- Diş eti çekilmeleri
Siteler, Şht. Binbaşı Yavuz Başayar Cd No:7 D:1A, 35800, Aliağa , İzmir 35530
- Sigortası olan hastalar
Periodontoloji Randevusu
Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Proflaksisi
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji
Periodontoloji Cerrahi
Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
di...u
Şiddetli diş ağrısı ve büyük bir korkuyla gittiğim muayenede neredeyse koltuktan kaçacak durumdaydım. Ama doktor hanım süreci öyle sakin, özenli ve güven veren bir şekilde yönetti ki kanal tedavisi benim için hiç beklemediğim kadar rahat geçti. Hem yaklaşımı hem profesyonelliği hem de insana gerçekten değer veren tavrı için kendisine şükran doluyum. İyi ki denk gelmişim, gözüm kapalı öneririm.. iyi siz Dilay hanım
• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
bu...k
Diş taşı temizliği için gittiğim Dilay Hoca’ya şükranlarımı sunuyorum.İlgisi,titiz ve hijyenik çalışması beni çok memnun etti.Tavsiye ederim.
• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Bakımı •
mu...n
çok ilgili doktor ameliyat sorunsuz geçti eli çok hafif
• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diğer •
Z
ze...p
Dilay hanımda yirmilik diş çekimi için başvurdum çok konforluydu ağrı hissetmedim ellerinize sağlık .
• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Randevu •
er....
Dilay Hanım'a diş eti problemlerim nedeniyle başvurdum. Bilgi ve tecrübeleriyle en doğru tedavi yöntemini uygulayarak yardımcı olmuştur.
Gönül rahatlığıyla başvurabileceğiniz bir hekimdir.• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
er...k
Dilay hanımdan dolgu ve diş estetiği tedavisi aldım. Çok memmun kaldım. 20 lik dişimi çektireceğim ve imlant için randevu aldım. Herkese tavsiye ediyorum.
• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Estetiği •
İmplant diş taşı temizliği ve dolgu işlemi için Dilay hanıma başvurdum cana yakınlığı ve detaylı bilgilendirmesi sayesinde korkumu yendim ve eksik dislerime kavuştum iyiki tercih etmişim ellerine sağlık
• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • İmplant •
K
ka...n
Dolgu yenileme ve diş taşı temizliği işlemi için Dilay Hanım’a başvurdum sürecin başından sonuna kadar son derece memnun kaldım Güler yüzlü yaklaşımı detaylı bilgilendirmesi ve işine olan titizliği sayesinde kendimi çok güvende hissettim İşlem hem konforlu hem de estetik açıdan oldukça başarılı geçti Sonuçtan çok memnunum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Özel Dentsite Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Bakımı •
fi...n
Elif Dilay Ünal Hanım’a 20’lik diş çekimi, dolgu ve diş beyazlatma işlemleri için gittim. Tüm süreç hem çok konforlu hem de profesyonelce geçti. Hiçbir işlemde zorluk yaşamadım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Ç
ça...
Diş temizliğinde gerçekten faklı metodlar uyguladı sigara için birisi olarak inci gibi oldu dişlerim birde kanal tedavisi yaptırdım eli çok hafif ve her süreci anlatarak bilgilendirdi
Elif Dilay Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Dilay Ünal, Periodontoloji. Size Elif Dilay Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Periodontoloji Randevusu, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Eti Estetiği, Diş Beyazlatma, İmplant, Dental Anestezi, Gülüş Tasarımı, Cep Derinliği Azaltma.
Elif Dilay Ünal adresi nerede?Elif Dilay Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Siteler, Şht. Binbaşı Yavuz Başayar Cd No:7 D:1A, 35800 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Dilay Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Dilay Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Dilay Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Dilay Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Dilay Ünal hangi dilleri konuşuyor?Elif Dilay Ünal ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Dilay Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Dilay Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Dilay Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 73 hasta / danışan, Elif Dilay Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Dilay Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Dilay Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.