-, Ankara 06824

Berrin öğretmenimizle yaklaşık bir buçuk senedir terapi sürecimizi yürütmekteyiz. Kendisi kızıma ilaç gibi geldi diyebilirim, ilk başladığımız zamanlarda kalıplaşmış cümleleri ve sınırlı kelime dağarcığı olan kızımı, şu an karşılıklı muhabbet edebilecek kadar geliştirdi. Ders esnasında bize de yararlı olabilecek notlar alıyor, aldığı notlar sayesinde biz de evimizde nasıl davranmamız gerektiğini öğreniyoruz, bu sayede daha hızlı gelişim ve fayda görebildik diye düşünüyorum. Sadece ders odaklı değil, kızımın günlük hayatında doğru ilerleme kaydedebilmesi için beni de çok bilgilendirdi. Kendisini kızım da ben de çok seviyoruz. İyi ki varsınız hocam.

• Ş

Oğlumun 6 yaşında başlayan artikülasyon bozukluğu 7 yaşında kesinleşince güvenilir ve hızla yol alabileceğimiz bir dil ve konuşma terapisti arayışımız başladı şanslıydık ki karşımıza Berrin hocamız çıktı gerek aileyle olan işbirliği gerekse oğlumuza olan yaklaşımıyla tedirginlik ve bilinmezlik ile başlayan yolculuğumuz kısa sürede olumlu şekilde sonuçlanıp tedavimiz sonuçlandı ve çok güzel ilerleyip sonuca ulaştık iyi ki Berrin hocamız karşımıza çıkmış aklında soru işareti olan varsa en azından görüşme seansıyla kafasındaki soru işaretlerini netleştirebilir...

• - Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

Özel gereksinimli kızım için yaklaşık 1 yıla yakın bir süredir kendisinden ders alıyoruz ve hiç kelimesi olmayan kızım artık sesleri çıkarmaya başladı ders anlatımı ve işleyişi öğrencisine veliye yaklaşımı çok iyi kesinlikle alanın da çok başarılı

• - Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

Yaklaşık 3 senedir gidiyoruz başladığımızda anlaşılılırlığı yoktu şuan 1.sınıfa gidiyoruz çok güzel ilerledik iyiki tanımışız seanslar aşırı verimli geçiyor çok kahrımızı çekti minnetarım Berrin hanıma haftanın gelmesini iple çekiyoruz oğlum da bende güleryüzlü, sevgi dolu ve en önemlisi işini doğru yapan doğru yönlendiren canımız birtanemiz kesinlikle öneririm şuan bülbül oldu oğlum sayesinde

• - Dil Terapisi  •

Birçok doktora gitmemize rağmen kızımın konuşmamasının nedenini bir türlü bulamadılar.En son çare olarak kızımı terapiste götürmeye karar verdim ve ilk görüşmemizde Berrin hanım, kızımın konuştuğunu ancak damağında sıkıntı olabileceğini Kbb ye gidip kamerayla damagina bakılması gerektiğini söyledi. KBB ye gittiğimizde bu işlem yapılınca kızımın damak yarığı olduğunu öğrendik. Ameliyat olduk ve Berrin hanımla terapiye devam ediyoruz. İlgisi alakası ve en önemlisi bizi doğru yönlendirmesiyle kızımın teşhisinin konulmasında en büyük destekcimiz oldu. kesinlikle öneririm. Kızım şuan 1. Sınıfa gidiyor inanılmaz güzel konuşuyor. Güzel terapistimiz iyiki varsınız iyiki tanıdık sizi Kesinlikle öneririm