- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Gebelik ve Beslenme
- Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
- Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme
Soho Business/ Soho İş Merkezi Kat 7 D:81, Hoşnudiye Mh, 746. Sk,, Hoşnudiye Mh, 746. Sk, Soho İş Merkezi Kat 7 D:81, Tepebaşı, Eskişehir 26170
- Sigortası olan hastalar
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ba...ı
konusuna çok hakim iletişimi çok güçlü aklımda hiç bir soru işareti kalmadı
• Dyt. Emine Dedeler • Kişiye Özel Beslenme Programları •
Sürecimde 2.ayımı tamamlamak üzereyim ve bu kadar kısa sürede geldiğimiz nokta beni çok mutlu ediyor. Emine Hanım oldukça ilgili birisi ve sürecinizi özel bir şekilde takip edip sizin ihtiyaç ve istekleriniz doğrultusunda programınızı düzenliyor. Kilo verirken kendinizi kısıtlanmış ya da yasaklar içinde hissetmiyorsunuz. Programı bu şekilde birlikte oluşturmayı çok seviyorum, böylece benim için daha uygulanabilir oluyor ve herhangi bir kaçamak yapma ihtiyacı duymadan mutlu bir şekilde listeme devam edebiliyorum. Ve kesinlikle daha gençleşmiş hissediyorum.
• Dyt. Emine Dedeler • Kilo Verme Diyetleri •
Bir diyet sürecinden ötesi gerçek beslenmeyi vücudu tanımayı, kendimi fark etmemi sağlayan bir süreç oldu. Hala devam ediyorum. Henüz 2 ay olmasına rağmen farkedilir değişiklikler yaşadım. Süreçte kendime güvenim de arttı ayrıca diğer sağlık sorunlarımda da olumlu ilerlemeler kaydettim.
ni...
Emine hanım ile 3. Haftamı bitirdim çok güzel sonuçlar elde ettim ilgili ve bilgili açıklamaları ile çok güzel yönlendirmeler yapıyor
sı...
Kesinlikle tavsiye ediyorum Emine hanım çok ilgili ve işini çok iyi yapan çok donanımlı bir diyetisyen :)
Z
z ...y
Kilo vermenin bir süreç olduğunu vurgulayan ve bu süreçte aç kalmadan takipli bir şekilde destek sunan kibar ve hoş bir hoca
• Dyt. Emine Dedeler • Emziren Anne Diyeti •
ay...l
polikistik over olduğu için diyetisyen arayışı içinde iken emine hanımla karşılaştık. kan tahlillerimi inceleyerek bana bir beslenme programı oluşturdu. kadın doğum doktorumla da iletişim kurdu ve hastalığımla ilgili takviye kullandım. 6 aylık süreçte 20 kg verdim regl dönemlerim tekrar düzene girdi. uykum düzeldi kendimi daha enerjik hissetmeye başladım. emine hanım her zaman pozitif ve disiplinli, düzenli olarak takip etti ve takibi sayesinde ilerledim. tüm arkadaşlarıma ve aileme de kendisini önerdim
• Dyt. Emine Dedeler • Randevu •
h....ö
Sağlıklı yaşam ve kilo verme konularında yardım almak için başvurdum. İnternet aracılığıyla araştırma yaparak buldum. 4 aydır kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma uygun diyet programı hazırlıyor. Emine Hanım bence harika bir uzman. Bugüne kadar gittiğim uzmanlar arasında en çok memnun kaldığım diyetisyen.
ha...a
Emine hanın ile online diyet ile tanıştık. 10 ayda tam 40 kg verdim, bir yılın sonunda da hedefim 45 kg vermiş olmak. Amerikada yaşadığım için 7-8 saat zaman farklılığına rağmen her zaman benim için ulaşılabilirdi süreçte desteğim oldu. benim motivasyonum düştüğünde bile devam etmeme yardımcı oldu. toplamda tüm vücudumdan 80 cm incelme yaşadım. bu süreçte gerçekten hiç aç kalmadım. türkiyeye tatile geldim, pek çok sosyal aktivitem oldu bunları da sürecin bir parçası olarak diyetlerime dahil etti, kendime bakışımı yemeklere karşı bakışımı değiştirdi
• Online Danışmanlık • Randevu •
s....a
Oldukça ilgili günlük takip yapabilen böylecede güzel sonuçlar almanızda ve sonuca erken ulaşmanız için çok destek olan bir diyetisyen sıkışmadan bol bol yiyerek zayıflıyorum gerçekten harika bir insan emeklerine sağlık
• Dyt. Emine Dedeler • Kişiye Özel Beslenme Programları •
Emine Dedeler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Dedeler, Diyetisyen. Size Emine Dedeler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Kilo Verme Diyetleri.
Emine Dedeler adresi nerede?Emine Dedeler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soho Business/ Soho İş Merkezi Kat 7 D:81, Hoşnudiye Mh, 746. Sk, Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Dedeler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Dedeler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Dedeler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Dedeler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Emine Dedeler hangi dilleri konuşuyor?Emine Dedeler ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Dedeler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Dedeler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Dedeler hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Emine Dedeler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Dedeler hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Dedeler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.