A Life Hospital Sağlık Grubu
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi ilk hastasını 31 Aralık 2013 ‘te kabul etmiştir.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi, 2013 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile sözleşme imzalamıştır.
2013 yılında 141 yatak kapasitesi, 251 personeliyle 14 branşta hizmet veren hastanemiz, 2020 yılında 141 yatak kapasitesi, 400’ün üzerinde personeli, 54 kişilik hekim kadrosuyla 29 branşta hizmet sunmuştur.
Genel Cerrahi ,Kardiyoloji Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kalp ve Damar Cerahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji , Fizik Tedavi, Göz hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri, Üroloji, Dermatolji gibi çeşitli tıbbi branşların yanında 2020 yılında Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji branşlarını da bünyesine katan Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi Robotik Cerrahi gibi sağlık sektöründe ki modern gelişimleri de bünyesinde barındırarak sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunmaktadır.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan sınıflandırma denetimleri neticesinde 2010 yılından itibaren ‘’A Sınıfı Hastane ‘’ unvanını elinde bulundurmaktadır.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi yine TC. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimler neticesinde, ‘’Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi ‘’ni almaya hak kazarak uluslararası alanda da sağlık hizmeti sunma yetkisine sahip olmuştur.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi, 5 Ameliyathanesi, 3. Basamak 4 Yoğun Bakım Ünitesi, 2. Basamak Acil Servisi ile 7. Yılında’da hizmet vermeye devam etmektedir.
A Life Hospital Sağlık Grubu
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Diğer (İade)
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Eureko Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Neova Sigorta
- PTT
- PTT Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Hayat ve Emeklilik
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
ne...
Gebelik sürecim boyunca kendisiyle iletişimimiz çok rahattı. Her kontrolde sorularımı detaylı şekilde yanıtladı ve süreci anlaşılır bir şekilde takip etmemi sağladı. Doğum sürecinde de sakin, ilgili ve açıklayıcı yaklaşımıyla kendimi güvende hissettim. Güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımından dolayı kendisini gönül rahatlığıyla tercih edebileceğim bir hekim olarak değerlendiriyorum.
b....̇
Alptekin hocam ile 2021 yılında yollarımız kesişti . İlk günden itibaren ilgisi yaklaşımı güler yüzü deneyimi ile bizi korkularımızdan uzaklaştırdı. 2. Doğumdada tercihimiz Alptekin hocadan yana oldu. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık. Gönül rahatlığı ile çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz. Minnettarız
Sayın Alptekin Alagöz Hocamıza ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Eşimin sezaryen doğum sürecinde, ilk günden itibaren sergilediği profesyonel yaklaşım, sakinleştirici üslubu ve ilgisi sayesinde tüm endişelerimizi geride bıraktık. Ameliyat öncesinde ve sonrasında gösterdiği özenle sürecin ne kadar konforlu ve güvenli geçebileceğini bize hissettirdi. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almamıza vesile olan, işini aşkla yapan doktorumuza minnettarız. Sezaryen doğum konusunda uzman ve güvenilir bir doktor arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
ne...ş
Bazı hekimler vardır; yalnızca hastalığınızı tedavi etmez, size güveni ve umudu da yeniden hissettirir. Saygıdeğer Prof. Bahadır Külah, benim için tam da böyle bir hekim oldu.
Büyüyen paratiroid bezim ve total tiroidektomi ameliyatımı büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Sürecin en başından itibaren güler yüzü, mütevazılığı, samimiyeti ve hastasına verdiği değer, üzerimdeki tüm kaygıları azalttı.
Ameliyatın ardından kendisiyle rahatça konuşabilmem, yemek yiyebilmem ve genel durumumun son derece iyi olması, başarılı operasyonun en güzel göstergesiydi. Mesleki bilgi ve tecrübesini insan sevgisiyle birleştiren, hastasına yalnızca tedavi değil güven de veren kıymetli bir hekim.
Kendisine gönülden şükranlarımı iletiyorum sağlık arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişti.
nu...
