Çocukların dünyasına dokunmanın, sadece bir meslek değil, aynı zamanda geleceği ilmek ilmek işlemek olduğuna inanıyorum. Özel Eğitim ve Çocuk Gelişimi Uzmanı olarak, her çocuğun kendine has bir öğrenme hızı ve potansiyeli olduğunu savunuyorum. Kariyerim boyunca, özel gereksinimli çocukların ve gelişim sürecindeki miniklerin hayat kalitesini artırmak, onlara bağımsızlık kazandırmak ve ailelerine rehberlik etmek en büyük motivasyon kaynağım oldu. Sabırlı, empati yeteneği yüksek ve çözüm odaklı yaklaşımımla, her engelin sevgi ve doğru yöntemlerle aşılabileceğine inanıyorum.
Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı Efeoğlu Apartmanı No:68 K:4 D:7, Antalya
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otizme Erken Müdahale
Artı Bir Gelişim Akademi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
SOBAT
Çocuklarda Öfke, Stres ve Korku Yönetimi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Öğrenme Güçlüğü Erken Belirtileri Tarama Ölçeği
Artı Bir Gelişim Akademi
Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı Efeoğlu Apartmanı No:68 K:4 D:7, Konyaaltı, Antalya 07070
- Sigortası olan hastalar
fı...t
Sizinle çalışmak zihinsel kör noktalarımı fark etmemi sağladı. Yargılamadan dinleyişin ve sakin rehberliğin, kendimi daha dürüst ve farkında görmemi sağladı. Bu süreçte bana tuttuğunuz ayna için gerçekten minnettarım.”
• Artı Bir Gelişim Akademi • Aile Danışmanlığı •
Ebru Pınar Akar
Desteğiniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim...
s...
Ebru hocamla iyi ki tanışmışız, eşimle evlilik terapisi aldık. Yüz yüze çok bilgili ve çok güzel yönlendirmeler yaptı bize. Kişisel olarak da çok iyi geldi; daha pozitif, daha özgüvenli bir insana dönüştüm. Sayesinde herkese tavsiye ederim.
K
k...
Tavsiye üzerine kendisiyle tanıştık. Benim özel çocuğum var. Yürüyemiyordu; akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda 3 ay kaldı. Sonrasında cihazları kullanmaya başladı. Biz aile olarak çökmüştük; hiçbir şey bilmiyorduk; psikolojik olarak ne yapmalıyım diye kendisiyle tanıştım. Her konuda kendisi destek oldu. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisi bilgi ve çok tecrübeli; gerek insanlığıyla gerek yaptığı işlerle çok güvenilir ve karakterli birisi; her zaman bize yardımcı olmuştur.
m...
Çocuğumuzun yaşamış olduğu gecikmiş konuşma sorunu ile ilgili aile olarak çok endişeliydik, fakat Ebru Hanım bizi yatıştırdı. Çocuğumuza gerekli testleri uyguladı ve bizim de süreci en kolay şekilde atlatmamıza yardımcı oldu. Şimdi kızımız gayet sağlıklı. Kesinlikle bilgisi ve tecrübesi ile sonuna kadar tavsiye edebileceğim bir uzman.
Ebru Pınar Akar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Pınar Akar, Çocuk Gelişimi. Size Ebru Pınar Akar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Standardize Mini Mental Test, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi.
Ebru Pınar Akar adresi nerede?Ebru Pınar Akar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mahallesi Atatürk Bulvarı Efeoğlu Apartmanı No:68 K:4 D:7 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Pınar Akar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ebru Pınar Akar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ebru Pınar Akar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Pınar Akar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Pınar Akar hangi dilleri konuşuyor?Ebru Pınar Akar ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Pınar Akar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Pınar Akar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ebru Pınar Akar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ebru Pınar Akar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Pınar Akar hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Pınar Akar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.