2016 YILLARI ARASINDA AİLE HEKİMLİĞİ ASİSTANLIĞI YAPTIM.2016 YILINDA TÜRKİYENİN EN İYİ KADIN DOĞUM KLİNİKLERİNDEN OLAN ETLİK ZÜBEYDE HANIM DOĞUMEVİNDE ASİSTANLIĞA BAŞLADIM.7 AY ETLİK DOĞUMEVİNDE ASİSTANLIK EĞİTİMİMİN OBSTETRİ KISMINI TAMAMLADIM.BU SÜREÇTE 500 ÜZERİNDE VAJİNAL DOĞUM VE SEZERYAN YAPTIM .BİR ÇOK KOMPLİKE DOĞUMA MÜDAHALE ETTİM.EĞİTİMİMİN JİNEKOLOJİ KISMINI TAMAMLAMAK ÜZERE 2017 YILINDA ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ-ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE GEÇİŞ YAPTIM.BURADA 200 ÜN ÜZERİNDE JİNEKOLOJİ-JİNKOLOJİK ONKOLOJİ VAKASINA EŞLİK ETTİM.ASİSTANLIK EĞİTİMİMİ HASTANEMİZİN KAPANMASI
SONRASI YİNE TÜRKİYENİN EN İYİ KADIN DOĞUM KLİNİKLERİNDEN OLAN ANKARA ŞEHİR HASTANESİNDE 2021 YILINDA TAMAMLADIM.2021-2022 YILLARI ARASINDA OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE MECBURİ HİZMETİMİ
YAPTIM. BU SÜREÇTE BİRÇOK KOMPLİKE DOĞUMU YÖNETTİM VE SAYISIZ JİNEKOLOJİK-JİNEKOLOJİK ACİL VAKA YAPTIM.2022 YILINDA MECBURİ HİZMETİMİN DEVAMI İÇİN ETİMESGUT ŞEHİT SAİT ERTÜRK DEVLET
HASTANESİNE BAŞLADIM.BURADA ÖZELLİKLE İLGİ DUYDUĞUM VAJİNAL CERRAHİ,GENİTAL ESTETİK VE BİRÇOK AÇIK VE KAPALI YÖNTEMLE JİNEKOLOJİK AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRDİM.İNGİLTERE ABT SCHOOL
GENİTAL ESTETİK SERTİFİKASINA SAHİBİM VE GENİTAL ESTETİK VE PROLAPSUS CERRAHİSİ İLE ÖZEL İLGİLENMEKTEYİM. YİNE İLGİ ALANIM OLAN MİNİMAL İNVAZİV CERRAHİ KAPSAMINDA BİRÇOK LAPARASKOPİK
AMELİYAT YAPTIM VE GELECEĞİN CERRAHİ YÖNTEMİ OLAN ROBOTİK CERRAHİ EĞİTİMİNİ ALDIM.PROF DR.FATİH ŞENDAĞ TEORİK VE PRATİK VE CANLI CERRAHİ EĞİTİMİ İLE JİNEKOLOJİK ENDOSKOPİ DERNEĞİ
ENDOACADEMY DEN ROBOTİK CERRAHİ SERTİFİKAM BULUNMAKTA.GENİTAL ESTETİK YANINDA MEDİKAL ESTETİK VE REJENERATİF TIP UYGULAMALARINA DA İLGİ DUYMAKTAYIM VE RETEN REJENERATİF TIP
ENSTİTÜSÜ DERMAL DOLGU,MEZOTERAPİ,PRP UYGULAMALRI HANDS -ON EĞİTİMİ SERTİFİKAM BULUNMAKTADIR.
Akşemsettin Mah. Huzur Sokak No:1, Sincan 06930
Aile Planlaması
Anormal Kanamalar Tedavisi
Anti-aging Uygulamaları
Özel Koru Sincan Hastanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Aşılama Yöntemi
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Klitoral Tedavi
Kozmetik Jinekoloji
Özel Koru Sincan Hastanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Özel Koru Sincan Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Yağ Enjeksiyonu İle Büyük Dudak Dolgusu
İdrar Kaçırma Ameliyatı
R
r.....
