Psikoloji · Daha fazla

Sakarya 1 adres

Psikolog Elif Zeynep Erbir Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olduktan sonra Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansı Yetişkinlerde Görülen Yeme Bozuklukları konulu projesiyle bitirmiştir. Lisans eğitimi devam ederken farklı alanlarda staj yapma fırsatı bulmuştur. Okul, klinik ve hastane gibi alanlarda mesleğe dair bir çok farklı bakış açısı kazanmıştır. Yüksek lisans eğitimi sırasında ise birçok aile ve birey ile seanslar yürütmüş süpervizyon sürecinden geçmiştir. Aynı zamanda yüksek lisans eğitimi sırasında Üsküdar Üniversitesi Np Beyin Hastanesinde stajyer olarak çalışmıştır. Yüksek lisans eğitimine devam ederken bir yandan da Sakarya'da özel bir özel eğitim merkezinde kurum psikoloğu olarak çocuklar ve aileleri ile çalışmış aynı zamanda anlaşmalı olunan anaokullarıyla da çalışıp hem çocuk hem ebeveyn seanslarını sürdürmüştür.

Şuanda meslek hayatına Sakarya ilinde Psikolog ve Aile Danışmanı olarak kendi ofisinde devam etmektedir.

Eğitim hayatı boyunca Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Gottman Çift Terapisi, Bütüncül Dinamik Terapi başta olmak üzere çeşitli eğitimler almıştır. Aynı zamanda çocuk testleri alanında (AGTE, Benton Görsel Hafıza, Burdon Dikkat Testi, Cattel Zeka Testi, Frankfurter, Gessel, Kent Egy, KAT, Metrapolitan, Peabody, Porteus, Beier, Resim analizi) uygulayıcısı olmuştur.

Lisans eğitimi kapsamında Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almıştır. Sertifikasyon ve farklı bakış açısı olması açısından mezun olduktan sonra farklı hocalardan ve klinik yüksek lisansı kapsamında tekrar Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almıştır. Lisans ve yüksek lisans eğitimi içeriğinde birçok test, envanter ve ölçeğin yorumlamasını öğrenmiştir. Yüksek lisans kapsamında çeşitli süpervizyon süreçlerini tamamlamış hala da devam etmektedir. Hala çalışırken aynı zamanda eğitimlere katılmakta ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Şu anda Dinamik Terapi Enstitüsü tarafından verilen Bütüncül Dinamik Terapi Eğitimine devam etmektedir.

Üsküdar Üniversitesi - Aile Danışmanlığı Eğitimi (450 saat)
DATEM, Ebru Şalcıoğlu - Bilişsel Davranışçı Terapi (100 saat)
Gökben Hızlı Sayar - Bilişsel Davranış Temelli Klinik Süpervizyon
Dinamik Terapi Enstitüsü - Bütüncül Dinamik Psikoterapi Eğitimi

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Arabacıalanı mahallesi, Çark Caddesi 310/1 Kat:3 Daire: 334 Hilloria İş ve Yaşam Merkezi, Sakarya

Psikolog Elif Zeynep Erbir

Arabacıalanı mahallesi, Çark Caddesi 310/1 Kat:3 Daire: 334 Hilloria İş ve Yaşam Merkezi, Serdivan , Sakarya 54050

• Sigortası olan hastalar

• M

Uzun süredir taşıdığım yüklerin ilk kez bu kadar hafiflediğini hissettim. Seanslar bana yalnız olmadığımı ve değişimin mümkün olduğunu gösterdi.

• B

Elif Zeynep hocamla terapilerimizi 3 aydır devam ettiriyorum. Daha ilk seanstan beni anladığını hissettim. EMDR terapisinde çok başarılı olduğunu duymuştum, haklı bir yorummuş. Artık bende daha az tetikleniyorum

• G

Çok uzun araştırmalardan sonra uzmanlığına güvendiğim Elif hanımla terapi yolculuğuma başladım. İşin uzmanı olduğunu her seansta tekrardan hatırlıyorum. Bu yolu onunla yürümek çok kıymetli.

Yorumunuz benim için çok kıymetli, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Uzmanlığına güvendiğim, insana güven veren bir yanı var. Onunla konuşurken anlaşılmış hissediyorum bu da bana iyi geliyor Görüşmelerimiz süresince kendimi ona rahatlıkla açabildim.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• B

Elif hanımın pozitif enerjisi ve güçlü, güven veren ses tonu seansların en başından itibaren kendimi rahat hissetmemi sağladı. Yanında yargılanmadan kabul edildiğimi ve gerçekten görüldüğümü hissettim. En zorlandığım konuları bile rahatça konuşabildiğim, güvenli bir alan sundu.

Bu süreçte aldığım profesyonel destek sayesinde hem kendime hem de hayatıma dair önemli farkındalıklar kazandım. Kendisiyle çalışmak benim için çok kıymetliydi, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Psikolog Elif Zeynep Erbir Randevu  •

Terapi sürecim boyunca kendimi rahat, güvende ve anlaşılmış hissettim. Seanslar sayesinde kendimle ilgili farkındalığım arttı ve zorlandığım konularla baş etme becerilerim gelişti. Süreç benim için oldukça verimliydi. Gönül rahatlığıyla terapistimi tavsiye ederim.

• Psikolog Elif Zeynep Erbir Bireysel Terapi  •

Hayatımı sekillendirmekte ve irademi guclendirmeme çok yardımcı oldu kendime olan saygım arttı kendi kararlarını verebilmemde cok yardımcı oldu

• M

Elif Hanimla 6 aydir görüşüyorum. Terapiye başladiktan sonda hayatima ve olaylara çok farkli yerlerden bakabilmeyi öğrendim. "Buraya gelmesem bu sekilde asla dusunemezdim" diye sorgulamamı sagladi hep. Bambaşka bir yerden bakmamı sağladı. Güler yüzlü ve asla yargilanmadiğiniz umudunuzun bitmedigi bir yer. İyi ki yollarimiz kesiştişti.

• C

Hayatımı şekillendirmeğe çalışırken Elif hanımla beraber ilerliyorum. Her seans sonrası keşke yarım saat daha zamanımız olsa diye düşünüyorum. Sakarya’da gerçek bir psikolog arayan herkese tavsiye ederim.

• Psikolog Elif Zeynep Erbir Bireysel Terapi  •

Kl. Psk. Elif Zeynep Erbir

Yorumunuz benim için çok kıymetli, güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

• Z

Günlük sorunlar üzerine konuşurken geçmişin bu konuları nasıl etkilediğine dair bir süreç geçirdik. Kısa sürede beklediğimden daha güzel sonuçlarla bir süreç geçirdik.

Kl. Psk. Elif Zeynep Erbir

Yorumunuz benim için çok kıymetli, güzel düşünceniz için teşekkür ederim.