İç Hastalıkları · Daha fazla

Kocasinan 1 adres

İç Hastalıkları alanında doğru değerlendirme ve etkili tedavi yönetimi sağlamak için büyük bir özenle çalışıyorum. Hastalarımın sağlığını korumak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

İç Hastalıkları Randevusu

Gevher Nesibe, Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, 38010 Kocasinan/Kayseri, Kocasinan

Röportaj

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• Ö

Hastamızla bizzat kendi ilgilendi tedavi sürecini takip ederek hep irtibatta kalmamız çok güzel işinin uzmanı bir doktor

Iyiki varsinız:)

• Z

Ekrem Küçükoğlu ve Ayşe Hanım çok ilgili ve güler yüzlüler. Hastayı dikkatle dinleyip gerekli açıklamaları yapıyorlar. Muayeneden çok memnun kaldım.

Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu

Değerli geri dönüşünüz için cok teşekkür ederiz...

• K

Ekrem Bey çok ilgili ve donanımlı bir hekim. Şekerimin yüksek seyir ettiği dönemi kontrollü bir şekilde atlatmamı sağladı. Hastalık sürecimde sadece yüzyüze değil telefonla da sürekli iletişim hâlinde kaldık. Açıklayıcı bilgiler vermesi ve takip süreci takdire şayandı.

• Özel Dünyam Hastanesi Diğer  •

Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu

Çok teşekkür ederiz..Geri bildirimleriniz için..

• N

Doktoruma tesadüfen ulaştım. Aynı hastanede başka bir alanda ameliyat olmuştum. Akabinde enfeksiyon gelişti. Çok zorlu bir enfeksiyon tedavisinde an be an takip etti ve beni de bilgilendirdi. Hastaneden taburcu olduktan sonra da mesaj atıp arayıp durumumu sordu. Hem hekimlik hem hasta ilişkisi hem de insan olarak “İyi ki Ekrem Hocama rastladım.”

Çok değerlisiniz eksik olmayin

Uzun zamandır tansiyon problemi yaşıyordum Ekrem hoca sayesinde düzeldi çok şükür. En ufak bir sorum olsa anında ulaşabilirsiniz. İşi gücü rast gitsin her zaman ilgili.Her zaman dualarimda

• Özel Dünyam Hastanesi Diğer  •

Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu

Eksik olmayın...Iyi ki varsınız...

• D

Ekrem Bey, çok ilgili nazik ve işin erbabı tüm sorularımı sabırla yanıtladı, tedavisi sayesinde sağlığıma kavuştum kesinlikle tavsiye ederim.

Iyiki varsıniz ...tesekkur ederiz

• Z

Hastalarına karşı her zaman güler yüzlü ve ilgili bir doktor.Kısa ve net tedavileri var,gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir isim

Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu

Iyiki varsiniz cok tesekkur ederiz

• F

Çok ilgili mükemmel bir doktor detaylı olarak tek tek açıklama yaparak hastasına yardımcı oluyor.

• Online danışmanlık Diğer  •

Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu

Değerli geri bildiriminiz cok teşekkur ederiz

• G

Tavsiye ve sosyal medya üzerinden ulaştım; doktorumuza farenjit ve demir eksikliğinden başvurdum. Verdiği ilaçlar ve yakından takip ile ilgilenmesiyle iyileştim; 1 hafta içinde çok memnun kaldım. Tavsiye ederim, Kayseri'deki en nadide görülebilecek doktorlarımızdan bir tanesi. İşinin ehli ve severek yapan, hastalarının iyi olması için gece gündüz yorulmak bilmeden çalışır.

Çok teşekkür ederiz..İyiki varsınız

• Y

Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu, insan olarak ve doktor olarak kişilere yaklaşımı gerçekten çok iyi. Çocuğumun bir haftadır CRP'si düşmüyordu. Ekrem hocam geldiği tedavi ile CRP 0'a kadar düştü; çocuğum rahatladı. Ayrıca dışarıda da takip etti. Hastalığı hakkında devamlı iletişim halindeydik. Böyle doktorlarımızın sayıları artsın, İnşallah.

Eksik olmayin cok teşekkürler