- Böbrek Nakli ,
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
ha...n
Ebru Hanım'a böbrek, mide ve karaciğer bölgemde yaşadığım ağrı şikayetleriyle başvurdum. Kendisinin, sürecin en başından itibaren gösterdiği yoğun ilgi ve alaka ile beni çok rahatlattı. Şikayetimin nedenini doğru tespit edebilmek adına sadece sözlü dinleme ile yetinmeyip; hem detaylı el ile kontrol, hem görüntüleme, hem de idrar ve kan tahlilleri gibi kapsamlı bir yol izledi. En önemlisi: Yurt dışı seyahatim öncesinde durumu neticelendirmek istemem üzerine gösterdiği empati ve profesyonellik beni çok etkiledi. Mesaisi normalde 16:00'da bitmesine rağmen çıkış yapmayarak tüm sonuçlarımı titizlikle değerlendirdi ve bana ek olarak yaklaşık 40 dakika zaman ayırdı. Finalde tahlillerimin temiz çıkması, seyahatime gönül rahatlığıyla çıkmamı sağlayan en büyük hediyeydi. Kendisi;
ilgili, nezaket sahibi, gülen yüzlü, hastasına değer veren ve işini severek yapan bir hekim.• A Life Hospital Sağlık Grubu • Nefroloji Randevusu •
be...y
Ebru Uz’a kronik böbrek hastalığım nedeniyle başvurdum. İlk günden itibaren detaylı açıklamaları, ilgisi ve pozitif yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Uyguladığı tedavi süreciyle değerlerim normale döndü ve sağlığıma kavuştum. Gerektiğinde moral vererek sadece bedensel değil ruhsal olarak da destek oldu. Alanında gerçekten çok başarılı ve insana değer veren bir hekim. Nefroloji alanında doktor arayan herkese içtenlikle tavsiye ederim
• A Life Hospital Sağlık Grubu • Nefroloji Randevusu •
g....n
Böbreklerimden rahatsızlığım vardı doktorumuza geldikten sonra uyguladığı işlemler sayesinde rahatsızlığım azaldı bizlere güler yüzüyle karşılaşmasından çok memnun kaldım kendisine çok minnetarim
• A Life Hospital Sağlık Grubu • Randevu •
e…...e
Ebru hocaya tansiyon yüksekliğim için gittim. Genç yaşta yüksek tansiyon olduğu için ayrıntılı olarak araştırma yaptı ve tedavi sürecini başlattı. Çok endişeliydim, beni sakinleştirdi. Bilgi ve ilgiline memnun kaldım.
• A Life Hospital Sağlık Grubu • Nefroloji Randevusu •
L
le....
ebru hocam son derece konusunda uzman sevecen hastasıyla iletişimi çok iyi olan bir doktorumuz benimle çok ilgilendi ve hala ilgilenmekte ona sonsuz minnettarım ......
Doç. Dr. Ebru Uz
Leyle hanım, herşey yolundadır umarım. Çok selamlar
Ebru Uz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Uz, Nefroloji, İç Hastalıkları. Size Ebru Uz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nefroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, İç Hastalıkları Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Enjeksiyon Im.
Ebru Uz adresi nerede?Ebru Uz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5 Etimesgut
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Uz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Uz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Uz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Uz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ebru Uz hangi dilleri konuşuyor?Ebru Uz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Uz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Uz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Uz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Uz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ebru Uz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Uz hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Uz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ebru Uz ile iletişime geçmenizi öneririz.