- Kilo Problemi
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
Gazipaşa Bulvarı Cemalpaşa Mah. 63002 Sok. Turhan Cemal Uğurlu Apt. Kat:1 No:1 (Dockers Üstü) Seyhan, Seyhan, Adana
Online Diyet
Gazipaşa Bulvarı Cemalpaşa Mah. 63002 Sok. Turhan Cemal Uğurlu Apt. Kat:1 No:1 (Dockers Üstü) Seyhan, Adana
Alkali Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Eliza Sağlıklı Yaşam&Diyet Merkezi
Ekibi ve tarifleri ile fark yaratan Eliza hanım yaklaşık 40 günde 15 kg vermemde yardımcı oldu hemde hiç sıkılmadan her hafta randevu saatimizin gelmesini heyecanla bekliyoruz
• Eliza Sağlıklı Yaşam&Diyet Merkezi • Kilo Verme Diyetleri •
me...
Eliza hanımla 10 günde 8.6 kg, ardından bir haftada 4 kg yağ kaybı ve 2 kg kas artışı sagladık. Tam tüp mide ameliyatı olmayı düşündüğüm sırada bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Eliza hanımla kalibra ürünleri ile yola devam ediyoruz. Diyet boyunca açlık krizi ve başkaca yan etkiler olmadı. Ayrıca hemen hemen her gün mesaj yoluyla programın takibi yapılıyor. İdeal kiloma ulaşana kadar Eliza hanımla yola devam.
• Eliza Sağlıklı Yaşam&Diyet Merkezi • Zayıflama Diyetleri •
K
k....k
Eşimin hamilelik döneminde gestasyonel diyabet riski için doktorumuzun önerisi ile Eliza hanımla tanıştık her hafta düzenli takiple her detayı tek tek açıklamasıyla başarılı bir süreç geçirdik
d.....
Eliza hanımla zayıflayan arkadaşlarımın aç kalmadan zayıfladıklarını görünce bende gittim ve gerçekten analiz raporumu, kan tahlilimi çok detaylı açıkladı 3 haftada 6 kilo verdim ve besin değişimlerini öğrendim
fı...t
Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri Eliza Hanım ile bu sürece başlamak oldu. 70 kilodan fazla verdim ama kazandıklarım sadece rakamlarla sınırlı değil; hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendimi bambaşka hissediyorum. Her zaman yanımda olan, motive eden ve bu zorlu süreci benim için keyifli hale getiren yaklaşımı sayesinde bugün olduğum yere geldim. Sadece kilo vermek değil, sağlıklı ve dengeli bir yaşam alışkanlığı kazanmak isteyen herkese Eliza Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş
C
c....
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, iyi ki de gitmişim! Daha önce birçok kez diyet denemiş ama sürdürememiştim. İlk görüşmeden itibaren beni dinlemesi, yaşam tarzıma uygun bir plan hazırlaması ve moralimi sürekli yüksek tutması gerçekten çok fark yarattı. Zorlandığım anlarda bile hiç yargılamadan destek oldu. Gelişmeleri birlikte değerlendirmek, aşama aşama ilerlemek bana güven verdi. Sadece kilo vermek değil, yeme alışkanlıklarımı da yeniden şekillendirdim. Hem bilgisi hem de yaklaşımıyla işini çok iyi yapan bir uzman. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim
h....h
Eliza hanım ve ekibi zayıflama yolculuğumda çok güzel destek oldular, doya doya zayıflamak bu olsa gerek.
• Eliza Sağlıklı Yaşam&Diyet Merkezi • Kişiye Özel Diyetler •
m....a
Eliza hanımla temmuz ayında çalışmaya başladım ilk etapta 10 günlük paketle başladık ve epey verimli kilo verdim bu sırada hiç açlık çekmediğimi farkettim diyet gibi gelmedi yani bana ve bundan zevk almaya başladım sonrasında 2 aylık paket alıp onunla devam ettik ve bu sırada 8 kilo verdim sadece online diyetle spor vs olmamasına rağmen.. iyikii kendisiylle tanışıp denk gelmişiiizzz iyiki siizz
• Eliza Sağlıklı Yaşam&Diyet Merkezi • Online Diyet •
a....d
Eliza hanımla yaklaşık 2 aydır görüşme sağlıyoruz. hem güler yüzlü hem de danışanlarıyla alakası çok başarılı. Kilo verme sürecinde aç kalmadan, sürekli yenilenen listelerle bana çok yardımcı oldu kendisini gönülden tebrik ediyorum
• Eliza Sağlıklı Yaşam&Diyet Merkezi • Kilo Verme Diyetleri •
es....
Öncelikli tüm çalışanların güler yüzlü kibar olması , içeri girdiğinde hijjen bir ortam , aç kalmadan keyifle kilo vermek, cihazlar güzel - etkili, önermek mi tabiki EVET
• Eliza Sağlıklı Yaşam&Diyet Merkezi • Randevu •
Eliza Sabancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Eliza Sabancı, Diyetisyen. Size Eliza Sabancı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri, Online Diyet, Zayıflama Diyetleri, Kontrol Randevusu, Detoks, Alkali Diyet, Andulasyon Terapi, Hastalıklarda Beslenme.
Eliza Sabancı adresi nerede?Eliza Sabancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Bulvarı Cemalpaşa Mah. 63002 Sok. Turhan Cemal Uğurlu Apt. Kat:1 No:1 (Dockers Üstü) Seyhan Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Eliza Sabancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Eliza Sabancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Eliza Sabancı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Eliza Sabancı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Eliza Sabancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Eliza Sabancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Eliza Sabancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Eliza Sabancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 179 hasta / danışan, Eliza Sabancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.