Eskişehir, Tepebaşı, Eskişehir

• M

Eda hanımla 3-4 ay önce tanıştım kesinlikle kilo vermek isteyen yağlarından kurtulmak isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum.Ben hamur işi ve et çok tüketen biri olduğum halde eda hocamın yardımı ve desteği sayesinde 3 ay gibi kısa bir sürede aç kalmadan kişiye özel hazırlamış olduğu listeye uyarak ara ara dururmunu kontrol ederek 25 kilo verdim Her kontrolümde yeni beslenme listemi hazırladı ara ara yemem gereken besinleri anlattı adeta aileden gibiydi yakın bir arkadas gibi davrandı çevremdeki arkadaşlarım nasıl yaptığımı hangi doktora gittigimi sordular eda hanımı onlara da tavsiye ettim sizlere de tavsiye ediyorum şuan gerçekten çok rahatladım gençleşmis gibiyim

• Ö

Eda Hanım ile birlikte 5 ay kadar bir sürede ideal aralıklarda 20 kiloyu aşkın kilo verdim. Kendisi diyetin en başından itibaren hem ilgili hem motive edici oldu. Diyet sürecinden çekinen ve süreçten mutsuz olacağımı düşünerek gitmeme rağmen beklemediğim şekilde gayet rahat bir şekilde kilo verme süreci geçirdim. Her haftaya özel listeleri sayesinde sağlıklı bir şekilde diyete alışma sürecim kolay oldu. Kilo verme sürecinden sonraki sağlıklı beslenme bilincini kazandırma konusunda da organik bir farkındalık oluşturdu. Eda Hanım ile birlikte diyet ön yargınızı kıracağınıza ve düzenli bir şekilde kilo vereceğinize eminim. Sağlıklı beslenme adına adım atmak isteyen herkese Eda Hanımı mutlaka tavsiye ederim.

• Diğer  •

Eda Hanım ile çalıştığım süre boyunca çok ilgiliydi. Kendisi sadece kilo kaybına odaklanmayıp sağlıklı bir vücut yapısı nasıl olura odaklanarak sadece ağırlık kaybına değil yağ kaybına odaklanıyor. kendisi bana özel programlar oluştururken isteklerimi ve istemediklerime öncelik vererek programı uygulamamda yardımcı oldu. Neredeyse her öğünümü kontrol ettiği için gerekli yerler de müdahale edip bilgilendirmeler yaptı . kendimi diyet sürecin de yorgun ve güçsüz değil tam tersine yeterli beslendiğim için gayet enerjik hissettim.

• Y

geçirmiş olduğum operasyon sonrası tedavi takibini eda hanımın devralmasından sonra süreç takibi mükemmeldi. Haftalık kilo kaybına uygun olarak verdiği diyet programlarıyla zorlanmadan altı aylık zamanda 25 kilo vermemi sağladı. Eda hanım emeğinize sağlık

• Diğer  •

Eda hanımla yaklaşık 3-4 ay görüştük. Bu süre zarfında 10 kg yağ yaktım. Kendisi gerçekten çok ilgili ve arkadaş gibi yaklaşıyor. Listeyi kişiye özel olarak hazırlıyor ve isteklerinizi asla göz ardı etmiyor. Bütün öğünlerinizi takip ediyor ve baskı kurmadan istediğiniz her şeyi yedirip içirerek çok sağlıklı kilo vermenizi sağlıyor. Kendisini iyi ki tanımışım. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Diğer  •

Eda hanıma arkadaşımın referansıyla gittim. Süreçten çok memnun kaldım. Mide ağrılarım ve sindirim problemim vardı hepsi geçti ve 2 ayda 9 kg fazlalığımı verdim. Kendisi hem ilgili hem de süreci çok iyi takip ediyor. Tavsiye ederim.

• Diğer  •

Eda Hanım'dan çok memnunum. Kilo verme konusunda bana her türlü kolaylığı sağladı.Stres yapmadan, psikolojik olarak sürece hazırlıyor.9 ay süre içerisinde de yaklaşık 25 kg verdim. Bu süreçte vermem gereken kiloyu başardım. Beslenme programlarını kişiye özel olarak hazırladığı için uygularken zorluk çekmedim.