Uzm. Dr.
İç Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kocasinan 1 adres
İç Hastalıkları alanında doğru değerlendirme ve etkili tedavi yönetimi sağlamak için büyük bir özenle çalışıyorum. Hastalarımın sağlığını korumak ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla elimden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Böbrek Hastalıkları
- Solunum Sistemi Hastalıkları
- Tiroid Guatr
- Vitamin Eksikliği
İç Hastalıkları Randevusu
Gevher Nesibe, Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, 38010 Kocasinan/Kayseri, Kocasinan
Online danışmanlık
Karaciğer Kan Testleri
Kolonoskopi
Kompleman C3-C4 Testi
Özel Dünyam Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
O
os...
Ekrem Hocamla Bağırsak Sorunlarimla İlgili Görüştüm Sürecim Halen Devam Etmesine Karşın Yaklaşımı İlgisi Alakası Ve Aradığımda Ulaşıyor Olmam Beni Ziyadesiyle Mutlu Etti Hocam Selamlar...
• Özel Dünyam Hastanesi • İç Hastalıkları Randevusu •
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Cok tesekkur ederim..Iyiki varsiniz...
n....g
Ailemizin doktoru, hayatımın en zor döneminde, gün, saat, zaman farketmeksizin hep ulaşabildiğim, hep desteğini yanımda hissettiğim eşsiz bir insan. Beyin kanaması geçiren babam felç oldu ve bu zorlu süreçte okadar destek oldu ki hocamız bize, hakkını ödeyemem. Tahlilleri, detaylı tetkik incelemeleri, gereken ilaç takviyeleri konusunda ki hassasiyeti gerçekten çözüm odaklı olduğunu gösteriyor. İşini severek ve hakkıyla yapan, hayatımızı kolaylaştıran bir rehber ailemiz İçin. Hep yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz için minnettarız.
• Özel Dünyam Hastanesi • Randevu •
Cok tesekkurler..Iyiki varsiniz...
C
c....ç
Halsizliğim vardı ve kemiklerim sızlıyordu. Kendisine başvurdum. Muayene etti, bana yardımcı oldu. İlaç tedavisi uyguladı. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Sürecim güzel geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Ekrem Bey, bu zamana kadar gördüğüm en iyi doktorlardan birisi. Memnunum kendisinden.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Çok teşekkür ederim ...İyiki varsınız...
m....ö
Dört dörtlük bir doktor. Kendisini çok sevdim. Üst solunum yolu enfeksiyonu için başvurdum. Hastanede 1 hafta yattım, ilaç tedavisi uyguladı. Tedavim harika geçti. İyileşmeden göndermedi. Her şey yolunda ilerledi. Ekrem Bey çok ince, nazik, ilgili, ulaşılabilir bir doktor. 7/24 saat farketmiyor.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Çok teşekkür ederim..İyiki varsınız...
n....a
Üst solunum enfeksiyonu, halsizlik, geçmeyen boğaz ağrısı için başvurdum. İlaç tedavisi uyguladı. Beni hiç yormadı. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım; rahatsızlığım geçti. Hastasına karşı ilgili ve iyi bir doktor. Memnun kaldım kendisinden.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Çok teşekkür ederim ...İyiki varsınız....
b....s
Kronik bağırsak rahatsızlığım var. Bu sebepten dolayı gittim. Çok memnun kaldım kendisinden. Başka doktor deneyimlerimde olmuştu. Tedavisi zor olan bir rahatsızlık. Hiç memnun kalmamıştım. Doktor Ekrem Bey'le sürekli iletişim halindeyiz. Bir şikayetim olduğunda hemen dönüş yapıyor. Şu an uzakta olmama rağmen hasta takibi çok güzel bir doktor. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir doktor. İlaç tedavisi uyguluyoruz, olumlu sonuçlar alıyorum. Hastalığın bende oluşturduğu sıkıntılarda ciddi azalmalar oldu; bu da Ekrem Bey sayesinde.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Cok teşekkur ederim iyiki varsınız...
a....ü
Doktora gittim, doktor muayene etti. Tiroid sorunum olduğunu düşündüğü için doktor tavsiyesi ile başvurdum. Çok ilgili bir doktor. Tüm görüşlerim olumlu yönde. Muayene etti, kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum dedi. Sonuçlarım çıkınca hemen aradı ve temiz olduğunu söyledi. Tiroidlerimde sorun çıkmadı. Her zaman iletişim kurabiliyorum.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Çok teşekkür ederim...İyiki varsınız...
h....)
Oğlumun halsizliği, yorgunluğu ve aşırı terlemesi için başvurdum. Midesinde mikrop varmış; değerleri düşmüş. İlgisine hayran kaldık. Güzel bir tedavi uyguladı, kendisi aile doktorumuz oldu. Kızımı da götürdüm, biz de gideceğiz. Biz çok memnun kaldık. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık. Hala irtibat halindeyiz; aradığım zaman gece gündüz demeden telefonumuzu geri çevirmiyor. Güvenilir bir doktor, gerçekten abartısız söylüyorum.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Çok teşekkür ederim..Iyiki varsınız...
b....k
Mide bulantısı, ishal ve bağ ağrısı için başvurdum. Tedavim gayet güzel geçti. İlaç tedavisi uyguladı. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım ve iyileştim. Tedavi öncesinde ve sonrasında konu hakkında açıklamalarda bulunuyor. Ekrem Bey'i çok seviyorum ve memnunum. Babamda kendisinin hastası güler yüzlü ve sevecen birisi.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Cok tesekkur ederiz...Iyiki varsiniz...
Ö
ö....)
Annem için başvurduk. Yüksek enfeksiyon ve solunum sıkıntısı vardı. Acilin köşesinde sıra beklerken gece bizi arayıp yoğun bakıma alabiliriz, yer açıldı diyen bir hekim. Bu vesile ile kendisiyle tanıştık. 24 gün yoğun bakımda yattı. Bu süreç boyunca öz bakımı konusunda bize desteği çok yüksekti. Tedavisinden çok memnun kaldık. İnsani yaklaşımı çok güzel. Herkesin anlayabileceği tedavi protokolü anlatıyor. Annemle ilgili bir şey olduğunda gidip sorduğumda yardımcı oluyor. Kendisine duacıyım. Annemin derin yaraları var; kendisini anlatamıyor, konuşamıyor ve hareket edemiyor. Evde neler yapabileceğimi söyledi bana yön gösterdi. Bizim için mükemmel bir doktor. Allah kimsenin eline düşürmesin; düşürürse de böyle merhametli insanların eline düşürsün.
Uzm. Dr. Ekrem Küçükoğlu
Çok teşekkür ederim...İyiki varsınız...
Ekrem Küçükoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ekrem Küçükoğlu, İç Hastalıkları. Size Ekrem Küçükoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Endoskopi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Hdl Kolesterol Testi, Hemoglobin A1c(Hba1c), Karaciğer Kan Testleri.
Ekrem Küçükoğlu adresi nerede?Ekrem Küçükoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe, Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, 38010 Kocasinan/Kayseri Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ekrem Küçükoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ekrem Küçükoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ekrem Küçükoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ekrem Küçükoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ekrem Küçükoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ekrem Küçükoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ekrem Küçükoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ekrem Küçükoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ekrem Küçükoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ekrem Küçükoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ekrem Küçükoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ekrem Küçükoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları