Diş Hekimi, Kadiköy, Kadıköy

• Bağdat Caddesi No:181, İstanbul Harita

Zeki Berkman-Ali Berkman Muayenehanesi

• Göztepe Mahallesi Bağdat Caddesi Aziz Kaya İş Merkezi D:13 Çiftehavuzlar, Kadıköy Harita

Cennet Timurkaan Taşdemir Muayenehanesi

• Ahmet Mithat Efendi Caddesi No:21/23, İstanbul Harita

Erdal imer Muayenehanesi

• Kadiköy, İstanbul Harita

Cengiz Arısan Muayenehanesi

• Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy Harita

• Dr. Dt. Gökçen Yeşil

Diş hekimi, Ortodonti

• Uzm. Dt. Özlem Ülker

Diş hekimi, Restoratif diş tedavisi

Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

• Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. Mazhar Bey Duragi No:154 D:18, İstanbul Harita

Özel Yaşar Baytak Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Bağdat Cad. Bulvar Palas Apt. No:299/4, İstanbul Harita