Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
si...l
Durmuş hocayla anneme rahim kanseri teşhisi konması ile tanıştık. Ameliyat olamaması nedeniyle doktorumuz bir gidin görüşün diye kendisini yönlendirdi. Çekinerek biraz gittik fakat Kendisi detaylı anlatımıyla, sakin güvenilir tavrıyla bizi rahatlattı. Kendisi ve ekibi elinden gelenin en iyisini yaptılar. Şu an kontrolleri devam ediyor. Gayet iyi durumda.
• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
Durmuş Etiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Durmuş Etiz, Radyasyon Onkolojisi.
Durmuş Etiz adresi nerede?Durmuş Etiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Durmuş Etiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Durmuş Etiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Durmuş Etiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Durmuş Etiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Durmuş Etiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Durmuş Etiz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Durmuş Etiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar