Uzm. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Çocuk İmmünolojisi
Çocuk Alerjisi
Gaziantep 1 adres
Merhaba ben Elif Arık; Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları; Çocuk İmmünolojisi ve Çocuk Alerjisi alanlarında hizmet vermekteyim. Hastalarımı kendi muayenehanemde görmekteyim.
- Alerjik Astım ,
- Alerjik Bronşit ,
- Saman Nezlesi (Alerjik Rinit) ,
- İnek Sütü Alerjisi ,
- Alerjik Nezle ,
Binevler Mah. 81053 Sk. Piar Sağlık Apartmanı No: 38/2, Şahinbey, Gaziantep 27010
- Sigortası olan hastalar
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
m....t
Henüz muayene olmadık ama böyle bi hizmetin olduğunu görmek bile beni öyle rahatlattı ki . Gaziantepte alerjiden randevu almak çok sıkıntılı. Bir buçuk yıldır Antepteyiz ve her seferinde memleketimize kendi doktorumuza gitmek zorunda kalıyorduk . Çok şükür bizim gibi arayış içinde olanlara bi seçenek olmuşsunuz. Dilerim ihtiyacımız olmaz ama en azından ihtiyaç durumunda da iyi ki bu hizmeti veriyorsunuz deriz inşallah. Hayırlı uğurlu olsun işyeriniz
Uzm. Dr. Elif Arık
çok teşekkür ederim, çok incesiniz, muayene için olmasa bile kahve içmeye beklerim:)
n...
Elif Hanım'a daha önce çalıştığı yerden önerildiği için, hiç geçmeyen öksürük yakınması ile başvurduk. Daha önce farklı tedavi almıştık ancak sonuca ulaşamamıştık. Elif Hanım'ın yazdığı ilaçlar ile artık rahat uyku uyuyabiliyoruz. Elif Hanım'ı gözü kapalı olarak öneririm.
Çok teşekkür ederim
d...
Elif Hanım'ı bir arkadaşım önerdi. Alerjik astım sebebiyle başvurduk. İlaçları yeni başlamamıza rağmen çok rahatız. O kadar güzel ilgilendi ki hem bizimle hem kızımızla. Kızım tekrar gitmek için öksürük taklidi yapıyor. Artık takiplerimize Elif Hanım'la devam edeceğiz. Kesinlikle işinin ehli bir doktor.
e...
Dr. Elif Arık'la yolumuz oğlumuzun alerjik bünyesinden kaynaklı sorunların devamlılığı sürecinde kesişti. Gaziantep'teki tek alerji uzmanı olması, hastaya ve aileye yaklaşımındaki profesyonel ilgisi, bilgisi, tedaviyle alakalı yol göstermesi takdire şayan, şikayetlerimizi dinleyip hastalığımıza çözüm bulmaya çalışması, iyileşme sürecini yakından takip edip bizleri bilgilendirmesi... Süreci daha da kolaylaştırdı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
I
i...
Değerli doktorumuz Elif Hocam'ızı arkadaş tavsiyesi üzerine keşfettik. Çocuğumuzun tedavisi için doktor hanımla birden fazla seans görüştük. Alerjik rinit tanısı koydu. Burun spreyi tedavisine başladı. Yapmamız gereken telkinleri gayet sade anlaşılır bir şekilde izah etti. Gerek ilgisi alakası gerek tıbbi bilgisi içtenliği samimiyeti ile ailemizin parçası gibi oldu. Doktor hanımı tavsiyeyle keşfettik biz de herkese tavsiye ederiz.
Z
z...
Dr. Elif Arık'ı bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine öğrendim. Çocuğumun kronik astım rahatsızlığı vardı. Kendisi ile iletişim kurup randevu alarak muayene için gittiğimizde bizi oldukça güler yüzlü ve nezaketle karşıladı. Çocuğumuzun hastalığı ile çok hassas şekilde ilgilendi. Teşhis ve tanı olarak çok hassas çalışma ile doğru bir tanı koyduktan sonra tedavi sürecini en iyi şekilde gerçekleştirdi. Çok şükür uygulamış olduğu tedavi ile çocuğum sağlığına kavuştu. Kendisi oldukça iyi mesleki donanıma sahip olup, nazik güler yüzlü bir doktor olması da cabası.
Çok teşekkür ederim
Ş
ş...
Ben Kahramanmaraş'tan Gaziantep'e Doktor Elif ARIK için gittim. Çok memnun kaldım. Kendisi hekimliğinin mükemmel olması dışında çok kibar ve ilgili. Oğlumun alerjik durumundan dolayı gittim. Herkese tavsiye edebileceğim bir çocuk alerji uzmanı.
çok teşekkür ederim
s...
Doktorumuzu Gaziantep'te tanıdık. İkiz çocuklarımın astım problemi ile ilgilendi, alerji testi yaptı, çıkan alerjilerine yönelik önerilerde bulundu ve verdiği ilaçlar sayesinde alerji problemimiz azaldı ve çok rahat nefes alabiliyorlar. Hocamız çok ilgili, bilgili ve güler yüzlü. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Z
z...
Doktorumuza geçmeyen öksürük ve kusma şikayetiyle başvurduk. Tüm hikayemizi ayrıntılı bir şekilde dinledi. Hiç aklımıza gelmeyen sorular sordu. Sonuçta çocuğumda bir gıda alerjisi olabileceği sonucuna varıp özel bir diyet planladı. Şu anda diyet ile beraber şikayetler çok çok azaldı. Çevremdeki herkese Elif Hocamı öneriyorum.
n...
Arkadaşım aracılığıyla Elif Hanım'ı buldum.
Çocuğum tüm kışı hasta geçiriyordu, gece öksürükleri vardı.
Doktor Hanım çocuğuma astım tanısı koydu, çok ilgili, hasta ve yakını ile iletişimi güçlü birisi.
Başka şehirde olmama rağmen tedavimize kendisi ile devam ediyoruz.
Gaziantep'in en iyi doktorlarından bence kendisi...• • •
çok teşekkür ederim
Elif Arık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Arık, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk İmmünolojisi, Çocuk Alerjisi. Size Elif Arık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocuk İmmünolojisi Randevusu, Çocuk Alerjisi Randevusu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuklarda Astım, Çocuklarda Egzema, Astım, Çocuk Hastalıkları, Normal Randevu.
Elif Arık adresi nerede?Elif Arık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Binevler Mah. 81053 Sk. Piar Sağlık Apartmanı No: 38/2 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Arık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Arık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Arık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Arık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Arık hangi dilleri konuşuyor?Elif Arık ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Arık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Arık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Arık hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Elif Arık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Arık hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Arık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla