Uzm. Kl. Psk. Emre Kaydızkurt

Psikoloji daha fazla

Mersin 1 adres

2019 yılında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji bölümünü, 2020 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

2018 yılında Mersin Toros Devlet Hastanesinde Stajyer Psikolog olarak başlayan iş hayatım 2020 yılında Klinik Psikolog olarak Logos Psikoloji, Sevgi Psikoloji, Kızılay, Psikobloom olarak devam etmiştir. Şu anda Özel Mersin Yeşilyurt Akademi Aile Danışma Merkezinde çocuk, ergen ve yetişkinlere hizmet vermekteyim.

Başlıca aldığım eğitimler:

-Bilişsel Davranışçı Terapi (Beck Enstitü'sünden alınmıştır)

-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi (Mehmet  Teber'den alınmıştır)

-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (Doç. Dr. Nilgün Canel'den alınmıştır)

Uygulayıcısı olduğum testler:

-Louisa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi

-Metropolitan Okul Öncesi Olgunluk Testi

-Peabody Resim Kelime Testi

-Porteus Labirent Testi

-AGTE (Ankara Gelişim Tarama Envanteri)

Psikobloom- Uzm. Kl. Psk. Emre Kaydızkurt

Güvenevler Mah. 1928 Sk. Ekinci Global İş Merkezi, Kat:14 Daire:24, Yenişehir, Mersin 33110

• Sigortası olan hastalar

• N

Harika bir dinleyici ve en önemli si güven veren bir seanstı

• Psikobloom- Uzm. Kl. Psk. Emre Kaydızkurt Psikoloji Randevusu  •

• Ö

Emre beyle geçen bu süreçte çocuğumun kardeşi olduktan sonraki süreçte yaşadığı öfke sebebiyle görüşmelerimiz oldu. Gerçekleştirdiği oyun terapisi sonrasında çocuğumun kendini ve duygularını ifade etmesindeki değişim herkes tarafından fark edildi. Çocuğumla görüşen konuşan herkes olumlu yönde çok güzel değişimin olduğunu bu süreçte ne gibi bir yardım aldığımızı sordu. Emre bey hem ilgili hem de çocukla iletişim konusunda çok çok iyi noktada.

•  •

Emre hocam çok nitelikli ve iletişim yeteneği güçlü birisi. Benim için en önemli olan kısım, bana farkına varabileceğim soruların yöneltilmesiydi, Emre hocam sorduğu sorular ile düşünmeme ve farkına varmama yardımcı oldu. Seansda anlattıklarıma bilimsel olarak yaklaşılması, bundan sonraki karar ve davranışlarımın sağlıklı ve kalıcı olmasını sağlıyor. Seans sonrasında bunları fark ettim. Yani Emre hocanın seans esnasında bilimsel metodlardan bahsetmesi, bende farkındalık oluşturuyor ve bu benim için son derece faydalı oluyor. Henüz üç seans yaptık ancak ilk seansta bile ilerleme yaşadım. Emre hoca etik kurallara son derece hakim, disiplinli aynı zamanda yeri geldiğinde samimi, bu da seansların daha kaliteli olmasını sağlıyor. Seansın yapıldığı ofis ve ortam son derece huzurlu, kendimi rahat hissettiğim bir ortam, bu da benim için önemliydi. Birlikte çok daha ileri giderek gelişme kaydedeceğimizden şüphem yok. Emre hocamla tanıştığım için gerçekten memnunum.

• Psikobloom- Uzm. Kl. Psk. Emre Kaydızkurt Psikoloji Randevusu  •

Eşim ve eşimin çocuklarıyla ilgili yaşadığım sorunlar sebebiyle doktor takvimi üzerinden araştırarak Emre Bey'e ulaştım. 4-5 seans devam ettim. Hangi duyguyla hareket ettiğimi, bana kim olduğumu ve kendimi hangi ateşe doğru götürdüğümü gösterdi. Aşırı vicdan ve merhamet duygusuyla hareket ettiğimi görmemi sağladı. Kendi sorumluluğumda olmayan bir durum olduğunu anladım. Şuanda herhangi bir problem yaşamıyoruz. Tüm sorunları halledebildik. Emre Bey'in danışana yaklaşımı çok güzel. Çok disiplinli bir uzman. Uyguladığı aynalama tekniğinin çok büyük faydasını gördüm.

• G

İnternet üzerinden bulup ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Çok kaliteli alanında çok iyi bir psikolog. Samimi dürüst güven veren yaklaşımı ilgili oluşu anlayışlı oluşu kendisinde beğendiğim özellikleri. Herkese tavsiye ederim, ediyorum da.yollarımızın kesişmesi bir mucize

• Logos Psikoloji Online Terapi  •

• G

5 yaşındaki kızımız için Emre beye gittik ilk günden itibaren gerek kızımıza gerek anne ve baba olarak bize yaklaşımından çok memnun kaldık anne ve baba olarak gittiğimizde çok kaygılarımız vardı bizi çok rahatlattı….kızımızda çok sevdi ve gerçekten süreç bizim için çok olumlu sonuç verdi kendisine çok teşekkür ederiz

• Logos Psikoloji Oyun Terapisi  •

• D

Panik atak sorunum dolayısıyla Emre hoca ile tanıştım. Kendisinin oldukça profesyonel olduğunu net olarak söyleyebilirim. Bu süreçte bana yaptığı yol arkadaşlığı ile bambaşka bir insan olarak seanslarımı tamamladım. Hocamın takibini ve ilgisini takdir ediyorum.

• Logos Psikoloji Yetişkin Terapisi  •

• K

•  •

3 yaşındaki cocugum icin Emre beye basvurduk.Benden hic ayrılmak istemiyordu buna mecbur kaldıgında cok aglıyordu.Geceleri aglayarak uyanıyordu.Hem cok üzücü hem de cok yoran bir durum oldugunu anneler anlayacaktır.Emre hocayla yaptıgımız görüsme sonucu bunların cocugumun yasadıgı bir travmadan kaynaklı oldugundan emin olduk.Ayrılık kaygısıda bununla baglantılıymıs.Oyun terapisine basladık.Allaha sükürler olsun terapi bitti.Cocugumun durumu cok iyi.Ben cok iyiyim.Görüs bildirerek insanlara yardımcı olabileceksem ne mutlu.Emre beye sonsuz tesekkurler.

• Logos Psikoloji Randevu  •

• N

Yakın zaman icerisinde bosandım. Evliyken oldugu gibi bosanırkende huzursuz zamanlar gecirdim. Bunun hem bana hem cocuguma etkileri oldugunu bilip ikimiz icinde ayrı ayrı terapiye basladık. Psikolojik destek almak insanı rahatlatıyor. Sizi dinleyen daha önemlisi anlayan birinin olması cok güzel. Emre beye bu yüzden kızım ve kendim adına cok tesekkür ederim.

• Logos Psikoloji Aile Terapisi  •