Dkt. Dilara Dikiciaşık; Lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde tamamlamıştır. Aktf olarak Gaziantep Pera Yeşilçınar Rehabilitasyon Merkezi'nde danışanlarına onlıne ve yüz yüze seanslar vermeye devam etmektedir.

Emek Mahallesi Zeki Savcı Caddesi No:54, Şehitkamil, Gaziantep 27700

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Röportaj

• F

Kızımda gecikmiş ekollali ve iletişimi sürdürmesinde sorun vardı Dilara hocamla internetteki yorumlardan yola cikarak terapi almaya başladık iyi ki tanışmışız kızımda iletişimi sürdürmede ve gecikmiş ekolalisinde azalmalar başladı terapi sürecimiz devam ediyor Dilara hocama istediğim zaman ulaşabiliyorum güler yüzü ve ilgisiyle bize yol gösteriyor

• Pera Yeşilçınar Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Çocuğumun biraz konuşma geriliği vardı. Uyguladığı teknikle çok verim aldık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Birlikte videolar paylaşıyoruz. Çocuğumu çocuğuymuş gibi seviyor ilgili bir uzman. Yanlış yönlendirmelerim vardı, beni uyardı, dediği şekilde ilerledim ve gerçekten verim aldım. Çocuğumun kelime dağarcığı azdı, baya çoğalttık. Sürecimiz devam ediyor, çok memnunum kendisinden.

• N

Kızımın da konuşma bozukluğu vardı. Tavsiye üzerine başvurduk. 5 aydır gidiyoruz, seansların etkisini görmeye başladık. Kızım artık konuşmaya başladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Dilara Hanım ile tanıştıktan sonra kızımın konuşması çok değişti, biz kendisinden memnunuz.

• T

Dilara hanımdan 6 yaşında olan oğlumun konuşma problemi için destek alıyoruz fazlasıyla verim aldık seans sonraları farkedilir derece de düzeldi konuşması artık çok daha güzel konuşuyor Dilara hanım çok tatlı sevecen çocuğu yormadan oyunlarıyla tatlı sohbetiyle güleryüzüyle öğreten, alanında fazlasıyla iyi bir terapist yollarımız iyi ki keşisti

• başka bir yer Diğer  •

• N

Uzmana eşimin kuzeninin referansı ile ulaştım. Konuşma gecikmesi için tavsiye üzerine geldik. İkinci ayımız ve cümle kurmaya başladık, çok memnunuz hocamızdan. Çevreme tavsiye ederim.

• M

Kızımın nörolojik sorunları vardı, destek almak için başvurduk. Gelişiminde gerilik vardı. 3-4 aydır gidiyoruz. Çok iyi yol kat ettik. Kızım Dilara Hanım'a severek gidiyor. Seansları çok güzel geçiyor. Kızım ile artık karşılıklı konuşabiliyoruz. İlgili ve alakalı bir uzman, memnunuz kendisinden. Dilara Hanım çok güzel emek veriyor, karşılığını da alıyor. Devamlı iletişim halindeyiz.

•  •

11 yaşında erkek çocuğum vesilesiyle Dilara hocamla yollarımız kesişti. Oğlumda kekemelik ve aktif konuşmada takılmalar vardı. Cümlelere ilk başlangıçta duraksama ve nefes kontrolü yoktu. Bundan sebep konuşmayı erteleyip kısa cevaplar verme durumu vardı. Doktorlar uzmandan yardım almalı dediklerinde biz bir araştırma içerisine girdik ve ilk görüşmemizde Dilara hanım o kadar kibar ve sıcak karşıladı ki işinde donanımlı olduğu konuşmalarından çok netti ve biz evet Dilara hocamla devam etmeliyiz dedik. 10 ay gibi kısa bir sürede tedavimizi tamamladık. Oğlumda ki değişimi sadece biz değil çevremizdeki herkes fark etti. Her seans sonrasında özenle bilgi vermesi, yüz yüze görüşemediğimizde arayıp telefonda bilgi vermesi o kadar kıymetliydi ki bizim için anlatamam...

• N

7 yaşındaki oğlumun R harfi sorunu için Dilara hocam ile tanıştık, İlk başta çok umutsuzdum açıkçası ama şuan biz bir R canavarı olduk hem de sadece 6 seansta tabi ki Dilara hocamın sayesinde, iyi ki yollarımız kendisi ile kesişmiş, sevgi ve kahkaha dolu seanslarla çocukla kurduğu muhteşem iletişimiyle oğlum mutlu bir şekilde seanslarını tamamladı ve BAŞARDILAR onlar mutlu ben daha mutlu Dilara hocam işini oldukça severek yapan ve alanında uzman biri hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz

• Pera Yeşilçınar Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Dilara hocamla 2 aydır terapilere devam etmekteyiz. Oğlumun gecikmiş konuşması için gidiyoruz. Açıkçası ilk başta oğlumun sıkılgan ve oyunbozan bir yapısı olduğu için seanslarda uyum sağlamayacağından korktuk. Nitekim korkumuz yersiz çıktı. Dilara hocamızın oğlumuzla iletişimi şu an çok güzel. Seanslarda bol bol sevgi kahkaha ve iletişim var. (gereken yapılıyor :)) Oğlumuzun seanslarda hem eğlenip hem de öğrenmesi bizim için büyük şans.
    2 ayda çok güzel yol aldık almaya da devam edeceğimize eminim. Şu an 5 dk bile susmayan Bi oğlumuz var :) Kendisi güler yüzlü çok sevecen ve işini gerçekten severek yapan kendisini bu konuda geliştiren biri.
    Seans sonrasında seansla ilgili bilgilendirmesi gayet açıklayıcı. Seans sırasında oğlumuzun başka konulardaki eksikliklerini görüp ona uygun tavsiyeler sunması bizim için çok değerli.
    Herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum. Hocama başarılar diliyorum. İyi ki sizi tanıdık :) Not: Dilara Abla çok tatlı :))

• H

Dilara hanım ile 4 önce tanıştık. Konuşma gecikmesi şikayetiyle başvurduk.Torunum isteklerini işaretle belirtiyordu. Öfke problemi yaşıyorduk. Çok memnun kaldık. Çok ilgili bir uzman. Çocukla iletişimi çok kuvvetli. Bize çok şey kattı. Torunum şu an cümleler kuruyor bu bizi çok mutlu ediyor. Kendini ifade ettikçe öfke problemi azaldı. Torunum yaşıtlarıyla bile oynamazdı şu an çok güzel iletişim kuruyor.Dilara hanımı anlatın deseniz tanışmadan anlayamazsınız derdim iyi ki Dilara hanım

• başka bir yer Diğer  •