakarya 54050
- Sigortası olan hastalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Arabacıalanı Mah. Çark Cad. No:310/1 İç kapı no:304 Hilloria İş Merkezi, Sakarya
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Depresyon
Dikkat Eksikliği
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
ha...
Didem Hanım'a uzun süredir şikayetçi olduğum boyun fıtığı, duruş bozukluğu ve hareket kısıtlılığı poblemleri nedeniyle gidiyorum. Ben de Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıyım ve henüz ameliyat gerektiren bir durum yok. Ancak sorunlar belirgin ve boynumu zorlayarak mikroskop başında ameliyatlar yaptığım için fizyoterapi uygulanması gerekli ve çok önemli. Didem Hanım harika birisi. Yaptığı işe çok hâkim ve hastanın bütün özelliklerini gözeterek, azami fayda sağlayacak şekilde, müthiş profesyonelce yaklaşıyor. Bilgisi ve tecrübesi sürekli kendisini belli ediyor ve ne kadar emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Ben yalnızca hastası olduğum için değil, kendi hastalarımı da rahatlıkla yönlendirebileceğim böyle nitelikli bir fizyoterapist tanıdığım için çok mutluyum.
s....k
Bel ağrısı ile başvurdum Didem hanıma ilgi ve emeği ile kısa sürede iyi sonuç aldım ağrım azaldı kendisi çok iyi bi Fizyoterapist tedaviye ihtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim• Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap • Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi •
g ...u
Patella kırığım döneminde gösterdiği ilgi ve emek sayesinde kısa sürede iyileştim. Hem bilgisi hem de yaklaşımıyla gerçekten güven veren bir fizyoterapist
• Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap • Fizik Tedavi •
Ö
ö....h
Didem hanımla mayıs ayında tanıştım kendisi en güzel şanslarımdan birisi:) bilgisi ilgisi nezaketi ve desteğiyle süreçte hep yanımdaydı .Bel fıtığım ileri derecede idi yürümekte zorlanıyordum ve düşük ayak sendromu yaşıyordum.Süreci ameliyatsız bir şekilde atlattık.Seanslarım terapi gibi çok rahatlatıcı geliyordu.Kendisinin desteği beni mutlu ediyor
• Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap • Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi •
Ş
ş.....
17 yaşındayım, 37 derece gibi yüksek bir derecede skolyozum olduğu tespit edilince ameliyat seçeneğinden önce fizyoterapi denemek istedim ve tedaviye başladım. Fizyoterapi sürecimde kat ettiğimiz yolda skolyozum şu an 25 dereceye düştü, korse kullanmam gerekmeden 12 derecelik bir düzelme sağlandı. Tedavi sürecim devam ediyor. Seanslarda gerek davranışları gerek enerjisi ile çok profesyonel biri. Tedaviye ihtiyacınız varsa kesinlikle danışabilirsiniz.
• Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap • 3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi •
ma...)
Ben 25 yaşında bir sporcuyum. Yaklaşık 5 yıl önce omuz sakatlığı geçirmiş birisi olarak, İstanbul'da çok iyi yerlerde fizik tedavi görmeme rağmen maalesef ilerleme kaydedemedik ve beni iyileştiren tek şey zaman oldu(2.5 yılıma sebep oldu). Spora döndükten sonra acaba terkrar sakatlığım geliyor mu diye endişelendim ve bu vesileyle didem hanımın kliniğinine başvurdum. Gerek profesyönel yaklaşımıyla gerek süreç yönetimiyle aslında çoğu doktor tarafından ameliyat hariç düzelmez denilen rahatsızlığımın aslında konservatif tedaviyle didem hanım tarafından çözüldüğünü gördüm ve görmekteyim. Kendisinden Allah razı olsun.
K
k.....
Yaklaşık bir yıl boyunca bicepsimdeki yırtıkla ağrılı bir şekilde spor yapmaya devam ettim. Yanlış antrenman teknikleri nedeniyle iki omzum arasında belirgin bir görüntü farklılığı oluştu. Bu süreçte Didem Hanım ile çalışmaya başladık ve yaklaşık iki aydır tedaviye devam ediyoruz. Klinik sürecimiz hem manuel terapi hem de egzersizlerle ilerliyor. Şu anda günlük hayatımdaki tüm ağrılardan kurtulduğumu söyleyebilirim. Ayrıca, omuzlarım arasındaki eşitsizlik artık dışarıdan fark edilmeyecek seviyeye geldi. Tedavinin yanında çok kaliteli ve düzgün iletişime sahip. Şüphesiz güvenebileceğiniz bir yer.
• Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap • Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi •
C
ce...k
Merhabalar, Didem hanım ile görüşmeden önce birçok yere başvurduğum halde bel ağrımın sebebiyle ilgili bir tanı alamadım. İlk randevumuzda vücudumu detaylıca inceleyip çok yönlü bir şekilde tümevarıma gitti. Bel ağrısı problemimin neye bağlı olduğunu çocukluğumdaki içe basma sorununa kadar analiz ederek şimdiye kadar fark etmediğim bir diz problemim olduğunun farkına vardı ve sorunu bir bütün halinde ele alarak bütün bilimsel detaylarıyla anlattı. Seanslarımızda hem manuel terapi hem de spor eşlik etti ve belirli bir zamandan sonra vücut geliştirmeye geri dönebildim ve belimdeki ağrı problemi ortadan kalktı. Hala haftada 2 gün seansa gidiyorum ve zaman geçtikçe diğer problemlerim de azalıyor. Sadece iyi bir fizyoterapist değil iyi bir abla da oldu ve tüm sorunlarımı içtenlikle dinledi. İyi ki varsınız hocam.
ha...l
Merhabalar . Yaklaşık bir buçuk aydır Didem hanımın kliniğinde tedavi görüyorum . Şiddetli bel ağrısı ve hareket kısıtlaması sebebiyle ciddi düzeyde sıkıntılı günler geçirdim. Seanslarımız boyunca gösterdiği profesyonellik, sabır ve samimiyet beni çok etkiledi. Her adımda süreci bana anlatarak ilerlemesi, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Sadece tedavi değil, moral desteği için de ayrıca minnettarım. İyi ki varsınız Didem Hocam
• Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
R
r....s
1 ay hamilelik pilatesi için destek aldım Didem hanımdan ve çok memnun kaldım. Her seansta sorduğum sorulara sıkılmadan ve açıklayıcı cevapları oldu sadece fizyoterapist değil arkadaş gibi yaklaşımı oluyor tavsiye ediyorum kesinlikle. Doğumdan sonrası içinde tekrar çalışacağım tek kişi kesinlikle Didem hanımdır.
• Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap • Pilates •
Didem Bengisu Kebap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didem Bengisu Kebap, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Didem Bengisu Kebap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Nörolojik Rehabilitasyon.
Didem Bengisu Kebap adresi nerede?Didem Bengisu Kebap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mah. Çark Cad. No:310/1 İç kapı no:304 Hilloria İş Merkezi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didem Bengisu Kebap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Didem Bengisu Kebap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Didem Bengisu Kebap isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Didem Bengisu Kebap, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Didem Bengisu Kebap hangi dilleri konuşuyor?Didem Bengisu Kebap ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Didem Bengisu Kebap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didem Bengisu Kebap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Didem Bengisu Kebap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Didem Bengisu Kebap hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Didem Bengisu Kebap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Didem Bengisu Kebap hangi sigortaları kabul ediyor?Didem Bengisu Kebap tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.