Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010

• B

Uzun süren ağrılarımın nedenini anlayamadığım ve hiçbir doktorun adını koyamadığı sorunuma tek muayenede adını koyup derdime derman oldu Ender hocam.

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Bel ve boyun fıtığı olanlara sesleniyorum. Vakit kaybetmeden daha fazla ağrılar çekmeden kendinizi Algoloji Doc.Dr.Ender Sir’in sihirli parmaklarına teslim edin sonucu görün.Beni bel fıtığı ve ağrılarımdan kurtardığı için kendilerine minnet ve şükranlarımı sunar başarılarının devamını temenni eder uzun ömürler diler.yaşamında sağlık ve mutluluklar temenni ederim.Ali Haydar Gençay

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Ender hocamıza bel fıtığı tedavisi için geldik.Uyguladigi tedaviyle eşim 2 yıldır çektiği ağrılardan kurtuldu.hayatimizda gördüğümüz en mütevazi ve hastasına değer veren doktor olabilir.Saygideger Ender hocam başarılarınız daim olsun.Satı Gencay

• F

Omurilik hasarından dolayı 6 senedir bacaklarımdaki aşırı yanma ve sızıdan dünyanın ilacını kullandım fayda etmedi oturdum mu yanma başlıyordu bacaklarımda yatağa yattım mı azalıyordu Doc.Dr. ENDER SİR hocam ağrı pili amaliyatı yapıldı hissettiğim yerlerdeki yanma ve ağrılardan kurtuldum sonra sağ bacağımdaki devam eden aşırı yanma içinde PERKÜTAN KORDOTOMİ denilen çok hassas kesinlikle ehli ellerde yapılması gereken bir uygulama tomografi makinesinin içinde yapıldı çok şükür bacağımdaki yanmadanda kurtuldum 6 senedir cektiğim yanmalar bitti dünyam aydınladı hocamın o degerli ellerinden öpüyorum iyiki varsınız

• M

“Beni TÜRK hekimlerine emanet edin”
    Değerli hocam ve çok kıymetli ekibi sayesinde 4 yıldır devam eden ve sürekli ağrıyan yaşam kalitesini bi hayli düşüren ve gerçekleştiği günden beri şifasını arayış içinde olduğum ağrımın tedavisine Ender hocamla kavuştum. 4 yıl önce bana nasip olan Gazilik nişanımın bıraktığı ağrılarım her ne kadar ülkemin diğer hastanelerinde aramış olsam da çok şükür sizler gibi mükemmel insanlarda buldum. Henüz 2 aylık aldığım ve devam eden tedavimle çok güzel günlerimin olduğunun farkına vardım. Umutsuz değiliz siz bizim umudumuz oldunuz iyi ki varsınız Türk polis teşkilatının bir Gazi mensubu olarak göstermiş olduğunuz kıymet ve ilginiz için minnettarım

• M

Bel fıtığından muzdarip yeşil reçete ilaçlara kadar düşen. Ameliyat. Olman gerek denilen bir hasta olarak sayın hocam Ender beyefendi uyguladığı tedavi ile ağrılarımdan kurtuldum. Alanında son derece başarılı insan ilişkileri çok kuvvetli İyi ki varsınız hocam.

• B

Sevgili hocamız ile tanışmamız çok geç oldu ama bulduğumuz için çok şanslıyız … Annemde bel kayması , omurilik daralması ve kaburga kırıkları şikayeti vardı ve uzun araştırmalardan sonra hocamızın efsaneleşmiş ismi ve kendisi ile tanışmış olduk.Randevu süreci olsun tedavi süreci olsun ve de özellikle bizleri uğurlama sürecinde çok kaliteli çok samimi çok sıcak bir davranış sergiledi.
    1 hafta geçtikten sonra annemde olan ağrılar da azalma belirgin şekilde gözlemledim.

Sevgili hocam iyi ki varsınız

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Değerli Ender Hocam, bel rahatsızlığım nedeniyle size geldim, bana karşı samimi ve sevgi dolu yaklaşımınız beni çok mutlu etti, çok şükür sayenizde şimdi çok iyiyim, iyi ki varsınız, yaşım gereği sizi evladım gibi sevdim, yolunuz açık olsun, başarılarınızın devamını diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Geçirmiş olduğum bir kaza sonrası belimin kırılmasından dolayı iki kez ameliyat oldum.
    Sinirlerde geçmiyen ağrılarımdan dolayı beni ameliyat eden Değerli doktorumun yönlendirmesi ile Ender Hocam'la tanıştım. Tanıştığım gün hayatımın değiştiği gün oldu.
    Güleryüz
    Hastayı dinleme
    Arkadaş gibi yaklaşımı ile
    Ve uygulamış olduğu tedavi yöntemi ile şu anda kendimi o kadar iyi hissediyorum ki,
    İyiki varsınız hocam.
    Rabb'im sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
    Hocam siz
    "Muazzam bir detaysınız'
    Herkese tavsiye ederim.
    Kendisi
    Mustafa Kemal Atatürk'ün
    "Beni Türk hekimlerine emanet edin' sözündeki nadir hekimlerden birisiniz hocam.
    Eyvallah hocam...
    Allah'a emanet olun.

• M

Sakrum (kuyruk sokumu) kırılmasından ötürü yıllarca acısını yaşadığım rahatsızlığımdan hocanın sayesinde 3 operasyonda kurtuldum. Konu hakkında rahatsızlığı olan herkese şimdiden geçmiş olsun, Ender hoca bulacağınız en ilgili, en yetenekli, en nazik hocalardan biridir.