İstanbul Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi (İngilizce) bölümünden mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca zorunlu ve gönüllü stajlarımı tamamladım ve mesleki gelişimime katkı sunmak için çeşitli kongre,seminer ve kongrelere katıldım.
Aldığım Eğitimler;
DIR 201 Floortime®
Prompt
Çok dilliliğin değerlendirilmesi ve terapi yaklaşımları , Heimerer College, Kosova
Dudak Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Bozukluklarının Değerlendirilmesi ve Terapisi Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE)
Çocuk ve Yetişkin Objektif testleri
TEDİL ( Türkçe Erken Dil Gelişim Testi)
TODİL ( Türkçe Okul Çağı Dil Gelişim Testi)
Otizmde Dil ve İletişim Becerilerine Yönelik Müdahaleler
Çocukluk Çağı Kekemeliğinde Kanıta Dayalı Müdahaleler
Gelişimsel Dil Bozukluğu Yol Haritası
Dislekside Dkt Uygulamaları
Katıldığım Seminer ve Kongreler;
2018 Beden dili ve diksiyon
2018 Girişimcilik
2018 Topluluk önünde konuşma ve hitabet sanatı
2020 2. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi, Hacettepe Üniv.
2022- İstanbul Dil ve Konuşma Terapistleri Zirvesi
2022- II.Ulusal Akıcılık Bozuklukları Günü & Kekemelik Farkındalık Günü Sempozyumu
2022- 1.Uluslararası Dil ve Konuşma Terapisnde Vaka Analiz Sempozyumu
2022-Dil ve Konuşma Terapisinde Bilişsel Davranışçı Terapinin kullanılması: Temel Kavramlar
2023-XI. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, Üsküdar Üniv.
2024-Voice İstanbul
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Ş
ş....ş
Gelişim geriliği olan prematüre 2 buçuk yaşında oğlumla 4 ay gibi kısa sürede yaşıtlarına eşitleyip gelişimini fazlasıyla desteklemiştir. Emeklerine yüreğine sağlık
• Dolunay Çocuk Gelişim Merkezi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
R
rg....
Emre hocamı arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdık..Her konuda yardımcı oldu.Başta teşhisi net koydu ve ona göre bizimle planlama yaptı..5 sesin üzerinde eksiğimiz vardı.Beklenenden daha kısa sürede tamamladık.Her hafta randevuyu teyit edip, çocuğumuzun evde de çalışması için bireysel etkinlikler gönderdi.Her şeyden önemlisi çocuğumuz iletişimi iyi kurdu ve bu eğitimden en verimli ve severek katılmasını sağladı.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dolunay Çocuk Gelişim Merkezi • Ses Terapisi •
Y
y....k
3 yaşındaki oğlum için konuşma terapisi almaya karar verdik iyi ki Emre beyle başladık zaman kaybımız olmadı anne bile demeyen suyu işaret diliyle anlatan oğlum kısa süre içinde şu an sohbet ediyor ve okulda neler yaşadığını anlatıyor. Artık biraz sus oğlum demeye başladık :)
• Dolunay Çocuk Gelişim Merkezi • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
Emre Tankut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Tankut, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Emre Tankut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi.
Emre Tankut adresi nerede?Emre Tankut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KIZILSARAY MAH. DOLAPLIDERE CAD. NO: 8 İÇ KAPI NO: 1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Tankut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Tankut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emre Tankut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emre Tankut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emre Tankut hangi dilleri konuşuyor?Emre Tankut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emre Tankut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Tankut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emre Tankut hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emre Tankut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emre Tankut hangi sigortaları kabul ediyor?Emre Tankut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.