2010 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2011 yılında aynı üniversitede Kulak Burun ve Boğaz ihtisasına başladım. İhtisasıma 2013 yılında İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edip, 2015 yılında Kulak Burun ve Boğaz alanında uzmanlık hakkı kazandım. Bu tarihten itibaren bazı devlet hastanelerinde çalıştıktan sonra 2023 yılı Şubat ayı itibarıyla kendime ait muayenehanemde hizmet vermeye başladım. Bir çok KBB ameliyatını yapmakla birlikte özellikle burun estetiği özel ilgi alanımı oluşturmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Yenişehir Mahallesi, Konak Sokak, No:19/15, İzmit, Kocaeli

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Röportaj

• D

Doktorum çok güler yüzlü samimi ve ilgili.
    Hastalarını psikolojik olarak da rahatlatıyor.
    Sorulan sorulara net ve gayet açıklayıcı cevaplar veriyor.Yaptığı ameliyatlar gerçekten çok başarılı.Benim ameliyatımda çok başarılı geçti.Ameliyat sonrasında rahat geçti.Kendisinden çok memnun kaldım.

• Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi  •

İlk giriş danışmadan tutun muayeneye kadar herşey mükemmel doktor beyin en ayrıntısına kadar sizi muayene etmesi ve süreci size en anlaşılır şekilde anlatması da cabası tereddüt etmeden gidip ön görüşme yapabilirsiniz

• Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Detaylı açıklamalar yapması ,ayrıntılara önem vermesi karşı tarafın isteklerine önem vermesi ilgisi konuşması,konuşma üslubu oldukça iyiydi .

• P

Uzun araştırmalar sonucu 3 temmuzda Emrah bey rinoplasti ameliyatımı gerçekleştirdi.gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası ilgisi,güleryüzü ve tecrübesiyle insana güven veren bir doktor.Gözü kapalı güvenebileceğiniz işinin ehli mükemmel bir insan.

• C

Emrah Bey 9 Mayıs günü ameliyatımı ağrısız, sızısız bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi her hasta gibi tedirginlik yaşıyordum fakat hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası kendisi ve ekibi o kadar ilgilendiler ki aklımda tek bir soru bile kalmadı. Ameliyat sonrası da çok rahattı, burnumda yapılan işlemleri düşününce ne morarma ne şişlik hiçbiri olmadı. Kemik eğriliğim ve nefes alamama problemim dışında yüzüme uygun daha estetik ve doğal bir burna da sahip olmuş oldum. İşinde inanılmaz titiz bir doktor, çok mütevazi. Zaten akademik başarısını ve yıllardır alandaki tecrübesini de düşünürsek güvenerek, içinizin rahatlığı ile ameliyatınızı olabilirsiniz. Sürecin bu kadar rahat geçmesini sağladığı, işini titizlikle yaptığı, tüm mesleki etik değerleri ve hastalarını gözettiği için doktoruma öncelikle sonsuz minnettarlık duyuyorum, emeklerine sağlık.. Ayrıca ekibine de emeklerinden dolayı çok minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş, daha nice hasta iyileştirmeniz dileğiyle.

• Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetiği  •

• G

Burnum dan Hem sağlık hem estetik açısından oldukça rahatsızdım Emrah hocamız sayesinde güvenli bir ameliyat muhteşem bi sonuç aldım

• Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi  •

Burnumda kemik eğriliği ve burun eti şişmesinden kaynaklı bir sorunum vardı ve birazda burnumun şekil yamukluğunu düzelttirmek istemiştim. Bu yüzden dolayı ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce ilk görüşmemizde Emrah hocam aklımızdaki bütün soruları cevapladı ve hiçbir soru kalmadı. Ameliyat süreci sorunsuz bir şekilde geçti. Herhangi bir şekilde yüzümün hiçbir bölgesinde morarma ve sararma olmadı. Güler yüzlü çalışanlarıyla birlikte muhteşem bir ekip :)

• Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetik Cerrahisi  •

Çok anlayışlı ve nazik olmasının yanında çok başarılı bir doktor. Ameliyattan önceki görüşmelerde kendisine gerçekten güvenmiştim, her ayrıntıya dikkat edip içime sinmeyen bir şey kalmamasına özen gösterdi. Ameliyattan sonra da hiç pişman olmadım. Her şeyiyle bizzat kendisi ilgilendi. Ayrıca yüzümde morarma vs. da olmadı.

• Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Burun Estetiği  •

• Ç

Emrah bey kesinlikle işini iyi yapan, ilgili, samimi, mütevazi ve güven veren bir doktor. 2 hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat sonrasında morarma olmadı, ağrısız şahane bir süreç geçirdim. Henüz 2 hafta olmasına rağmen burnum harika durumda. Çok memnun ve mutluyum :) Kesinlikle tavsiyemdir.

• Op. Dr. Emrah Tekdemir Muayenehanesi Rinoplasti  •

• F

Doktor beye burun ameliyatımın 2. kontrolüne gittim, zaten mükemmel bir ekip mükemmel bir doktor.