Merhaba, ben Dil Ve Konuşma Terapisti Elif DÜLGERBAKİ. Biruni üniversitesinde 2024 yılında lisans eğitimimi tamamladım. Şu anda aktif olarak Konya'da çalışmaktayım. Eğitim hayatım boyunca kendimi geliştirmek için çeşitli eğitim ve seminerlere katıldım. Ayrıca rehabilitasyon ve kliniklerde staj yaptım. Şu anda da eğitimler almaya devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Kılınçarslan Haydarbey sk. No: 15 / A, Selçuklu, Konya 42080

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Röportaj

Elif Hoca'yı ben kendim buldum, araştırdım. Kızımda 4-6 yaş Kur'an kursu öğretmenimiz bazı harfleri yani 6 harfi çıkartmadığını söyledi, o yüzden başvurduk. İlk başladığımızda Elif Hocam'a benim kızım hemen sıkılır, yapmak istemez korkusu vardı ama Elif Hocam oyun yoluyla sevdirerek ve çocuğum neyi nasıl sevdiğini keşfetti ve o şekilde ilerlemeye devam ettik. Çevremde herkese de tavsiye ederim.

• H

Oğlum 2,5 yaşında ve konuşma gecikmesi vardı. Belirli kelimeler dışında konuşmuyordu. Hırçınlaşmalar ve bağırmalar çoğalmıştı. Elif Hanım'la Kasım ayında seanslara başladık. Haftada bir görüşüyoruz ve o kadar faydası oldu ki bağırmalar kalmadı. Kelime sayımız çoğaldı, her seans sonrası biraz daha ilerlediğimizi hissediyorum. Elif Hanım çok ilgili, oğlum çok severek gidiyor seanslara. Elif Hanım'la sürekli iletişimdeyiz. Her sorumuzu gönül rahatlığıyla sorup cevabını alıyoruz. Çok memnunuz.

•  •

4 yaşındaki kızıma atipik otizm tanısı konmuştu. Kelime sayısı az ve cümle kurmada sıkıntı yaşıyorduk. Elif hocamla tanıştıktan sonra kısa sürede çok yol katettik. Kızımla ilişkisi de çok iyi. Eğer bir dil terapisti arayışındaysanız, gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• O

Bizim Elif Hanım'la yolumuz üç boyutta kesişti. Benim oğlum Down sendromlu. Elif Hanım'la dil terapisti olarak görüştük, sesler üzerinden gitti. Oğlumda kekemeleme vardı, ona baktı. Sonra mutlu-mutsuz kavramlarına çalıştı. Ders bittikten sonra aileyi net bir şekilde bilgilendirir. Elif Hanım, çocuklarla diyaloğu çok güzel, çocuğun seviyesine inebilen birisi ve çok nazik bir insan. Tavsiye ederim.

• Z

Kızımın konuşması geciktiği için başvurduğum özel eğitim kurumunda Elif Hanım'la tanıştık. Yaklaşık 5 aydır kendisiyle kızım ders yapmakta. Kızıma verdiği güven, sevgi ve bilgisiyle çok yol aldık. Kendisini, benim gibi aynı zorluğu yaşayan ebeveynlere tavsiye ederim.