2013 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Pratisyen hekim olarak kısa süreli mecburi hizmetimin ardından, 2014–2019 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım.
Uzmanlık tezimi, “Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu tanısına sahip çocuklarda aşırı odaklanma fenomeninin sosyal cevaplılık ve sürekli performans testi performansları bağlamında değerlendirilmesi” başlığıyla tamamladım.
Uzmanlık sonrası görevime 2019–2023 yılları arasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2023–2025 yılları arasında ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ettim.
Mesleki gelişimim kapsamında Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Yeme Bozukluklarında Aile Tabanlı Terapi eğitimleri aldım.
Halen Ankara’daki özel muayenehanemde çocuk, ergen ve ailelerle klinik çalışmalarımı sürdürmekteyim.
terapi ve danışmanlık hizmetleri sunmaktayım.
Kitap bölümlerim:
Oyun Döneminde Cinsel Kimlik Gelişimi ve Cinsiyet Kimliği Disforisi, Oyun Dönemi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrrisi Derneği Yayınları.
Otizm Tanılı ve Diğer Engelli Çocukların İstismarı ve İhmali, Çocuk İstismarı ve İhlali, Punto Yayınları.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
mu...
Çocuğumda dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye bağlı olarak sorunlar yaşıyorduk, bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine Emrah hocamıza gittik ve çok memnun kaldık, hem doğru teşhis hem de tedavileriyle bize çok yardımcı oldu
• Emrah Cem Bayram Muayenehanesi • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
e....b
Çocuğumun yaşadığı kaygı ve dikkat sorunları nedeniyle başvurduk. İlk görüşmeden itibaren hem bizi hem çocuğumuzu çok güzel karşıladı. Sakin tavrı, sabrı ve çocukla kurduğu iletişim sayesinde oğlum kısa sürede kendini açabildi. Tedavi sürecinde her adımı detaylıca anlattı, bizi de sürece dahil etti. Şu anda gözle görülür bir ilerleme var ve çocuğum kendini çok daha iyi hissediyor. Gerçekten işini severek yapan, güven veren bir doktor.
• Emrah Cem Bayram Muayenehanesi • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
mu....
Çocuğumda dikkat eksikliği vardı. Sayesinde çok iyi durumda. Sürece birlikte devam edeceğiz.
• Emrah Cem Bayram Muayenehanesi • •
Ö
ö.....
Emrah hocamıza Gülhane Eğitim Araştırma hastanesinde çalışırken oğlumu getirmiştim, hiperaktivite bozukluğu nedeniyle okulda çok zorlanıyorduk. Emrah hocam bizi çok dikkatli dinledi, tedavi başladı. Yakın izlem ile bizim hep yanımızda oldu, oğlumun okul yaşamında ve arkadaş ilişkilerinde büyük değişimler oldu. Ankara’ya tekrar döndüğü için çok mutluyuz, takiplerimize devam ediyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Emrah Cem Bayram Muayenehanesi • •
Emrah Cem Bayram isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah Cem Bayram, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Emrah Cem Bayram tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Cümle Tamamlama Testi, Ergen Terapisi, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Psikoterapi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Emrah Cem Bayram adresi nerede?Emrah Cem Bayram şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi, Cinnah Caddesi, No:38/17, Bulvar Apartmanı Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah Cem Bayram isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah Cem Bayram online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emrah Cem Bayram isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emrah Cem Bayram, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emrah Cem Bayram hangi dilleri konuşuyor?Emrah Cem Bayram ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emrah Cem Bayram isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah Cem Bayram tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emrah Cem Bayram hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emrah Cem Bayram hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emrah Cem Bayram hangi sigortaları kabul ediyor?Emrah Cem Bayram tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri