Merkez, Çorum 19200
me...
üst dişimde kanal tedavi sırasında kanal aleti kırıldı anlıyorum her hekimin başına gelebilecek bir durum. Fakat ben sorana kadar yaptığı işlemi açıklamadı bir doktor arkadaşını çağırdı bi tur da o çıkarmayı denedi ben ikinci doktor gelince anladım ters gittiğini hiç bi şekilde rahatlamaya çalışmadı 1 saat uğraştı burnum gözüm her yerimde temas baskı hissettim yaşadığım stresi anlatamam bile en son geçici dolguyla kapattı başka hastaneye sevk etti veya özel kliniğe gidebilirmişim. Orda da çıkaramazlarsa dişi çekebilirlermiş öyle söyledi. Henüz 24 yaşındayım hatalı işlem olmasını geçtim yapılan bu muamele çok kötü hissettirdi.
• Çorum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hasta
İnsana değerli olduğunu önemsendiğini hissettirmesi güleryüzü elinin hafifliği... düşünün dişim çürümekten gözükmüyordu o dişi bile çekti.herşey için teşekkür ederim
• Çorum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi • Diğer •
Didem Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didem Kaya, Diş Hekimi.
Didem Kaya adresi nerede?Didem Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didem Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Didem Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Didem Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didem Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Didem Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Didem Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Didem Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.