0850 333 0388 Ücret öğren

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde Kulak Burun Boğaz uzmanlığını tamamlayan Eda Çabuk Horoz, kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Burun Estetik Cerrahisi

Burun Estetiği

Revizyon Burun Estetiği

Rinoplasti

Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52, Ankara

Röportaj

Eda Çabuk Horoz
Eda Horoz Muayenehanesi

Neorama İş Merkezi Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi A Blok No : 13 Kat : 10 Daire : 52, Çankaya, Ankara 06530

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

sı...r

Bandajlarım çıktıktan sonra görenleri daha yeni ameliyat olduğumu ikna edemedim,yüzümde neredeyse hiç diyebileceğim bir morarma,morarma denilebilirse,oldu.Sürecim henüz devam etmekte olup çok memnunum.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

• Eda Horoz Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi  •

sı...t

Burun ameliyatı olmaya karar vermeden önce gerçekten çok araştırma yaptım. Kastamonu'dan Ankara'ya gelerek Eda Horoz'u tercih ettim ve iyi ki de öyle yapmışım. İlk görüşmeden itibaren ne istediğimi çok iyi anladı ve bana büyük bir güven verdi.
    Sonuç beklentimin çok üzerindeydi. Burnum yüzüme o kadar doğal oldu ki sanki hep böyleymiş gibi duruyor. Çevremden sürekli çok güzel yorumlar alıyorum. En önemlisi de nefes alma problemim tamamen düzeldi. Hem estetik hem de sağlık açısından benim için harika bir sonuç oldu.
    Ameliyat öncesinden iyileşme sürecimin sonuna kadar Eda Hanım ve ekibi her zaman çok ilgiliydi. Özellikle asistanıda güler yüzlü, tatlı ve yardımseverdi.
    Şehir dışından gelmeme rağmen tüm süreç o kadar düzenli ve sorunsuz ilerledi ki bir an bile tereddüt yaşamadım. Bugün yeniden karar vermem gerekse hiç düşünmeden yine Eda Hanım'ı tercih ederim. Burun estetiği düşünen herkese içtenlikle Eda horoz'u tavsiye ediyorum.

sı...a

Her zaman çok ilgili. Ameliyat öncesi ve sonrası her kontrolümden çok memnun ayrılıyorum.

• F

fa...r

Dr. Eda Horoz ile yollarımız Instagram üzerinden kesişti ve iyi ki de öyle olmuş. 1 Haziran'da kendisine burun ameliyatı oldum. Sürecin en başından bugüne kadar gösterdiği ilgi, profesyonellik ve samimiyet gerçekten harikaydı.
    Hem ameliyat ve iyileşme sürecim çok konforlu geçti hem de şu an elde ettiğimiz sonuçtan, burnumun yeni halinden inanılmaz memnunum. Kararsız kalan veya doktor arayışında olan herkese gözü kapalı tavsiye ederim.

• Eda Horoz Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi  •

• I

i̇...u

Ön muayenede detaylı net açıklamalar sayesinde soru işaretleri bırakmadan ameliyat tarihimizi planladık

• I

i....b

Çok endişeli bir hasta olmama rağmen Eda Hoca çok ilgili ve çok titiz bir doktor. hastanede kaldığım süre zarfında hem benimle hem çevremdeki çalışanlar ile sürekli iletişim halindeydi. Evde iyileşme sürecinde de sürekli kontrol ve iletişim halindeydi. Rinoplasti ameliyatım sonrası hocamızın dediği her şeyi yaptık ve yüzümde morluk hiç olmadı. Çok güzel ve kolay bir süreç geçirdim bu sayede. 2. hafta sonunda işime dönebilecek durumdaydım. Yüzüme çok uyumlu ve sağlıklı bir burnum oldu hocamızın sayesinde.

• Eda Horoz Muayenehanesi Rinoplasti  •

• Ş

ş.....

Yaklaşık 1 ay önce rinoplasti ameliyatımı Eda hocam gerçekleştirdi. Kendisiyle yollarımızın kesişmiş olması benim için büyük bir şansmış. İlk görüşmeden itibaren işini ne kadar ciddiye aldığını ve mesleğine olan saygısını hemen hissediyorsunuz. Özellikle gerçekçi ve dürüst yaklaşımı beni çok rahatlattı. Neyin mümkün olup neyin olmayacağını net bir şekilde ifade etmesi benim için büyük bir güven unsuruydu.​Ameliyat öncesi ve sonrası tüm kaygılarımı büyük bir sabırla ve açıklayıcı bir dille giderdi. İyileşme sürecimi korktuğumun aksine oldukça rahat geçirdim. Takibi de başından sonuna kadar çok titizdi.​Henüz sadece 1 ay olmasına ve şişliklerim tamamen inmemiş olmasına rağmen şu anki halini bile şimdiden çok beğeniyorum. Yüz hatlarımla uyumlu doğal bir sonuç oldu. Hem estetik hem de fonksiyonel açıdan sonuçtan fazlasıyla memnunum. İşine bu kadar hakim profesyonel ve dürüst bir hekim arıyorsanız Eda hocamı kesinlikle tavsiye ederim.Süreci mükemmel yönettiği için kendisine minnettarım.

• T

tu....

Eda Hanım’a hem burun estetiği hakkında detaylı bilgi almak hem de gamze estetiği yaptırmak için randevu aldım ve gittim.Öncelikle bana işlemler ile ilgi çok detaylı bilgi verdi sürecin sadece olumlu taraflarını değil olabilecek her detayı anlattı. Biz danışanlar hemen olsun isteriz evet ama bir doktor olarak önce sakince hemen yapalım demeden önce psikolojime hitap etti ve en iyi ve sağlıklı şekilde bu işlemlerin nasıl yapılabileceğini gösterdi. Yaklaşımından memnun kaldım. Gamze estetiğine karar verdik ve aynı gün gerçekleştirdiler.herhangi bir komplikasyon yaşanmadı kontrol randevuma gittiğimde de sürecin gayet sağlıklı ilerlediğini gördük.

• Eda Horoz Muayenehanesi Gamze Estetiği  •

• T

tu...l

Kuzenim ve arkadaşlarımın tavsiyesi ile Eda hanımı tercih ettim iyi ki etmişim diyorum kuşkusuz doğru tercih olmuş diyebilirim hem ilgisi hem de yaklaşımıyla insanı çok rahatlatıyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Eda Horoz Muayenehanesi Septorinoplasti  •

es...m

Eda hocanın hem enerjisi hem yeteneği ilgi ve alakası her şeyiyle mükemmel

• Eda Horoz Muayenehanesi Rinoplasti  •