Osmangazi Mahallesi Kadıdeğirmeni, Şehitkamil 27010
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Y
yo...k
doktor hanım, gerek mesleki bilgisi gerek insani ilişkileri bakımından çalıştığı çevre tarafından takdir edilecek düzeyde birisi olduğunu düşünüyorum.şimdiye kadar her ne şikayetle muayeneye gittiysem hem şikayetim konusunda hemde tedavi sonrası moral olarak düzelmem açısından bir çok yardımını gördüm
ne...n
güler yüzü,samimiyeti ,kişiye güven veren havasıyla ve bilgisiyle mükemmel bir doktor.birçok doktora gittim öksürüğüme çare bulamadı ama o bildi..şimdi rahatım Allah razı olsun ondan
Duygu Kırkgöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Duygu Kırkgöz, İç Hastalıkları.
Duygu Kırkgöz adresi nerede?Duygu Kırkgöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi Mahallesi Kadıdeğirmeni Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Duygu Kırkgöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Duygu Kırkgöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Duygu Kırkgöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Duygu Kırkgöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Duygu Kırkgöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Duygu Kırkgöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Duygu Kırkgöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları