Dyt. Elif Öztaş

Diyetisyen daha fazla

Erzincan 1 adres

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Eğitim sürecim boyunca; epigenetik ve mikrobiyom, diyetetik alanında fonksiyonel tıp yaklaşımları, sporcu beslenmesi ve klinik nütrisyon başta olmak üzere pek çok sertifika aldım. Son sınıf bahar dönemini, erasmus programı ile Polonya Ans w Konin Üniversitesinde tamamladım. Bu süre boyunca Fransa, İtalya, Almanya, İspanya, Belçika, Avusturya, Macaristan, Çekya gibi ülkeleri görme ve Avrupa’daki diyetisyenler ile görüşme, oradaki gelişmeleri takip etme fırsatı yakaladım. Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Rehabilitasyon Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezlerinde staj yaptım. Şimdiyse kendi ofisimde profesyonel vücut analizi yaparak kişiye özel beslenme programları oluşturmaktayım.

Karaağaç, Şehit Yzb. Fatih Devravut Cad Hakkı Mercan iş Merkezi No:19 Kat:3 D:304, 24100 Erzincan Merkez/Erzincan

Şehit Yzb. Fatih Devravut Caddesi, Erzincan 24100

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Elif Öztaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle