0850… Ücret öğren

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde Kulak Burun Boğaz uzmanlığını tamamlayan Eda Çabuk Horoz, kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Burun Estetik Cerrahisi

Burun Estetiği

Revizyon Burun Estetiği

Rinoplasti

Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52, Ankara

Röportaj

Eda Horoz Muayenehanesi

Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52, Çankaya, Ankara 06530

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • T

Kuzenim ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile Eda hanımı tercih ettim iyi ki etmişim diyorum kuşkusuz doğru tercih olmuş diyebilirim hem ilgisi hem de yaklaşımıyla insanı çok rahatlatıyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Eda Horoz Muayenehanesi Septorinoplasti  •

Eda hocanın hem enerjisi hem yeteneği ilgi ve alakası her şeyiyle mükemmel

• Eda Horoz Muayenehanesi Rinoplasti  •

Çok güzel çok rahat bir süreçti hiç korktuğum gibi olmadı.istediğiniz buruna karar verip eda hocaya anlatiyorsunuz ve gerisini ona bırakıp sonuc için bekliyorsunuz ve sonuç mükemmel ben çok memnun kaldım

• Eda Horoz Muayenehanesi Septorinoplasti  •

• K

Öncelikle merhabalar..
    Benim burnumda kemer ve solunum sıkıntısı vardı. Benden önce eşim ameliyat olmuştu ve onun ameliyatı başarılı ve istediği gibi geçince bende Eda hanıma gönül rahatlığıyla başvurdum. Ameliyat sürecim sorunsuz geçti. Çok şişmedim ve ödemim çok azdı. Burun şeklim birinci ayımda olmama rağmen tam istediğim gibi. Solunumum şuan gayet iyi.

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz

Eşinin ve senın bana güvenmenız ve mutlu ayrılmanız benım ıcın cok onemliydi. Tesekkur edıyorum

28.03.2026 tarihinde Eda hocama burun estetiği ve göz kapağı ameliyatı oldum. Herkes gibi benim de ameliyat öncesinde bazı korkularım vardı. Ancak hocamın ilgisi, yaklaşımı ve güven veren tavrı sayesinde kendimi çok daha rahat hissettim.

Burnum, yapılması zor burun tiplerinden biri olduğu için hekim seçimi benim için oldukça önemliydi. Eda hocamın özellikle zor vakalardaki başarısını araştırdım ve bu alandaki deneyimi beni gerçekten etkiledi. Bu tür ameliyatlarda hekimin tecrübesi ve başarı oranı çok önemli ve hocam bu konuda gerçekten oldukça iddialı.

Ameliyat sürecim çok güzel geçti. Sonrasında hiç ağrı, sızı ya da morarma yaşamadım. Süreç boyunca hocam ve asistanı Kübra Hanım benimle yakından ilgilendi; her zaman ulaşılabilir ve hasta odaklıydılar.

Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir hekim. İyi ki Eda hocamı seçmişim. Eğer bu kadar rahat bir süreç geçireceğimi bilseydim, öncesinde hiç tereddüt etmezdim daha erken ameliyat olurdum.

• Eda Horoz Muayenehanesi Burun Estetiği  •

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz

Bu güzel ayrıntılı yorumun ıcın cok tesekkur ederım.
    Sehır dısından geldın ve su an her sey yolunda beklentılerımızı de astıgımız ıcn ben de cok mutluyum, gorusmek uzere

Bir kaç yıl önce burun ameliyatı olmuştum sonuçtan çok memnunum yüzüme uygun burun yapıldı. Aynı zamanda dudak ve elmacık kemiği dolgusu da yaptırdım, yine yüzüme uygun yapıldı. Güvendiğim ve iyi yapacağına inandığım tek doktor. Detaylı açıklamalarla her şeyi söylüyorlar zaten ve çok ilgililer.

• Eda Horoz Muayenehanesi Dolgu  •

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz

E...ciğim burundan sonra yuzune kucuk dokunuslar yaptık ve bu da sana cok yakıstı cok tesekkur ederım

• I

Benim burun estetiği serüvenim şöyle başladı, kalın derili bir hastaydım ben gözlük takarken göz burun arası geçişim çok yüksekti Bu yüzden beni çok rahatsız ediyordu sinirli biri gibi duruyordum , burun estetiğinden sonras yüzüm yumuşadı taha tatlı bir görünüm aldı yüzüm , hemen doğal bi görünüme sahip oldum hem o sertlik gitti beş rahatsız eden şeyler giderildi bu konuda Eda hanım işinde gerçekten profesyonel bir doktor ben çok mutlu oldum kendimle barıştım :)

• Eda Horoz Muayenehanesi Burun Estetiği  •

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz

Sevgili İ... , Van’dan bu ameliyat ıcın bize geldın. Zor bir burun yapın vardı ancak üstesinden geldik diye dusunuyorum. Bu guzel yorumun ıcın tesekkurler

• H

Aralık ayında nefes probleminden dolayı Eda hocama burun ameliyatı oldum, nefes problemi tamamen ortadan kalktı, ameliyat süreci acısız sancısız geçti diyebilirim, burundaki en son görsel görüntü ise mükemmel bir süpriz oldu çok memnun kaldık.

• Eda Horoz Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi  •

• M

İlk randevum da olumlu olumsuz bütün ayrıntıları paylaştı. Hastaya yaklaşımı çok samimi ve dürüst ben inanılmaz memnun kaldım. Burnum ve dudaklarım okadar güzel olduki okadar mutluyumki, öz güven bu olsa gerek. Keşke daha önce tanisma imkanım olsaymis iyiki yollarımız kesismis. Ameliyat sürecimde ise gece gündüz telefon olsun yüz yüze olsun hep ilgilendi. Benim gibi canı tatlı bir hastayı sabırla bekledi dinledi. Herkese tavsiye ediyorum lütfen eda hocamin o mucizevi ellerine gidin diye. Tüm ictenligim ve samimiyetimle söylüyorum . Mucize gibi bir doktor ,

• Eda Horoz Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi  •

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz

M... hanım bu guzel yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım. Arkadasınız da biz de burun ameliyatı olmustu ve onun onerısı ile geldiniz. Siz de surecten memnun kaldıysanız ne mutlu bana

• B

2 ay önce rinoplasti oldum.Kalın derili,uzun ve eğri burnum vardı bu yüzden hiçbir doktora güvenemiyordum kolay bir burnum yoktu ama Eda Hocanın daha önce zor burunlarla çalıştığını görünce sonsuz güvendim.Eda Hocam öncesinde en ince ayrıntıntısına kadar anlattı.Zaten ilk muayenemde karar verdim ameliyat olmaya.Ameliyatı sabah 8de oldum akşam 8de hastaneden çıktım.Ameliyattan çıktığım anda bile nefes alıyordum.Birazcık bile morarmam olmadı sadece göz kapaklarımda hafif şişlik oldu onun dışında ne bir ağrı sızı hiçbir şey yaşamadım.Şu an burnumda biraz ödem var ama ona rağmen burnumdan o kadar memnunum ki keşke daha önce Eda Hocamı tanısaydım diyorum gören herkes nerede yaptırdığımı soruyor Kalın derili burunların tercihidir Eda Hocam.

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz

Bu sureci bu kadar rahat gecırmene cok sevindim. Ayrıntılı guzel yorumun ıcın cok tesekkur ederım