Hakkımda
1984 yılında Çorum'da doğmuş, ilköğretim ve lise eğitimlerini de Çorum da tamamlayarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2010 yılında mezun olmuş...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Doğuma Hazırlık Eğitimleri
Nilüfer Doruk Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Çoğul Gebelik Takibi
Üçlü Tarama Testi
32 hasta yorumu
se...r
18. Haftamdayım ilk muayenem olmasına rağmen güler yüzle karşıladı tavsiyeler verdi inşallah doğumum sizinle gerçekleşecek herşey için teşekkürler
Gebeliğimin son aylarında tanıştık Elif hanım ile keşke ilk zamanlar da kesişseymiş yollarımız çok anlayışlı hoşgörülü ve çok sıcakkanlı bir insan.. son aylarda olmanıza rağmen bizi kabul etti.. Her kontrolümüz de gerekli açıklamaları yaptı ve tüm sorularımızı sabırla cevapladı. Her ne zaman telefon ile de her zaman sorularıma saat kaç olursa cevap verdi. İyi ki varsınız kızımızın canımız doktorumuz
on...n
Öncelikle doktorumuz Elif ŞAHİN'e çok teşekkür ederiz Bi çok doktor gezdik ve sonunda doktorumuzu bulduk çok sıcak kanlı ve hoş görülü davranışı ile bizi çok mutlu etti bebeğimizin cinsiyeti belli oldu ve çok güzel bir not yazarak bize teslim etti gebelik hakkında bütün bilgilendirmeyi verdi gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktordur.
Merhaba, biz anne kız muayene olduk. Elif hanıma muayene olmak istedik yorumları görünce. Gerçekten ilk muayenem olmasına rağmen çok relax geçirdim ,gayet güzel de bilgiler edindim. Annem de güleryüzlüğününden dolayı çok mutlu oldu. Çok teşekkür ederiz.
kb...a
Elif hanıma yengemin tavsiye ile çikolatalık kisti için gitmiştim ultrasonla bakıp ona göre değerlendirdi bir doktordan öte bilgilendirdi ben daha önce doktora gidip yaptırdığım tahlilleri gösterdim onlara baktı içten sıcakkanlığıyla içimi rahatlattı güleryüzle hizmet verdi teşekkür ederim Elif Hocam
r.....
İlişki sonrası problemler ve hamilelik konusunda destek almak için yaptığım randevuda doktorun iletişimi ve detaylı açıklamaları oldukça güzel
s....f
Hamilelik sürecim ve doğumum için gidiyorum tavsiye edildigi için gittim gayet ilgili bir doktor kendisi umarım dogum sürecimde samimi ve güzel geçer
em...p
Gebeligimin basinda sans eseri denk geldim..Iyiki denk geldik.Bilgisini ilgisini sonuna kadar size aktarıyor.Her sorunuza cevap veriyor.Kac olursa olsun geri dönüş yapıyor..Doğum yaptığım halde sorunuma çözüm buldu.Etrafimdaki herkese tavsiye ediyorum.. Iyiki böyle bir doktora denk geldim..Güleryüzlü sevecen mesleğini aşkla yapan güzel doktorumuz iyiki var..
Ben çok memnunum hala, arkadaşım hamile kaldı ve ona da önerdim.Ben çocuk istiyordum ama adet gecikmesi yaşadım.Elif Hanım'a adet söktürücü almak için gidecektim.İlk çocuğum tedavi ile oldu.İkinci çocuğu istediğim zaman da tedavi ile olabileceğini söylediler.Elif Hanım'a gitmeden bir gün önce evde test alıp yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.Bu sefer hamilelik için gittim. Gebelik sürecimin takibini sağladı ve doğumumu gerçekleştirdim.Doğum sonrasında iki kez kontrole gittim.Daha sonrasında tedavim tamamlanmış oldu.Herkese tavsiye ederim.Çok sakin konuşan birisi.Gebelik sürecimde genellikle çocuğa kilo aldırdım.Doğum sonrasında 1 ay içerisinde eski kiloma geri döndüm.
Kendisinden çok memnun kaldım.Daha önceden de bu konuda deneyimim oldu.Memnun kalmayınca 32.haftamda Elif Hanım'a geçiş yaptım.Kendisinden çok memnunum.Ben memnun kaldığım için ablama da tavsiye ettim.O gidiyor şu anda, sezaryen doğum yaptım.Doğumumu kendisi gerçekleştirdi.Teşekkür ederim, çok güzel ilgilendi.
Hakkımda
Gemlik Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karacabey Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları