Uzm. Dt. Duygu Oza Özsümbül

Ortodonti, Diş Hekimi daha fazla

İzmir 4 adres

Karadeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu ve başladığı eğitimini başarıyla tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır.
Uzm. Dr. Dt. Duygu Oza Diş Hekimi, ,Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) uzmanıdır. Çene Eklem Tedavisi, Cerrahi Ortodontik Tedaviler, Genel anestezi ile diş nasıl tedavi edileceği, Gömülü diş çekimi, Lingual Ortodonti, Önleyici Ortodontik Tedavi, Sedasyon ile diş nasıl tedavi edileceği, Şeffaf braketler, Yer tutucular alanlarında hizmet vermekte ve Çene Şekil Bozuklukları, Diş, Çene Ve Yüz Arasındaki Uyumsuzluklar, Dişler Arasında Boşluk, Genel Ortodonti, Ortodontik Tedaviler hastalıkları üzerine çalışmaktadır

Gaziler Mah, Gaziosmanpaşa Cad, No:107, İzmir 35400

Avrupa Dent Ağız ve Diş Sağlığı

Eğitim Mah. Ata Cad. No:33 Balçova İzmir, Balçova, İzmir 35330

Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Yunus Emre Mah. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı no:37-39 A Karabağlar, Karabağlar, İzmir 35130

Özel Avrupadent Ağız ve Diş Sağlığı

Kazımdirik, Sakarya Cd. No:1/C, 35100 Bornova/İzmir, Bornova, İzmir 35100

Diş Hekimi Randevusu

Yunus Emre Mah. Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı no:37-39 A Karabağlar, İzmir

Gaziler Mah, Gaziosmanpaşa Cad, No:107, İzmir

Eğitim Mah. Ata Cad. No:33 Balçova İzmir, İzmir

Avrupa Dent Ağız ve Diş Sağlığı

Gaziler Mah, Gaziosmanpaşa Cad, No:107, İzmir

• Z

Ortodontik tedavi toplam 13 ay sürdü dişlerde belirgin bir bozukluk vardı bugün tedavi tamamlandı çenenin darlığı düzeltildi retainer uygulaması yapıldı tedavi süreci başarıyla sonuçlandı

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Tel tedavisine başladık yaklaşık 1 sene sürdü kolay bir vaka değildi bayağı uğraşıldı ama Duygu hoca gerçekten çok emek verdi her aşamada ilgilendi sonuçtan fazlasıyla memnunum emeğine sağlık

• Gazi Ata Diş Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Geçen sene ekim ayında tel tedavim takıldı bugün itibariyle tellerim çıktı dişlerimdeki çapraşıklıklar düzeldi şu an retainerlerim yapıldı sonuçtan çok memnunum tedavi beklediğimden çok daha rahat geçti ve değdi

• Y

Tedavime yaklaşık 2,5 yıl önce başladım. Başladığımda sadece dişlerimde çapraşıklık yoktu, aynı zamanda açık kapanış problemim de vardı. Ön dişlerim tam temas etmiyor, ısırma sırasında ciddi sıkıntı yaşıyordum. Başta bu sürenin beni zorlayacağını düşünsem de zamanla her şey oturdu.

Tedavinin ilk dönemleri biraz alışma süreciydi ama düzenli kontroller ve verilen talimatlara uymak gerçekten çok fark etti. Süreç boyunca hem estetik hem de fonksiyonel olarak dişlerimde büyük değişim oldu. Açık kapanış yavaş yavaş kapandı, çiğneme problemim düzeldi, konuşmam bile fark edilir şekilde rahatladı.

2.5 yıl uzun gibi geliyor ama sonuçları görünce “iyi ki sabretmişim” diyorsunuz. Şu an dişlerim hem düzgün hem de kapanışım olması gerektiği gibi. Baştaki halimle şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var. Emek, sabır ve düzenli kontrollerin karşılığı kesinlikle alınıyor.

• C

Şeffaf plak tedavim yaklaşık 1,5 yıl sürdü. Başka kliniklere de gitmiştim, 3 yıl sürer ve 4 diş çekimi gerekir demişlerdi, o yüzden içime sinmemişti. Daha sonra Duygu Hanım’ı buldum. Doğru planlama ile tedavim sadece 1 diş çekimiyle tamamlandı. Süreç çok rahat ve güven vericiydi. İyi ki Duygu Hanım’la yollarımız kesişmiş.

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Tel tedavisine başlarken hem dişlerimin çapraşıklığı hem de çekim yapılacak olması beni baya düşündürmüştü. Açık kapanış problemim de vardı. Süreç boyunca her aşama detaylı anlatıldı, korktuğum gibi olmadı. 1,5 yılın sonunda dişlerim sıralandı, kapanışım düzeldi ve yüzümdeki değişim bile fark edilir hale geldi. Çekimli tel tedavisi düşünenlere gönül rahatlığıyla öneririm.

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Tel tedavisine başladığımda dişlerim çok yamuktu ve açık kapanış problemim vardı, ağzımı kapatmakta zorlanıyordum. 1,5 yılın sonunda hem dişlerim düzeldi hem de kapanışım düzeldi. Süreç sabır istiyor ama sonucu gerçekten her şeye değiyor.

• Gazi Ata Diş Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Başta dişlerim aşırı yamuktu, üstüne bir de açık kapanış vardı. 1,5 yıl tel tedavisi gördüm. Şu an aynaya baktığımda fark inanılmaz, ağzımı rahatça kapatabiliyorum. Keşke daha önce başlasaymışım dediğim bir tedavi oldu.

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

1,5 yıl önce tel tedavisine başladım. Dişlerim aşırı yamuktu, üstüne bir de açık kapanış vardı, ağzımı tam kapatamıyordum. Başta gözüm çok korkmuştu ama süreç düşündüğümden rahat geçti. Zamanla dişlerim düzeldi, kapanışım düzeldi, şu an hem estetik hem de rahat bir şekilde ağzımı kapatabiliyorum. İyi ki başlamışım dediğim bir tedavi oldu

• Özel Ada Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Şeffaf plak tedavisi düşündüğümden çok daha kolay geçti. Takıp çıkarması pratik, acı neredeyse hiç yok. Günlük hayatta görünmemesi büyük avantaj. Her plak değişiminde dişlerin yavaş yavaş düzeldiğini fark etmek çok keyifliydi. Süreç boyunca her şey planlandığı gibi ilerledi, sonucundan da gerçekten memnun kaldım.