Lisans eğitimimi 2012-2018 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamladım. Ardından, Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Sınavı (DUS) neticesinde Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım. 2020-2024 yılları arasındaki bu uzmanlık eğitimimi başarıyla tamamlayarak Ortodonti Uzmanı unvanını aldım.
2025 yılından bu yana Selçuk Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapmakta; hem geleceğin diş hekimlerinin yetişmesine katkıda bulunmakta hem de güncel, yenilikçi tedavi yaklaşımlarıyla klinik çalışmalarımı sürdürmekteyim.
- Diş Çapraşıklığı
Panoramik Röntgen
Seyyar Apere
X-Ray
Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Ödeme yöntemleri
- Kredi kartı
- Nakit
Görüşler
i̇...
Ortodonti tedavi sürecim boyunca aklıma takılan her soruyu rahatlıkla sorabildim. Doktorum tüm sorularımı sabırla dinledi ve anlaşılır şekilde yanıtladı. Muayene ve kontroller sırasında iletişimi oldukça rahattı, bu da süreci benim açımdan daha konforlu hale getirdi. Yapılan işlemlerde nazik ve özenli bir yaklaşım sergiledi. Tedavi süreciyle ilgili gerekli bilgilendirmeleri de detaylı şekilde paylaştı.
• Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı • Ortodontik Tedavi •
Emre Karakoç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Karakoç, Ortodonti. Size Emre Karakoç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Teli Tedavisi, Erken Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu, Estetik Braketler, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortodontik Tedavi, Horlama Apareyi, Seyyar Apere, Diş X-Ray.
Emre Karakoç adresi nerede?Emre Karakoç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İsmet Paşa Caddesi Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Karakoç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Karakoç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Karakoç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Karakoç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emre Karakoç hangi dilleri konuşuyor?Emre Karakoç ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Karakoç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Karakoç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Karakoç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emre Karakoç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Emre Karakoç hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Karakoç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.