Dt. Emine BOZKURT
Kurucu Hekim
Zeugma Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hakkında
Dt. Emine Bozkurt, 2018 yılında göstermiş olduğu akademik başarı sonucunda Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne kabul edilmiş, 2023 yılında teorik ve klinik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olmuştur.
Diş hekimliğini yalnızca bir sağlık hizmeti değil, estetik ve bilimin uyum içinde birleştiği özel bir disiplin olarak değerlendirmektedir. Mesleki gelişimi doğrultusunda yurt içi ve yurt dışında düzenlenen çok sayıda kongre, seminer, panel ve bilimsel etkinliğe katılarak güncel tedavi yaklaşımlarını yakından takip etmektedir.
Hastalarına, modern diş hekimliğinin güncel bilimsel verileri ışığında, güvenilir ve hasta odaklı tedavi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Profesyonel Deneyim
Zeugma Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kurucu Hekim
Afyon ve Ankara Serbest Hekimlik Dönemi
Mezuniyetinin ardından Afyonkarahisar ve Ankara'da serbest diş hekimi olarak görev yapmış, bu süreçte özellikle estetik diş hekimliği alanında yoğun klinik deneyim kazanmıştır.
Alanında deneyimli meslektaşlarıyla birlikte çalışarak estetik restoratif uygulamalar, gülüş tasarımı ve protetik rehabilitasyon konularında bilgi ve tecrübesini geliştirmiştir.
Sabit protez uygulamaları, implant üstü restorasyonlar, kompozit lamina uygulamaları, estetik rehabilitasyonlar ve medikal botoks alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.
İlgi Alanları
- Gömülü Dişler
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Zeugma Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Mevlana Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No: 48 /B, Nizip 27700
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Emine Bozkurt adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emine Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Bozkurt, Diş Hekimi. Size Emine Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Emine Bozkurt adresi nerede?Emine Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No: 48 /B Nizip
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Bozkurt hangi dilleri konuşuyor?Emine Bozkurt ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.