Kendisi mükemmel bir doktor. Çikolata kistimin olduğunu öğrendiğim süreçte tesadüfen kendisine muayene oldum tüm endişelerimi stresimi yatıştırdı. Çok güzel bir süreç geçirdik. Umarım gebelik durumu gerçekleşir ve tüm süreci birlikte geçirebiliriz Kuşkusuz düşüncesiz gönül rahatlığıyla gidilecek bir doktor
• Özel Koru Sincan Hastanesi • Endometriozis •
me...
Koru hastanesinde takip ve doğumumu gerçekleştirdi herşeyi sormadan anlatırdı çok memnun kaldım hep motive ederdi
• Özel Koru Sincan Hastanesi • Doğum •
Op. Dr. Emel Keleştemur
Güzel görüşünüz için çok teşekkürler
R
r.....
harika güler yüzlü anlayışlı bir Dr. tedirgin bir yapım olmasına rağmen beni hep sakinleştirdi. idrar kaçırmadan çok korkmuştum ama sonuç mükemmel..labioplasti ve hudoplasti ve vajina iç darlatma da yaptı. artık idrar kaçırmam yok. yapısal olarak esnek yapıda olduğum için iki doğum sonrası hem sarkma hem idrar kacirma hem görüntü bozukluğu vardı hepsini düzeltti. iyi ki yollarımız kesismis. herkese tavsiye ederim
• Özel Koru Sincan Hastanesi • Genital Estetik •
h....ş
Emel hanıma gebelik takibi için gidiyorum. İlgisi, sabrı güler yüzü ve alanına hakim bir şekilde sorularıma ve endişelerime yanıt verişiyle eşsiz bir doktor.. Gebelik sürecimi stressiz ve sağlıklı bir şekilde ilerletmemde payı çok büyük. Kendisinden çok memnunum
• Özel Koru Sincan Hastanesi • Gebe Takibi •
n....s
Gebe olduğumu öğrendiğimde randevu aldım ve tesadüfen Emel hocaya denk geldim. Bu konuda bir sürü korkum vardı. İyi ki denk gelmeşim bu süreci başından sonuna kadar profesyonel bir şekilde yönetti ve bunun yanında çok anlayışlı ve nazik olması da aşırı derecede rahatlaci. Emel hocama minnettarım
• Özel Koru Sincan Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Op. Dr. Emel Keleştemur
İlginiz için çok teşekkürler. Tekrardan görüşmek dileğiyle sevgiler
Z
z.....
Deneyimine güvendiğim uzman bir doktor. Kendisine genital estetik operasyonu için başvurdum. Oldukça kibar ve açıklayıcı bir şekilde süreçle ilgili bana bilgi verdi. Sürecim boyunca hiç korkmadım. Sonuçtan da oldukça memnunum.
• Özel Koru Sincan Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
s....k
Kendisi çok ilgili ve güler yüzlü. Daha 11 haftalıkken kızımın cinsiyetini öğrenebildim. Sorduğum her soruya açıklayıcı bir şekilde cevap alabiliyorum.
• başka bir yer • Diğer •
b...
Emel hocamla tesadüfen randevu aldım. İlk başta çok tedirgin oldum, hakkında hiçbir bilgim yoktu. Ön muayeneden sonra "İyi ki Emel hocamla yolumuz kesişmiş" dedim. Sistorektosel ve perinoplasti işlemleri ile idrar kaçırma operasyonları uygulandı. Hiç tereddüt etmeden kendimizi emanet edebileceğimiz bir doktorumuz var. İyi ki siz varsınız Emel Keleştemur...
Z
z...
Doktora tavsiye üzerine ulaştım. Genital estetik ve vajina daraltma işlemi için hastanede kendisi işlemimi yaptı ve oldukça memnun kaldım. Çevreme tavsiye ederim.
Emel Keleştemur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Keleştemur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emel Keleştemur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Emel Keleştemur adresi nerede?Emel Keleştemur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akşemsettin Mah. Huzur Sokak No:1 Sincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Keleştemur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Keleştemur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Keleştemur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Keleştemur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emel Keleştemur hangi dilleri konuşuyor?Emel Keleştemur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emel Keleştemur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Keleştemur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emel Keleştemur hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Emel Keleştemur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emel Keleştemur hangi sigortaları kabul ediyor?Emel Keleştemur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, PTT Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Sincan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sincan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sincan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sincan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sincan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları