- Gebelik
- Kısırlık
- Polikistik Over Sendromu
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara 06510
gü...y
Bizim şansımız oldunuz gerçekten ilginiz, bilginiz, detaylı açıklamalarınız, güler yüzünüzle çok güzel geçti hamilelik sürecim desteğinizi hep hissettim iyi ki sizi tanıdım.
• Özel Koru Ankara Hastanesi • Diğer •
si...l
Enerjisi, güler yüzü, ilgisi, bilgisi, anlayışı, merhameti, sevgisi her anlamıyla muhteşem işini haddinden fazla iyi yapan benim canim doktorum şansım oldunuz riskli başlayan gebelik sürecimde desteğinizi eksik etmediniz sayenizde hersey kusursuz sonuçlandı sizi tanımak güzeldi iyiki varsınız
• Özel Koru Ankara Hastanesi • Diğer •
a....ç
Elif hocayla doğum gerçekleştiği gün tanıştık kendi doktorumun konferansta olduğunu doğuma geldiğimde öğrendim. İyi ki o gün Elif hoca nöbetçiymiş ve doğumuma o girmiş. Güler yüzlü, ilgili ve alanında donanımlı idi.
• ankara • Doğal Doğum •
Elif Ozan Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Ozan Şahin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Elif Ozan Şahin adresi nerede?Elif Ozan Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Ozan Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Ozan Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Ozan Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Ozan Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Ozan Şahin hangi dilleri konuşuyor?Elif Ozan Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Ozan Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Ozan Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Ozan Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Ozan Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Elif Ozan Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları