Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010Sigortalar
- SGK
s....n
Sayın Yusuf Erdem hocamın takibi ve uygulamasıyla annemin total kalça protezi ameliyatı süreci son derece düzenli, güven verici ve sorunsuz bir şekilde ilerlemiştir. Ameliyat öncesi yapılan bilgilendirmeler, tetkik süreci ve olası risklerin açık, anlaşılır ve şeffaf biçimde aktarılması bizler için oldukça kıymetliydi. Sürecin her aşamasında hem hasta hem de hasta yakını olarak kendimizi güvende hissettik.
Ameliyat sonrası dönemde de gerek servis takibi gerekse fiziksel iyileşme süreciyle ilgili yönlendirmeleri son derece sistemli ve açıklayıcıydı. Annemin iyileşme süreci planlanan doğrultuda ilerledi ve bu süreçte oluşan her soru işaretine sabırla, ilgiyle ve açıklayıcı şekilde yaklaşılması bizleri ayrıca memnun etti.
Ortopedi alanında doktor arayışında olan hastalara ve hasta yakınlarına gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim olduğunu ifade etmek isterim. Yusuf Erdem hocam ve ekibine şükranlarımı sunar, meslek hayatında başarılarının devamını dilerim
me...ç
Yaklaşık 7 yıldır gata hastanesinde takipli hastasıyım çok değerli bir hekim ve ekip olarak da çok başarılı çözüm odaklı çalışıyorlar uzman asis bakıyor önemli bir durum da anında mustafa beye iletiliyor .gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
al...a
Merhaba.Ben Aleyna Yıldız 18 yaşındayım. 06.02.2023 tarihi asrın felaketinde göçük altında kaldım.Sol ayağım kaval kemiği kısmından ağır doku zedelenmesi ve ağır kırık meydana geldi Yaklaşık 1 yıl tedavimin sürdüğü hastanede 30 ameliyat olup sonucunda ayağımı kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldım. Biz de o hastane dışında doktor araştırmaya başladık bir çok şehire gittik bir çok olumsuz sonuçlar duyduk ayağımın kurtulması imkansıza çok yakındı bu süreçte Yoğun bir uğraş sonrasında Erkan Hocam çıktı karşımıza umut etmek vardır sonucu kötü olacak umut vermek vardır gözünün içine baktığında sen derdini anlatmadan anlayıp en iyisini yapmaya çalışacağına kendine söz veren bir doktor işte bu benim Erkan hocam elinden gelenin en iyisini yaptı 2 zorlu ameliyat geçirdim yaklaşık 1 yıl tedavi oldum ve söylediğim gibi elinden geleni o kadar iyi yaptı ki şu an tüm tedavim bitti ve yürümeye başladım iyi ki sana güvendim iyi ki karşımıza çıktın Erkan abim iyi ki varsın Başarıların hep daim olsun
uğ...u
03.03.2025 tarihinde kazarayın sol elimi spral taş ile kestim baş parmak tendomum kopmuştu tedavi sürecim tamamlandıktan sonra fizik tedavi gördüm fakat baş parmağımda bükme ve açılma sorunu vardı diğer parmaklarımdada tendom yapışıklığı oluşmuştu bulunduğum ilde alanında tecrübeli el cerrahi arayışında bulunarak gülhane eğitim ve araştırma hastanesinde Doç.Dr. erkan sabri ertaş hocamızı buldum muayne olduğumda ameliyat olmam gerektiğini söyledi kısa bir süre içerisinde başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi alçı ve dikişler alındıktan sonra fizik tedavi gereksinimi bile duymadan parmaklarımı ve elimi çok rahat konforlu bir şekilde kullanmaya başladım ameliyattan sonra odaya gelerek taburcu olacağım günde bizzat kendisi gelerek kontrol ve pansuman aşamasını takip etti. Hastalarına güler yüz güven veren tutumu ilgi ve alakasından ötürü ekibine ve erkan hocamıza başarılar diliyorum
r....y
Geçirdiğimiz trafik kazası sonrası kızımın elinde çok ciddi yaralanmalar, tendon kesikleri, doku hasarları ve kırıklar oluştu. Zorlu ve riskli bir ameliyat süreci bizi bekliyordu.
Tam 12 saat süren bu uzun ameliyat sürecinde değerli doktorumuz Uzm. Dr. Erkan Sabri Ertaş, gösterdiği sabır, bilgi, tecrübe ve yaklaşımıyla kızımın eline yeniden hayat verdi.
Gösterdiği emek, ilgi ve güven veren tutumu bizim için tarifsiz bir güç kaynağı oldu.
İyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi hekimler var.
ce...ı
Gökhan hocam varis ameliyatı için radyo freanks uygulandı bacaklarım ağrımıyor ameliyattan menum kaldım .
em...
14 Ağustos 25 te sol baş parmağım motor zinciri ile disk arasında kalarak koptu.Erkan Hocamız tedavi için bilinçli titiz tıbbi kimliği ile yaklaşarak bana ayaktan doku alıp sinir damar alarak tam 11 saat süren uzun bir ameliyat ile elime baş parmağıma nakil yaptı.ve operasyon başarılı geçti .Beklentimin dahi çok üstünde oldu Hastenede tedavim devam etmekte olup bizzat kendisi pansumanı yapıp takıp ve kontrol etmektedir. ilgisi alakası yaklaşımı tam bir profesyonel hekim . Başarılar dilerim hocamıza
öm...g
Aort kapak hastası olarak 12 yıl önce ameliyat oldum kapak değişti Ameliyat sonrası bir çok doktor gezdim hiç biri olumlu cevap vermedi takı halil hocam karşıma çıkana kadar kendisi eko değerlendirmede tanı ve tetikte hastayı takip sürecinde anlaşılır ve olumlu cevaplar vererek hasta moralini yüksek tutan Anlayıp dinleyerek cevap veren işinin ehli bir doktor İlk defa gittim çok memnun kaldım bundan sonrada ilk tercihim halil hoca Allah ondan razı olsun beni çok aydınlattı
bi...e
Uzun süren ağrılarımın nedenini anlayamadığım ve hiçbir doktorun adını koyamadığı sorunuma tek muayenede adını koyup derdime derman oldu Ender hocam.
tu...u
6 temmuz 2024 tarihinde bir operasyonda mayın a basma sonucunda ağır yaralandim her iki ayagimda kiriklar ve doku kaybi olustu.ilk mudahalenin ardinda gülhane egitim ve arastirma hastanesine sevk edildim burada Uzm.Dr. Erkan Sabri ERTAŞ hocam tarfindan 13 kere ameliyat odildim yaklaşık 15 saat süren flep ameliyati ve yine ayaklarimla ilgili farkli ameliyatlar gecirdim hepsi birbirinden zorlu ameliyatlardi.ameliyat sonrasinda ise hocamiz tarafindan sürekli takip edildim sol ayak bilegime yapilan doku naklinin uyum sağlamasi,yine sol ayak bilegimde olusan enfeksiyonun giderilmesi icin yapilan ameliyat ve antibiyotik tedavisinin takibi,patlamadan dolayi olusan parçalı kırıklarin kaynama süreciyle ilgili röntgen,mr çekiminin takibi ve diğer ilac tedavilerinin takibini bizzat kendisi özenle yapmistir ilgi ve alakasi bana ilk günden itibaren herzman güven vermistir.su an bitun islerimi yapabiliyorum yuruyebiliyorum Çok başarılı bir doktor kendisini şiddetle tavsiye ederim.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Keçiören şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Keçiören şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Aile Hekimi, Acil Tıp Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Geriatri Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Nefrolog, Çocuk Psikiyatristi, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Cerrahı, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Hematolog, Psikiyatrist, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Spor Hekimi, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Akupuntur Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Onkolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Çocuk Romatoloğu, Gastroenteroloji Cerrahı, Ortodontist, Algoloji Doktoru, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Onkoloji Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 648 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Hemaferez, Diyabetik Ayak Tedavileri, Koruyucu Aşılar, Akciğer Biyopsisi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Kan Kültürü, Karaciğer Kan Testleri.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 391 hasta/danışan, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören şeklindedir.