Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Koru Hastanesi, Ankara Çukurambar'da Kızılırmak Mah. 1450. Sokak No:13 adresinde hizmet vermektedir.

Doktor: Uzm. Dr. Elchin Jabiyev Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Elchin hocam bebeğimizin ilk muanesini yapmıştı. Daha sonra kontrol ve muayene için kendisini tercih ettik. Gerek ilgisi gerekse tecrübesiyle Ankara'da çocuk doktoru arayanlara tavsiyem

U
    Doktor: Doç. Dr. Güner Menekşe Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Kafamda beyin zarına yapışık bir kitle vardı. Çok riskli bir ameliyattı ama Güner Menekşe hocam ve ekibi sayesinde başarılı bir ameliyat geçirdim ve ertesi gün taburcu oldum. Böyle bir ameliyat olup ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi taburcu olmam olağanüstü birşey. Güner Menekşe hocamın güler yüzü ve bize güven vermesi, detaylı bir şekilde bilgilendirmesi kafamızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Kendisine ve ekibine çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varlar.

Doktor: Op. Dr. Mehmet Şahin Göz Hastalıkları Randevusu

Mehmet Bey lazer ameliyatımı gerçekleştiren güler yüzlü ve ilgili bir hekim. Ameliyat öncesi detaylı açıklamaları ile hangi yöntemi seçeceğim konusunda beni yönlendirdi. Göz hassasiyetim çok olduğu için sürekli kontrole gittiğimde aynı ilgi ile içimi rahatlattı. Lazer ameliyat olmak isteyenlere tavsiye edeceğim.

T
    Doktor: Doç. Dr. Güner Menekşe Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Güner Hocam ile yollarımız, baş ağrısı için gittiğim Nöroloji Hocamın e mar sonucunu paylaşması neticesinde bir araya geldi.

4.50 cm uzunluğunda iyi huylu beyin tümörün varlığı tespit edildi. Güner Hocam, e mar sonucuna bakarak ameliyat olmamı çok açık ve samimi bir şekilde anlattı.

Hocam, hekimliğin yanısıra, güler yüzlü ve hastaya olan diyaloğu ile de mükemmel bir hekim...Olması gereken ameliyatları, ertelemeden Güner Hocama gitmenizi tavsiye ederim. İyiki sizi tanımışım Güner Hocam.

V
    Doktor: Doç. Dr. Güner Menekşe Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

İyiki Güner hocayı tanımışız Beyin kanaması gecirdim Güner hocaya ameliyat oldum Ameliyattan bir gün sonra ayağa kalktım Harika bir doktorumuz teknolojileri çok güzel Allah tüm Hastalara şifa versin

Doktor: Prof. Dr. İbrahim Alanbay Diğer

31 yaşımdayım. Kasik ağrısı için gittim. Gittiğim ilk doktor tümör rahmimi almayı dusundugunu söyledi. İbrahim hocamı buldum internetten karşında ki bireyi hasta olarak değil insan olarak görmesi beni ilk etapta kendisine karşı olumlu yaklaştırdı. Rahmimde 7-8 cm miyom vardı. Bana sabırlı ve ikna edici olarak durumu anlattı ve açık ameliyatla kurtuldum. Harika bir insan. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

Doktor: Doç. Dr. Vahit Onur Gül Laparoskopik Cerrahi

Onur Hocama safra kesesi ameliyatı oldum. Kendisi ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgiliydi. Sürecin tamamını güleryüz ve ilgiyle anlatarak beni bilgilendirdi, cesatlendirdi. Zaten alanında çok bigili ve tecrübeli, değerli birisi.

V
    Doktor: Op. Dr. İsmail Biri Normal Randevu

Apandisit teşhisi ve sonrasın gerçekleştirdiği başarılı ameliyat ile hastalık ilerlemeden hayatımdan çıktı. Hocamın ameliyatta uyguladığı yöntem sayesinde birkaç gün içinde çalışma hayatıma kaldığım yerden devam ettim.

Doktor: Op. Dr. İsmail Biri Laparoskopik Fıtık Tedavisi

Dr. İsmail Biri'yi Mart ayında fıtık onarımı için ziyaret etme fırsatı buldum ve deneyimimden son derece memnun kaldım. Londra'da yaşamama rağmen, olumlu değerlendirmeler duyduktan sonra uzmanlığını aramaya karar verdim ve bu kararımdan çok mutluyum.

Varış anımdan itibaren, İsmail hocam beni ve ailemi rahatlatmak ve huzurlu hissettirmek için elinden geleni yaptı. Profesyonellikleri ve sıcak yaklaşımları hemen hissedildi ve bu, ameliyat öncesi stresimi hafifletmeme yardımcı oldu. Hocam prosedürü detaylı bir şekilde açıkladı ve sabırla tüm sorularımı yanıtladı. Hocamın uzmanlığı başarılı bir fıtık onarımı ve iyi bir iyileşme süreci sonuçlandırdı. Sonuçtan mutluyum ve minnettarım.

Fıtık onarımı veya herhangi bir cerrahi işlem arayan herkese gönül rahatlığıyla Dr. İsmail Biri'yi öneririm. Hastalarının iyiliğine olan bağlılığı ve cerrahi becerileri, onu tıbbi bakım için olağanüstü bir seçenek haline getiriyor.

Doktor: Op. Dr. İsmail Biri Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Yaklaşık 3 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum. Kapalı ameliyat olmama rağmen 15-16 dikişim vardı. Dikişler alınmasına rağmen 3-4 tanesi kalmıştı. Daha sonra başka bir hastanede aldırdım. Hoca ile telefonda konuştuğumda da dikişler erir merak etme şeklinde bir dönüş aldım

İletişim

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya 06510 Google Haritalar'da göster
Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, ... HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, Ace European Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türk Exim Bankası, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Doğa Sigorta Kooperatifi, Diğer (İade), Yapı Kredi Sigorta, Garanti Sigorta, SGK, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Türkiye İş Bankası Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, AIG Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Hür Sigorta, Şeker Sigorta, Inter Partner Assistance, Liberty Sigorta, Fiba Sigorta, Neova Sigorta, Aviva Sigorta, Tarsim Sigorta, New Life Yaşam Sigorta, TEB Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Akşehir Ticaret Borsası, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Odası, Bafra Sanayi ve Ticaret Odası, Beyşehir Ticaret Odası, Care & Create, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları, IMKB, İstanbul Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş., Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası, Sivas Ticaret Borsası, Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası, Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı, Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu, Terme Ticaret Borsası, Terme Ticaret Ve Sanayi Odası, Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu, Ünye Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı, PTT, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Sınai to Sanayi, Asya Emeklilik Ve Hayat, Avivasa Emeklilik Ve Hayat, BNP Paribas Cardif Emeklilik, Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat, Ethica Sigorta, Garanti Emeklilik Ve Hayat, Halk Hayat Ve Emeklilik, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri, Katılım Emeklilik Ve Hayat, Medilab Assist, Metlife Emeklilik Ve Hayat, NN Hayat Ve Emeklilik, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Ziraat Hayat Ve Emeklilik, PTT Sigorta, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Anadolu Hayat Ve Emeklilik, Fiba Emeklilik, Magdeburger Sigorta, Türkiye Sigorta, Corpus Sigorta, Gulf Sigorta, senCard, AgeSA Sigorta, Quick Sigorta Tüm sigortaları göster
İlgili aramalar