Diş Hekimi Ebubekir Ünalan 1990 yılında Elazığ'da doğdu. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2010 yılında mezun oldu. Hekimlik kariyerine Arif Canpolat Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Estetika Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde başladı. Mesleğini İstanbul'da Yaman Cerrahi Tıp Merkezi, Medilife Hastanesi ve Liv Hospital'da sürdürdü. Doktorumuz şimdi ise Çorlu'da açtığı Özel DOKTOR DENTAL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile hastalarına hizmet etmeye devam etmektedir. Genel diş hekimliğinin yanında estetik ve cerrahi diş tedavileri de uygulamaktadır.

Ebubekir bey başlangıç seviye Arapça ve Almanca, orta seviye İngilizce bilmektedir. Fransızca dersleri almaya ise devam etmektedir.
Kendisi boş zamanlarında ata binmekten, spor yapmaktan ve yüzmekten hoşlanır.

Esentepe Mahallesi Sancak 2. Sokak No:4/A, Çorlu 59850

• O

Hem hekimin hem kurum çalışanlarının pozitif yaklaşımı, hekimin kendi alanındaki uzmanlık bilgisi ve hakimiyeti tedavi sürecimde çok iyi bir deneyim geçirmemi sağladı.

• ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Kök Kanal Tedavisi  •

Her gittiğimde memnun kaldığım bir hekim 20 lik diş çektirdim 2 kez ikisinde de ağrım olmadı, benim gibi dişçi korkusu olan biri için gözü kapalı gidilecek bir yer...

• ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Randevu  •

Diş hekimi korkusu olan biri olarak Dr. Ebubekir Ünalan ile tanışmak benim için gerçekten bir dönüm noktası oldu. Tedaviye başlamadan önce tüm süreci sabırla anlattı, işlem sırasında da son derece sakin ve özenli davrandı. Eli çok hafif, ilgisi ve profesyonelliği mükemmel. Kliniğin temizliği, düzeni ve ekip arkadaşlarının güler yüzü de insana güven veriyor. Artık diş tedavisine giderken endişe duymuyorum

• ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

Daha önce kanal tedavisi yapılan dişime tekrar kanal tedavisi uygulandı. Yapılan tedavi sırasında her adımda tedavi hakkında detaylı bilgi verdi. Kullanılan ekipmanlar çoğu diş kliniğinde görmeye alışık olduğumuz ekipmanlara göre çok ileride. Özetle çok hassas çalışılıyor. Fiyat olarak benim için yüksek olsada tercih ederim

• B

Herşeyi detaylı anlatan ağrıyan dişin hangisinin olduğunu sizden daha bilen :) hemen tedavi sürecine başlayıp ağrıyı hemen kesen profesyonel bir hekim ve ekibi.

• ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ Kanal Tedavisi  •

Doktor beye kanal tedavisi sonra dişimde kırılma oldu , bu nedenle gittim . Kanal tedavisini farklı bir doktorda yaptırmıştım . Öncelikle bana dişlerimde olan problemleri ve çözümlerini detaylı bir şekilde anlattı. Kanal tedavisi yenileme süreci halkında bilgilendirdi ve beraber karar verdik. Yaklaşık 3/4 seans sürdü ve gerçekten işini çok özenerek yaptığı çok belli. Klinik çok temiz ve çalışanlar güler yüzlü. Tedavi sonrası arayıp ağrım olup olmadığımı sordular, ilgili bir ekip. Diş tedavilerim için buraya devam etmeyi düşünüyorum .

• C

Kanal tedavisi ve dolgu için başvurdum. Dişim sıkıntılıydı ve apseliydi. Baya kötü durumda kendisine gitmiştim. Kendisi hemen müdahale etmişti. Yaptığı işlemden güzel sonuçlar aldım. Çok memnunum kendisinden. Ebubekir Bey işini çok seven, mutlu, pozitif bir uzman. Karşısındaki insanı rahatlatıyor. Bu çok önemli bir özellik.

•  •

• F

6 yaş oğlumun diş dolgusu için gittik çocuğun korkmaması için yaklaşımı İlgi alakası ve mesleki yeterliliği mükemmel tavsiye ederim

• ÖZEL DOKTOR DENTAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ  •

Öncelikle şunu belirtmeliyim bir anne olarak çok mutlu oldum kendisiyle tanışmakdan..7 yaşındaki oglumun diş ağrısı için gittik çok güzel ilgilendi ikna etti oğlum sıfır korkuyla yattı koltuğa bütün çalışanlarda çok kibar güler yüzlü çok memnun kaldık.

• Y

Ebubekir Bey işini özenle ve titizlikle yapan bir doktor. Her soru ve şikayetlerinizi dinleyip sizi her konuda bilgilendirir. Şu ana kadar kanal tedavisi, dolgu ve diş taşı temizliği yaptırdım ve çok memnun kaldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.