0850 333 0388 Ücret öğren

Karadeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu ve başladığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır.
Uzm. Dr. Dt. Duygu Oza Diş Hekimi, ,Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) uzmanıdır. Çene Eklem Tedavisi, Cerrahi Ortodontik Tedaviler, Genel anestezi ile diş nasıl tedavi edileceği, Gömülü diş çekimi, Lingual Ortodonti, Önleyici Ortodontik Tedavi, Sedasyon ile diş nasıl tedavi edileceği, Şeffaf braketler, Yer tutucular alanlarında hizmet vermekte ve Çene Şekil Bozuklukları, Diş, Çene Ve Yüz Arasındaki Uyumsuzluklar, Dişler Arasında Boşluk, Genel Ortodonti, Ortodontik Tedaviler hastalıkları üzerine çalışmaktadır

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Diş Hekimi Randevusu

Yunus Emre Mah. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı no:37-39 A Karabağlar, İzmir

Eğitim Mah. Ata Cad. No:33 Balçova İzmir, İzmir

Avrupa Dent Ağız ve Diş Sağlığı

Gaziler Mah, Gaziosmanpaşa Cad, No:107, İzmir

Gaziler Mah, Gaziosmanpaşa Cad, No:107, İzmir

Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yunus Emre Mah. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı no:37-39 A Karabağlar, Karabağlar, İzmir 35130

• Banka Havalesi
Uzm.Dt. Duygu Oza Özsümbül Muayenehanesi

1593/1. Sokak, No:4 B Blok Kat:6 D:63, Lider Centrio İş Merkezi, Bayraklı, İzmir 35540

Avrupa Dent Ağız ve Diş Sağlığı

Eğitim Mah. Ata Cad. No:33 Balçova İzmir, Balçova, İzmir 35330

• Banka Havalesi

Gaziler Mah, Gaziosmanpaşa Cad, No:107, İzmir 35400

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım

e....t

Doktoruma diş teli tedavisi için gittim .isteklerimi önemseyip beni yönlendirdi. tedavi süreci titizlikle takip edip bitirdi.

• başka bir yer Diğer  •

• T

t....t

Tedaviye başladığımda dişlerimde belirgin çapraşıklık vardı ve gülerken kendimi rahat hissedemiyordum. Süreç boyunca her kontrolde yapılan değişimleri görmek beni motive etti. Bugün tedavim tamamlandı, retainer takıldı ve istediğim gülüşe kavuştum. Sonuçtan gerçekten çok memnunum.

s....ö

dişim yüzünden çok özgüvenim düşüktü ama duygu hanım sayesinde artık hiçbir sorun kalmadı tedavimin ilk gününden son gününe kadar hersey gerçekten çok iyiydi çok memnunum ve herkese de tavsiye ederim

s....m

Tedaviye başlarken bu kadar güzel bir sonuç alacağımı düşünmüyordum ama süreç boyunca her şey çok planlı ve rahattı şimdi aynaya baktığımda özgürce gülümseyebiliyorum

• Gazi Ata Diş Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Üst çenem dar olduğu için önce genişletme apareyi ile tedaviye başladık. Yaklaşık 9 ay aparey kullandıktan sonra braket tedavisine geçtim ve 1,5 yıl da tel tedavisi gördüm. Süreç boyunca her aşama bana detaylı şekilde anlatıldı, kontrollerim düzenli yapıldı ve sonuç tam istediğim gibi oldu. Artık hem daha rahat gülümsüyorum hem de dişlerimin görünümünden çok memnunum.

a....a

Yaklaşık 7 yıllık tel tedavim bugün retainer takılmasıyla tamamlandı. Uzun surmesinin sebebi tamamen benim bu arada duzenli gelip gidemedim ama Süreç boyunca her aşama detaylı şekilde anlatıldı ve her kontrolde ilgiyi hissettim. İlk günkü görüntüyle şimdiki gülüşüm arasında gerçekten büyük bir fark var. Sonuçtan çok memnunum

s....b

Uzun süren tel tedavim bugün bitti ve retainerlarım takıldı. İlk başladığımda dişlerimdeki çapraşıklık beni çok rahatsız ediyordu, şimdi ise gülümserken kendime güvenim yerine geldi. Süreç boyunca her kontrolde detaylı bilgilendirildim ve tüm sorularıma sabırla cevap verildi. Sonuç tam istediğim gibi oldu

• M

m....t

Dişlerimden çok rahatsızdım köpek dişlerim gömülüydü ve eğrilik vardı beni tedaviye başlatan bu rahatsızlığım oldu duygu ablaya muayene oldum ve tedaviye başlamaya karar verdim yaklaşık 15 ay sürdü tedavim bitti dişlerimin arkasına sabitleme teli takıldı

• I

i̇...y

Daha önce farklı bir kurumda çekimsiz ortodonti tedavisi görmüştüm ama tedavim bittiğinde dişlerim hâlâ çok öndeydi ve istediğim görüntüyü elde edememiştim. Sonrasında Duygu Hocaya başvurdum. Tedavi planımda 4 diş çekimi yapıldı ve süreç boyunca her aşama bana detaylı şekilde anlatıldı. Bugün tedavim tamamlandı ve hayalini kurduğum estetik gülüşe kavuştum. Sonuçtan gerçekten çok memnunum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

• Z

ze...i

Yaklaşık 1 yıl süren ortodonti (tel) tedavim bugün tamamlandı ve retainerım takıldı. Sürecin başından sonuna kadar her şey çok güzel ilerledi. Duygu Hocam her aşamada çok ilgili, güler yüzlü ve açıklayıcıydı. Sayesinde tedavim beklediğimden çok daha rahat geçti. Elde ettiğim sonuçtan çok memnunum