Diyetisyen, İçerenköy, Ataşehir
Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No : 4 Ataşehir, İstanbul • Harita
Türkan Saylan Tıp Merkezi
Kozyatağı Mahallesi Gülbahar Sokak No:13/3, Kadıköy • Harita
Uzm. Dyt. İlker Pazarbaşı
Küçükbakkalköy Mahallesi. Kayışdağı Caddesi. Irmak Sokak. No:24 Arslan Apt. D:1, İstanbul • Harita
Aybala Emine Şener Muayenehanesi
Kayışdağı Cad No 51, İstanbul • Harita
Eren Cerrahi Tıp Merkezi
Kozyatağı Central Hospital
Diyetisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Diyetisyen, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKüçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36, 34750, Ataşehir • Harita
Diyetisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaAtaşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Ataşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Kocayol Cad Kozyatağı Sok No 5, İstanbul • Harita