Uzm. Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Üsküdar 1 adres
2015 yılında HKÜ üniversitesinde lisans eğitimimi tamamladım fizyoterapist oldum
2017-2018 yılında DAÜ üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalıştım
2020 yılında yüksek lisans eğitimimi tamamladım uzman fizyoterapist oldum
2020 yılında İSST Schroth eğitimimi tamamladım
2024 yılında Rigo Barcelona Scoliosis Physical Therapy School eğitimimi tamamladım
2021 yılından itibaren kendi kurumumda sadece skolyoz ve kifoz üzerine çalışıyorum
2024 yılından İtibaren İstinye üniversitesinde doktora eğitimime devam ediyorum
Egitimler
Doktora : İstinye Üniversitesi 2024-devam
Yüksek Lisans : İstanbul Arel Üniversitesi /2020
Lisans : Hasan Kalyoncu Üniv /2015
Deneyim:
İstanbul Skolyofiz Omurga ve Skolyoz Merkezi : 2021- halen devam ediyor:(Uzman Fizyoterapist)
Doğu Akdeniz Üniversitesi (Araştırma görevlisi) :2018
Murat reis, Üsküdar
Uzman Fizyoterepist Elif Cantürk
Murat reis, Üsküdar 34664
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Elif hoca harikadır.Güleryüzlü ve sabırlı yaklaşımının yanında her soruma bilimsel verilerle yanıt vermesi sürecimizi güzel bir noktaya taşıdı.Skolyoz için kendisinden schroth tedavi aldım.Duruşumla birlikte beden farkındalığıma da çok katkısı oldu.Çok ama çok emeğine sağlık
• Uzman Fizyoterepist Elif Cantürk • Randevu •
Uzm. Fzt. Elif Cantürk
Görüşleriniz benim için çok değerli teşekkür ederim
Elif Cantürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Cantürk, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Elif Cantürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Elif Cantürk adresi nerede?Elif Cantürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Murat reis Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Cantürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Cantürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Cantürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Cantürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Elif Cantürk hangi dilleri konuşuyor?Elif Cantürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Cantürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Cantürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Cantürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Cantürk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Cantürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.