Lisans eğitimimi Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladıktan sonra çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle psikolojik destek alanında mesleki çalışmalarımı sürdürdüm.
Ardından klinik psikoloji yüksek lisans eğitimimi onur derecesiyle tamamlayarak klinik değerlendirme, psikopatoloji ve psikoterapi yaklaşımları alanlarında akademik ve uygulamalı yetkinliğimi geliştirdim.
Aile danışmanlığı eğitimimi KTO Karatay Üniversitesi bünyesinde tamamlayarak çift ilişkileri, aile içi iletişim ve aile dinamikleri alanında uzmanlık kazandım.
Şu anda Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde klinik psikolog olarak görev yapmakta; çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle psikolojik danışma süreçleri yürütmekteyim.
Yüksek lisans tez çalışmamda borderline kişilik yapılanmasını çağdaş psikoterapi yaklaşımları çerçevesinde ele aldım; borderline kişilik örüntüsünün değerlendirilmesi ve müdahale teknikleri üzerine akademik çalışma yürüttüm. Özellikle psikodinamik yaklaşım, şema terapi ve bilişsel davranışçı terapi temelli müdahaleler üzerine yoğunlaştım.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Bipolar Bozukluk
- Kişilik Bozuklukları
- İlişki Problemleri
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Öğrenci Koçluğu
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. Dilara Zeynep Ulusan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Dilara Zeynep Ulusan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Zeynep Ulusan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Dilara Zeynep Ulusan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Hizmet, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Öğrenci Koçluğu, Sistemik Psikoterapi, Ebeveyn Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı.
Dilara Zeynep Ulusan adresi nerede?Dilara Zeynep Ulusan adresini belirtmedi. Dilara Zeynep Ulusan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Dilara Zeynep Ulusan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Zeynep Ulusan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Zeynep Ulusan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Zeynep Ulusan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Zeynep Ulusan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Dilara Zeynep Ulusan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Zeynep Ulusan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dilara Zeynep Ulusan hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Zeynep Ulusan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.