Sayın Khayala Aliyeva hocamı hamile kalmadan önce takip ediyordum zaten sosyal medya üzerinden, Mugla bodrumda yaşıyorum hamile kaldigimi ogrendigimde Mugla dan Ankara ya Khayala hocam icin geldim ilk tanıştığımızda zaten cok buyuk bir sevgi ve memnuniyet oluşmuştu içimde ve doğuma kadar her muayenemde oldukça ilgili ve güler yüzlüydü. Hamileligim oldukça zordu tansiyon seker ödem problemlerim coktu,ve arada kilometreler olmasına rağmen tüm ilgisi ve sabrıyla tüm sorunlarımı yeri geldi telefonda yeri geldi yuzyuze muayeneye geldigimde çözdü canım hocam,en sonunda bebegim biraz erken doğmak istedi gece gece evinden kalkıp gelen benim tüm korkularımı bütün sakinligiyle ve sabrıyla giderten sezaryen ameliyatimi sorunsuz gerçekleştiren sevgili hocam varolsun. İYİ Kİ HAYATIMA DOKUNDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN sizden
me...h
Emine Hocam ile boyun fıtığı ameliyatından 2 yıl sonrasında tanıştım. Devam eden sırt ve boyun ağrılarım ile kendisine başvurdum. Alanında o kadar uzman bir hekim ki hem ilgisi hem de uyguladığı tedavi sayesinde ağrılarım yok denecek kadar azaldı.
bü...e
khayala aliyev hoca ile tanistık devam ettik.iyikide tanıstık gönülden söylüyorum bir doktordan daha fazlası çok tatli guven veren bir hoca.İlk günden itibaren güler yüzü ve içten yaklaşımıyla bana çok güven verdi. Hamilelik sürecimde aklıma takılan her konuda sabırla yardımcı oldu ve kendimi hep rahat hissetmemi sağladı. Böyle ilgili, anlayışlı ve işini sevgiyle yapan bir kadın doğum doktoruna denk geldiğim için çok mutluyum. İyi ki yollarımız kesişmiş
ih...c
Mehmet Bey, genç bir hekim olmasına rağmen , hem hekim olarak alanında hem de hasta ile çok iyi diyalog kurabilen , empati duygusu gelişmiş çok iyi bir hekim; senelerdir iyi bir ortopedist olarak bizde yorumlara bakarak karar verdik ve yanılmadığımızı gördük. Ortopedi konusunda bir sorununuz varsa , kesinlikle kendisini ziyaret etmenizi öneririz. Kendisine meslek yaşamında başarılar dilerim.
a....a
Yıllardır sıkıntı çektiğim hemoroidin artması sonucunda birçok doktora muayene oldum ve hiçbir sonuç alamadım ilaç tedavisi faydalı olmadı Bahadır hocam ile tanıştıktan bir gün sonra ameliyatımı planladı lazer ve cerrahi olarak iki işlemi bir arada uygulayarak tüm sıkıntılarımı bir çırpıda çözdü.Kendimi çok iyi hissettiğim için kendi isteğimle aynı gün taburcu oldum.Hiç tereddüt etmeden hocama güvenebilirsiniz.Kesinlikle mükemmel bir doktor herşey için çok çok minettarım İyi ki sizinle tanışmışız hocam.
be...y
Kendisine 1 yıl önce başvurdum. 15 yıldır farklı ortopedistlere anlatıp da hiç ciddiye alınmadığım kalça kemiğindeki takılma hissine yönelik istediği röntgen ile anında kalça sıkışması sendromu teşhisimi koyduğu, hemen enjeksiyon ile yangıya müdahale ettiği ve detaylı MR görüntüsü isteyerek ameliyat ile ilgili doğru ve tarafsız bilgiler verdiği için kendisinden çok memnun kaldım. Mesleğine ve hastasına saygı duyan ender hekimlerden biri.
A Life Hospital Sağlık Grubu, Etimesgut şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?A Life Hospital Sağlık Grubu, Etimesgut şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Psikiyatrist, Genel Cerrah, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Pedagog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Neonatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Pratisyen Hekim, Acil Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Psikiyatristi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Dermatolog, Periodontolog, Psikolog, Algoloji Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Hematolog, Nefrolog, Onkolog, El Cerrahı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru.
A Life Hospital Sağlık Grubu hangi hizmetleri sağlıyor?A Life Hospital Sağlık Grubu, toplam 311 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
A Life Hospital Sağlık Grubu adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda A Life Hospital Sağlık Grubu DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
A Life Hospital Sağlık Grubu kurumundan nasıl randevu alabilirim?A Life Hospital Sağlık Grubu tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
A Life Hospital Sağlık Grubu kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen A Life Hospital Sağlık Grubu aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar A Life Hospital Sağlık Grubu hakkında ne düşünüyor?Toplam 582 hasta/danışan, A Life Hospital Sağlık Grubu hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
A Life Hospital Sağlık Grubu hangi sigortaları kabul ediyor?A Life Hospital Sağlık Grubu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
A Life Hospital Sağlık Grubu nerede?A Life Hospital Sağlık Grubu adresi Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5 Etimesgut şeklindedir.
- Ankara bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri