Psikiyatri daha fazla

Tekirdağ 1 adres

Uzm. Dr. Elmas Beyazyüz , Psikiyatri alanında kendi kliniğinde hizmet vermektedir.
Eğitim Bilgileri:
- ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ- / Yük.Öğr.(6 YIL) / 30.06.2007
- T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SBÜ ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ- RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI / Tıpta Uzmanlık / 29.04.2014

Uzm. Dr. Elmas Beyazyüz

Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1, Süleymanpaşa, Tekirdağ, Süleymanpaşa, Tekirdağ

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1, Süleymanpaşa, Tekirdağ, Tekirdağ

• Z

Elmas Hanımdan çok memnunuz . annem zorlu bi depresyon süreci geçiriyor bir çok hekim gezdik malesef sonuç alamadık , şuanda Elmas hanımla bu süreçte daha tedavisinin başında ve ilaçların yavaş yavaş etki ettiğini kendisini daha iyi hissettiğini belirtiyor alanında uzman hekimimiz tedavimize kendisi ile devam ediyor olucağız titizlikle sürecini takip ediyor doktorumuz , herhangi bi durumda iletişime geçiyoruz desteklerini sağlıyor doktorumuzdan çok memnunuz .

• Uzm. Dr. Elmas Beyazyüz Psikiyatri Randevusu  •

çok ilgili ve özenliydi beni dikkatle ve yardımcı olmaya çalıştı

• Ş

Kendisi detaylı ve çok anlaşılır şekilde süreci özetledi

• B

Elmas Hanım hem yaklaşım hem anlatım olarak bende iyi bir etki bıraktı. Tedavimde 1 ay olmasına rağmen oldukça iyi bir gelişim sağladım.

• Uzm. Dr. Elmas Beyazyüz Psikiyatri Randevusu  •

Elmas hocayla 4.buluşmamız. Anksiyete için gittim. Bdt yapıyoruz. Bazı şeyler kafamda oturmaya başladı. Gün geçtikçe daha iyi olucağına inanıyorum. Birinin sizinle aynı dili konuşması güzel. Teselli aramıyorum. Burası öyle bir yer değil. Çok dr gezdiyseniz (benim gibi) Elmas hocayı bi deneyin. Denemekten zarar gelmez.

• Uzm. Dr. Elmas Beyazyüz Anksiyete Bozukluğu Tedavisi  •

• Ö

Elmas hanıma son bir buçuk aydır yaşadığım hayata karşı isteksizlik, duygusal iniş çıkışlarımdan kaynaklı gittim. Elmas hanım hem psikolojik hem biyolojik olarak içinde bulunduğum durumu çok detaylı ve anlaşılır şekilde açıkladı. Belki sadece klasik depresyondasın dese bu kadar etki yaratmazdı ama bu yaşadıklarımın bunun sonucu olduğunu slaytlarla açıklayarak daha o anda farkındalık kattı. Beni çok iyi anlayarak nasıl ilerleyeceğimizi kafamda hiç bir soru kalmadan şekillendirdi. Çok memnun kaldım.

• F

İlk andan itibaren beni anladığını hissettim. Sesi insana huzur veriyor. Küçük küçük düzenlemeler yapmaya başladım hayatımda zaten ihtiyacım da vardı. Bı saatten sonra anladım ki benim içimdeki her eksikliği biliyor ve düzeltmemiz icin çaba gösteriyor. Her problem için ayrı ayrı konuşmak gerekiyormuş. Öyle söyledi. Ben hazırım destek almaya. Ben açığım hayatımdaki yanlışları düzeltmeye. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek ama devam edeceğim ve elbet bir gün o kapıdan kendime acımadan ve ağlamadan. Hayat benim hayatım. Düzeltmeye çalışmak için belki geç kaldım. Şimdiye kadar kimseden destek almadım ama Elmas hanım şimdi benim yanımda her konuda bana yardım edeceğine de eminim. Yaşanmışlıkları silmek belki çok zor ama yüklediği ağırlığı artık taşımanıza da gerek yok. Mutlu olmak, başkalarına itiraz edebilmeyi öğrenmek için belki de o kadar geç değil.

• Uzm. Dr. Elmas Beyazyüz Anksiyete Bozukluğu Tedavisi  •

• Ö

Elmas hn sayesinde yuvam kurtuldu diyebilirim,enerjisi,guleryuzu,tedavisi sırasında nokta atışı yapıp hastayı kisa sürede toparlamasıni sağlaması,tek kelimeyle çok iyi bit dr,kesinlikle doğru karar vermişiz,meslek hayatında başarılar diliyorum kendisine,

• F

Elmas Hanım'a stres ve kaygı bozukluğu için başvurdum ve tedavi süresince kendisinden gerek güler yüzlü gerek profesyonel yaklaşımı ile çok memnun kaldım. Seans boyunca kendimi anlatabilmiş ve anlaşılmış hissettim. Kendisi sadece hastalığın teşhisinde değil aynı zamanda tedavi sürecinin devamında da oldukça ilgili bir hekim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• I

Ilk seansımız olmasına rağmen nokta atışı sorularla ve yönlendirmelerle rahatlamamı çabuk sağladı anksiyetem ile alakalı ve olan durumla alakalı ayrıntılı bir şekilde hem görsel olarak hem sözel olarak bilgi verdi Neyi ne için yaptığımızı anlamam konusunda yardımcı oldu.Guven verici ve destekleyici bir doktor bulduğum için mutluyum.