Lisansımı Ankara Ufuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde tamamladım.Lisans eğitimi sırasında milli eğitim bakanlığına bağlı kurumların yanı sıra bir çok anaokulu ve özel eğitim merkezlerinde çalışarak farklı yaş gruplarına bağlı danışan görme fırsatım oldu.Son olarak Eskişehir Osmangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde stajımı yaparak lisans eğitimimi tamamladım.
Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Psikiyatrist Uzman Doktor Sıtkı Karaca’nın kliniğinde çalışmaya başladım.2015 yılından bu yana bir çok anaokulu ve özel eğitim merkezlerinde danışanlarıma hizmet vermekteyim.Son olarak ise Eskişehir Pozitif Hayat Danışmanlık merkezinde EMDR terapi,Bilişsel Davranışçı Terapi,Çift ve evlilik terapisi,Oyun terapisi,çocuk gelişimi testleri,Nöropsikolojik test envanterleri alanlarında hizmet vermekteyim.
- Depresyon ,
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
D2 Dikkat Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Beka Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
T
t....n
Merhaba, Emine Hanıma 10 yasindaki kızımın bazı problemleri için gittik, sıcak samimi yaklaşımı sayesinde hiç duzelmiyecegini düşündüğüm problemlerinizin bile ustesinden geldik ve hala bir sorunumuz olduğunda gittiğimiz güvendiğimiz tek adres
• başka bir yer • Diğer •
19 yaşımda hayatın gerçekten imtihanlarla dolu olduğunun tam anlamıyla farkına vardığım ve kaygılarımla başa çıkamadığım bi dönemdeydim. Rabb’im karşıma Emine hocamı (ablamı) çıkarttı ve kafamda dönüp dolaşan olumsuz düşüncelerimle, kaygılarımla başa çıkmamda onu vesile kıldı. Başlarda gitmeye çekindiğim kliniği şimdilerde özlüyorum. Sıcakkanlılığıyla, samimi sohbetiyle, huzur ve güven veren sesiyle iyi ki diyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş ve tanımışım sizi. Allah sizden razı olsun
• Beka Psikoloji • Diğer •
Emine Hanım sayesinde annemi kaybettikten sonra girdiğim içinden çıkamayacağımı düşündüğüm korkunç sürecimi atlatabildim. Allah bin kere razı olsun.
• Online Danışmanlık • Randevu •
a....b
Kaygıdan konuşamaz haldeyken tanıştım Emine hanımla. Sağlık tramvalarıma uyguladığı emdr terapisi bana çokk iyi geldi..iyiki kesişmiş. yollarımız herkese ama herkese tavsiye ediyorum.. :)
9 Ay süren terapi dönemim sonunda yıllardır tanıdığım bir arkadaşımdan ayrılmış gibi eksik hissettim kendimi duygu düşünce yönetimi konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Yolu bahtı açık olsun inşallah ki daha çok insanın bahçesinde çicek açsın• Beka Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
si...e
Öfke problemim için gitmiştim kendisi çok cana yakın. Sadece öfke problemimi değil hayata karşı bakış açım içinde çok destek oldu kesinlikle tavsiye ederim. Tedavi süreçlerinde çok yardımcı oluyor.
• Beka Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
C
ca...
Kendimi kaybetmişken,kaygıdan konuşamaz haldeyken tanıştım Emine hanımla.Yeme bozukluğundan ağzıma bir lokma atamazken,sağlık tramvalarımla uyguladığı emdr terapisi bana çokk iyi geldi.Iyi ki kesişmiş yollarımız herkese ama herkese tavsiye ediyorum.Bende buradaki yorumları okuyarak gitmiştim kendisine.İyi ki gitmişim Allah razı olsun kendisinden
• Beka Psikoloji • EMDR Terapi •
5 yaşındaki oğlumun çekingen tavırları, insanlarla iletişime girmek istememesi ve kendini ifade etmede zorluğu sebebiyle başlayan oyun terapisi süreci başarıyla tamamlandı. Emine hanım sorunumuzu dikkatlice dinledi, kreş öğretmeniyle iletişime de geçti ve bizi dil ve konuşma terapisine de yönlendirerek süreci birlikte yönetti. Kimi zaman anne baba olarak bizim de çeşitli farkındalıklar kazanmamızı sağladı. Yaklaşık 6 aylık sürenin sonunda oğlumuz beklentimizden de iyi oldu, şu an 1.sınıfa başladı ve tam zamanında destek aldığımızı daha iyi anlıyoruz. Oğlumdaki değişimi fark eden bir çok kişiyi de Emine hanıma yönlendiriyorum. Eşim hep bir önyargıyla yaklaşmıştı ve sürecin işe yaramayacağını söyleyip duruyordu neyse ki devam ettik ve etkisini gördük. Emine hanımın kibar tavırları, yavaş ve yumuşak konuşma tarzı çocuğun güvenini kazanıp açılmasını sağlıyor. Kendisi de anne olduğu için ebeveynlerin hassasiyetlerine empatik yaklaşabiliyor. Biz kendisini çok sevdik.
• Beka Psikoloji • Theraplay Oyun Terapisi •
se....
Annemin hastalığı ve vefatından sonra kendimi toparlayamadığım için Emine Hanımla görüşmeye başladım. 11 aylık terapi sürecimiz bugün tamamlandı. Kendisiyle birlikte konuşmaktan korktuğum, düşünürken bile acı çektiğim şeylerin üstüne gitmeyi, yüzleşmeyi bana öğretti. EMDR tekniği uyguladı. Kendisinin rehberliğiyle kendimde çok şeyi değiştirdim. İyi ki yolumuz kesişmiş.
T
tu...r
Emine hocama kızım için gitmiştik ilk terapiyle son gittiği terapi arasında dağlar kadar fark vardı. Problemi dediği süre içerisinde çözümlendi. Öngörülü, çalışkan, problemin ne olduğunu anlayıp çözebilen en önemlisi de iletişim yeteneği güçlü bir uzman.En yakın zaman da kendim için de geleceğim.
• Beka Psikoloji • Theraplay Oyun Terapisi •
Yakınımı kaybetmem sonrasi kalp carpintisi ve ölüm korkusu sikayetiyle baslamistim terapilere ve emdr tedavisine basladik. Emine hocayla cok guzel rahat bir tedavi sureci gecirdik bana karsi tutumu ve cabasi cok mutlu etti beni. Bu donemi atlatmamda cok yardimci oldu. Seanslarimiz bitti ve artik kalp carpintisi nefes darlığı yasamiyor,kotu bir zamani nasil atlaticagimi ogrendim kendimi sakinlestirmeyi kafamdaki kotu dusunceleri atmayi ogrendim kisaca ben cok memnun kaldim herkese de tavsiye ederim.
• Beka Psikoloji • EMDR Terapi •
Emine Demirkala Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Demirkala Aydemir, Psikoloji. Size Emine Demirkala Aydemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Aile İçi İletişim Sorunları, Aile Terapisi, Çocuk Değerlendirme Paketi, EMDR Terapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Theraplay Oyun Terapisi, Bireysel Terapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Emine Demirkala Aydemir adresi nerede?Emine Demirkala Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi Sakarya1 caddesi No:2 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Demirkala Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Demirkala Aydemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Demirkala Aydemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Demirkala Aydemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Emine Demirkala Aydemir hangi dilleri konuşuyor?Emine Demirkala Aydemir ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Demirkala Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Demirkala Aydemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Demirkala Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 116 hasta / danışan, Emine Demirkala Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.