Psikoloji · Daha fazla

Eskişehir 1 adres

Merhaba ben Psikolog Emine Demirkala. Lisansımı Ankara Ufuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde tamamladım.Lisans eğitimi sırasında milli eğitim bakanlığına bağlı kurumların yanı sıra bir çok anaokulu ve özel eğitim merkezlerinde çalışarak farklı yaş gruplarına bağlı danışan görme fırsatım oldu.Son olarak Eskişehir Osmangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde stajımı yaparak lisans eğitimimi tamamladım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Psikiyatrist Uzman Doktor Sıtkı Karaca’nın kliniğinde çalışmaya başladım.2015 yılından bu yana bir çok anaokulu ve özel eğitim merkezlerinde danışanlarıma hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

• T

Merhaba, Emine Hanıma 10 yasindaki kızımın bazı problemleri için gittik, sıcak samimi yaklaşımı sayesinde hiç duzelmiyecegini düşündüğüm problemlerinizin bile ustesinden geldik ve hala bir sorunumuz olduğunda gittiğimiz güvendiğimiz tek adres

• başka bir yer Diğer  •

19 yaşımda hayatın gerçekten imtihanlarla dolu olduğunun tam anlamıyla farkına vardığım ve kaygılarımla başa çıkamadığım bi dönemdeydim. Rabb’im karşıma Emine hocamı (ablamı) çıkarttı ve kafamda dönüp dolaşan olumsuz düşüncelerimle, kaygılarımla başa çıkmamda onu vesile kıldı. Başlarda gitmeye çekindiğim kliniği şimdilerde özlüyorum. Sıcakkanlılığıyla, samimi sohbetiyle, huzur ve güven veren sesiyle iyi ki diyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş ve tanımışım sizi. Allah sizden razı olsun

• Psk. Emine Demirkala Aydemir Diğer  •

Emine Hanım sayesinde annemi kaybettikten sonra girdiğim içinden çıkamayacağımı düşündüğüm korkunç sürecimi atlatabildim. Allah bin kere razı olsun.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Emine Hanımla Eylül ayında görüşmeye başladık.Kötü biten bir yazdan sonra sağlık anksiyetesi yaşayan biri olarak başvurdum.2 ay gibi bir süreyle nerdeyse bu durumu iyileştirdik.Bundan sonraki süreçte farkında olmadığım maddi travmalarımı açığa çıkardık ve beni çok etkileyen bu durumu da hallettik.En sonda da değer kavramımı ve benliğimi bulmaya başladık.6 aylık bu sürece nasıl başladık ve nasıl bitiriyoruz,gerçekten çok mutluyum.Kendime yaptığım en güzel yatırım.Anda kalabilmemi ve kendi değerimi fark etmemi sağladığı için minnettarım.İyi ki yollarımız buluşmuş:)

• Online Danışmanlık  •

• I

Emine hanımla bir dostumuz vesilesi ile tanıştım.gercekten bitik bir ruh halinde iken benim bakış acımı gelistirip mutlu olmamın yöntemleri ile kendime getirdi.

• Psk. Emine Demirkala Aydemir Psikoloji Randevusu  •

Emine hanıma arkadaşlık, insan ilişkileri , stres yönetimi , sosyal konularda oluşan anksiyete ve çekingenliğimden dolayı başvurmuştum . Okuduğum fakültenin zor olmasından dolayı bu süreci yönetemiyordum . Sayesinde daha özgüvenli ve stres yönetimi yapabilen birisi oldum . Arkadaşlık ilişkilerinde kurduğum derin bağın sebebini öğrendik ve geçmişe gittik . Her hatırladığımda korktuğum bir arkadaşımın şimdiki arkadaşlık seçimlerimde bile etkili olduğunu öğrenip onu aştık . Sonrasında da stres ve zaman yönetimi üzerine çalıştık . Çevremdeki herkes ve kendim de dahil olmak üzere gelişimin farkındayım . Her seansı iple çekiyordum . Psikoloğa gitmekten korkan ve çekinen birisi olarak bu derece bir değişim yaşamak çok mutlu hissettiriyor. İyi ki tanışmışız ve iyi ki yollarımız kesişmiş

• Psk. Emine Demirkala Aydemir Psikoloji Randevusu  •

Her yaranın üstüne yara bandı takılmazmış. Bazı yaralara küçük gelirmiş o yara bandı.İnsan içini açıp bakmadan kapatırsa o hiçbir zaman iyileşmezmiş. Ben bunu Emine Hanım sayesinde öğrendim. Tanışmamız tesadüf eseri olmuştu. Ama bana hayatın başka bir penceresinin olduğunu ve onu açarsam nefes alabiliceğimi gösterdi.

• Psk. Emine Demirkala Aydemir Evlilik Danışmanlığı  •

• Ö

Yaklaşık 2 sene boyunca danışmanlığımızı üstlenen Emine Hanım DIR floortime uygulamaları ile eğitimimizi üstlenirken biz ebeveynlere ulaşılabilir hedefler belirleyip, bu hedefleri güncel örneklerle bizlere aktardı. Bu hedeflerin takibini de hiçbir zaman aksatmadı. Belli bir düzeye ulaştığımızda çok yol katettik deyip dinlenmedi. Uzun yolculuğumuzda çıtamızı hep bir yukarıya taşıyabilmemiz için bizlere yol gösterdi. Görüşmelerimiz esnasında seans saatlerinde hiçbir zaman aksaklık yaşamadık. Daima dakik ve hazır bir şekilde güler yüzle bizlere yol gösterdi. Suçlamayan çözüm odaklı yaklaşımı ile bizden sonra da pek çok aileye yardımcı olacağına inancım tam.

• Psk. Emine Demirkala Aydemir  •

• F

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim Emine Hanıma. Çok memnun kaldık. 5.5 yaşındaki oğlumun okul fobisi vardı. Bu süreçte çok olumlu sonuçlar aldık. Kendi isteyerek okula gidiyor artık. Bu sonuç anne baba olarak çok mutlu etti bizi.İyiki tanışık Emine hanımı

• Psk. Emine Demirkala Aydemir Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri  •

• C

Emine hanimla kızımın lgs sonrasında,dersleriyle ve arkadaşlarıyla olan ilişkilerini gozden geçirmek için tanistik.tavsiyelerine elimizden geldigince uyduk.sonuçta ne istedigini bilen,kendinde,sınırları olan bir genç kız oldu.kizimla birlikte bizde ogrendik çoğu şeyi.ailemize katkısı çok buyuk. aşamadigimiz sorunlar oldugunda herzaman yanimizda oldu.yaşamamız kolaylaştı.yardımlaşmamız,saygımız,anlayisimiz artti birbirimize karşı ergen aileleri
    anliyacaktır bu dediklerimi.daha buraya sigamiyacak kadar çok iyileşmeler gosterdik.

• Psk. Emine Demirkala Aydemir  •