Beslenme ve Diyetetik eğitimimi Acıbadem Üniversitesi’nde tamamladım. Eğitim sürecim boyunca hem teorik hem de uygulamalı alanlarda kendimi geliştirme fırsatı buldum. Bir yıl boyunca Acıbadem Sağlık Grubu bünyesindeki hastaneler ile Bursa ve İstanbul’daki devlet hastanelerinde staj yaparak farklı hasta grupları ve beslenme yaklaşımları üzerine önemli deneyimler edindim. Bu süreçte klinik beslenmeden toplum beslenmesine kadar geniş bir yelpazede çalışma imkanı buldum ve mesleki bilgi ile uygulama becerilerimi geliştirdim.
Şu anda Bursa’da aktif olarak hem online hem de yüz yüze diyetisyenlik hizmeti vermekteyim. Hizmetlerim arasında bireysel beslenme danışmanlığı, firmaların çalışanlarına yönelik kurumsal diyetisyenlik hizmeti ve pilates stüdyoları ile gerçekleştirdiğim iş birlikleri kapsamında üyelerine özel sunduğum performans ve sağlıklı yaşam odaklı beslenme danışmanlığı bulunmaktadır.
Mesleki yaklaşımımın temelinde, beslenmenin her birey için tamamen kişisel ve özgün olduğu anlayışı yer almaktadır. Her bireyin yaşam tarzı, sağlık durumu, metabolizması ve günlük alışkanlıkları birbirinden farklıdır. Bu doğrultuda danışanlarım için yalnızca hedefe yönelik değil, aynı zamanda uygulanabilir ve sürdürülebilir olan, tamamen kişiye özel beslenme programları hazırlamaktayım.
Danışanlarımla çalışırken temel amacım yalnızca kısa vadeli sonuçlar elde etmek değil, onların günlük yaşamlarına uyum sağlayan, sürdürülebilir ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmalarına destek olmaktır. Bu doğrultuda beslenme sürecini danışanlarımın yaşam tarzına uyarlayarak, hayatın içinde kolaylıkla uygulanabilen ve uzun vadede devamlılık sağlayan bir sistem oluşturmayı hedefliyorum.
Danışmanlık sürecine ücretsiz bir ön görüşme ile başlıyorum. Bu görüşmede danışanımı yakından tanıyarak hedeflerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendiriyorum. Ardından danışmanlık sürecimizi haftalık periyotlar halinde planlayarak düzenli görüşmelerle ilerliyoruz. Her görüşmede detaylı vücut analizi ve çevre ölçümleri gerçekleştiriyor, elde edilen veriler doğrultusunda süreci yakından takip ederek gerekli güncellemeleri ve düzenlemeleri yapıyorum.
Beslenmenin sağlığımız üzerindeki etkisinin son derece güçlü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle mesleki yaklaşımımın temelinde şu düşünce yer alıyor:
“Besinler ilacınız, ilacınız besinleriniz olsun.”
Şimdi, benimle, kendinizin en iyi versiyonuna ulaşmaya hazır mısınız?
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- Aşırı Kilo Alımı
- Tip 1 Diyabet
- Şişmanlık (Obezite)
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Elif Sude Özkan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Elif Sude Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Sude Özkan, Diyetisyen.
Elif Sude Özkan adresi nerede?Elif Sude Özkan adresini belirtmedi. Elif Sude Özkan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Sude Özkan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Sude Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Sude Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Sude Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Sude Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Sude Özkan hangi dilleri konuşuyor?Elif Sude Özkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Sude Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Sude Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Sude Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.