1997 yılında İstabul’da doğdum. 2024 yılında Demiroğlu Bilim Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldum, lisans bitirme projemi Evcil Hayvan Beslemenin İnsan Psikolojisine Etkileri üzerine gerçekleştirdim. Lisans dönemimde, teorik bilgilerimi pratikte nasıl kullanacağımı öğrenmek ve mesleki deneyim kazanmak amacıyla reklam psikolojisi, klinik psikoloji gibi psikolojinin çeşitli alanlarında stajlar yaptım. Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı kapsamında, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde stajımı gerçekleştirdim. Nöropsikoloji, yatılı servis, çocuk ruh sağlığı, poliklinik gibi farklı birimlerde görev aldım. Sanat Terapisi(Altınbaş Üniversitesi) ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi(Ruh Sağlığı Derneği) sertifikalarına sahibim. Şu anda yetişkinlerle aktif olarak çalışmaktayım.
Hakkımda
- Depresyon
- Stres
- Sosyal Fobi
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Alkol Bağımlılığı
Yetişkin
Online Psikolojik Danışmanlık
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Elif Nur Öner adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Elif Nur Öner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Nur Öner, Psikoloji. Size Elif Nur Öner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi.
Elif Nur Öner adresi nerede?Elif Nur Öner adresini belirtmedi. Elif Nur Öner yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Nur Öner adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Nur Öner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Nur Öner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Nur Öner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Nur Öner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Nur Öner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Nur Öner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Nur Öner ile iletişime geçmenizi öneririz.