Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
- SGK
ha...ı
Bir arkadaşımızın aracılığıyla hocamız Prof. Dr. Nazif Zeybek’in ismini aldık ve bu vesileyle kendisine ulaşıp randevu oluşturduk. İlk görüşmemiz ve muayene sürecimizde, net ve açık ifadelerle hastamıza yaklaşımı bizleri son derece etkiledi.
Rahim ameliyatı sonrasında karın bölgemde oluşan fıtık şikâyeti üzerine kendisine başvurduk.
“Eğer ameliyat edeceksem, önce sen kendine iyi bakmalı, verilen veriler doğrultusunda toparlanmalı ve özellikle kilo ile şeker sürecini kontrol altına almalısın” diyerek süreci son derece titizlikle yönetti.
Bizi dikkatle dinleyen, değer veren, hastasıyla güven ilişkisi kuran; mesleğini sadece icra eden değil, insanı önceleyen bir hekim yaklaşımı gördük. Gerçekten inananların ve kendisine güvenenlerin doktoru olduğunu hissettik.
İyi ki varsınız hocam.
ö....k
Kubilay hocamızdan Allah razı olsun babamın 4 anadamarını değiştirdi emeğine eline yüreğine sağlık hocam sizin gibi hekimlerimiz iyi ki var ve hep var olsun
al...a
Yaklaşık üç ay önce elimde tendon kesisi oldu, başka bir şehirde olduğum için tedavi sürecim 2 hafta kadar gecikmişti ve birden fazla muayene ve görüntülemeye rağmen tendonumun koptuğuna dair herhangi bir tanı konmamıştı. İki hafta kadar bundan bihaber iyileşmeyi bekledim fakat bir sorun olduğunu idrak edince gerçekten işinin ehli bir el cerrahı arayışına girdim. Erkan hocamın sayfasını incelediğimde gerek yapmış olduğu operasyonlar gerekse kendisine yapılan güzel yorumlar beni fazlasıyla tatmin etti ve kendisine ulaştım. Sadece ufak bir muayene ile sorunu anladı, bana detaylıca ne olduğunu anlattı ve elimden ameliyat oldum. Ameliyatım sorunsuz geçti. Devamında ise sütur hattımda benim ihmalimden kaynaklı sıkıntı yaşadım fakat o konuda da gerçekten titizlikle tedavi sürecimi baştan sona anlattı ve sütur hattımı ekibi ile birlikte onardılar. Şu an elim inanamayacağım bir ilerleme kaydetti. Hem çok iyi bir insan hem çok iyi bir cerrah, gözünüz kapalı ellerinizi ona emanet edebilirsiniz.
de...
Gökhan Hoca,konuya hakimiyeti,tedavi süreçlerini hastanın lehine yürütmeyi dikkate alarak muayene etmesi,kolay iletişim kurup detaylı bir şekilde hastalığınız ile ilgili bilgi alabileceğiniz konforu size sağlayan çok değerli bir hoca.
ba...d
Prof. Dr. Ender Bey sayenizde ağrılarım azaldı ve bazı şeyleri yapar oldum. Bende kanal daralması ve sinire bası aynı anda mevcut. Ozon bazlı (intra-disk) bir tedavi uyguladılar ve eskiye nazaran çok iyiyim. Bu ülkenin bu şekilde hekimlerinin olması bizlere gurur veriyor.
se...n
Halı saha maçı esnasında sol ayağımda kırık oluştu Amaliyat sonrası platin takılan ayağımın üzerine atılan dikiş kapanmadı yara oluştu bir kaç kez işlem gördüm yara yeri sahada büyüdü doku nakline ihtiyaç oluşmuştu ve Dr Erkan bey ile yollarmız kesişti DrErkan bey ayağımı 10 saat süren Amaliyat ile nekroze olan dokuyu temizleyip yerine yeni doku nakli ile eski sağlıklı haline çevirdi
fe...r
Hani bir tabir vardır ya " adam gibi adam". Tam bu tabire uyan, ilgili ,fiziki muayeneye önem veren, iletişimi oldukça kuvvetli,hekimliği ise tartışılmaz adam gibi adam. Eklem ağrilarimiz icin ortopediye basvurduk ameliyat olmamiz gerektiği söylendi. Ameliyat olmamak icin fizik tedaviye basvurduk bir sonuç alamadik. Son olarak muhammet hocaya gittik . Hoca bu agrilarin ve tutulmalarin asıl sebebinin dizdeki sedeften kaynakli sedef romatizma teşhisi koydu ve bizi buyuk bir müşkülden kurtardı.bekleyen hastalar için gerçekten bulunmaz nimet. Allah eksikliklerini göstermesin
ö....y
Murat hocam, 26 Kasım 2025 tarihinde annemin 8 saat süren beyin tümörü ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.Hasta ve yakınlarına açıklama yapan, güven veren mükkemel bir doktor harika bir insandır.Kendimizi çok şanslı hissediyoruz kendisiyle karsılaştığımız için. Ne desek az ćok değerli çok kıymetli bir hekim .İyi ki böyle doktorlarımız halâ bizimle
Kendisine minnetarız .
gü...k
Hem Erkan hocamın ilgisi hem de araştırmalarım sonucu kendisiyle ilgili okuduğum onca olumlu yorum beni çok rahatlatmıştı zaten emin ellerde olduğumu bilmek çok büyük bi konfor.. Sağ el serçe parmağımda kemiğin içinde oluşan kitleyi güzelce temizleyip oluşan boşluğa leğen kemiğinden parça ekledi hocamız sonuç mükemmel her şey yolunda ve çok iyi hissediyorum. iyi ki yollarımız kesişti sayın hocam var olun
s....n
Sayın Yusuf Erdem hocamın takibi ve uygulamasıyla annemin total kalça protezi ameliyatı süreci son derece düzenli, güven verici ve sorunsuz bir şekilde ilerlemiştir. Ameliyat öncesi yapılan bilgilendirmeler, tetkik süreci ve olası risklerin açık, anlaşılır ve şeffaf biçimde aktarılması bizler için oldukça kıymetliydi. Sürecin her aşamasında hem hasta hem de hasta yakını olarak kendimizi güvende hissettik.
Ameliyat sonrası dönemde de gerek servis takibi gerekse fiziksel iyileşme süreciyle ilgili yönlendirmeleri son derece sistemli ve açıklayıcıydı. Annemin iyileşme süreci planlanan doğrultuda ilerledi ve bu süreçte oluşan her soru işaretine sabırla, ilgiyle ve açıklayıcı şekilde yaklaşılması bizleri ayrıca memnun etti.
Ortopedi alanında doktor arayışında olan hastalara ve hasta yakınlarına gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim olduğunu ifade etmek isterim. Yusuf Erdem hocam ve ekibine şükranlarımı sunar, meslek hayatında başarılarının devamını dilerim
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Keçiören şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Keçiören şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Aile Hekimi, Acil Tıp Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Geriatri Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Nefrolog, Çocuk Psikiyatristi, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Cerrahı, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Hematolog, Psikiyatrist, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Spor Hekimi, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Akupuntur Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Onkolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Çocuk Romatoloğu, Gastroenteroloji Cerrahı, Ortodontist, Algoloji Doktoru, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Onkoloji Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 648 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Kan Kültürü, Karaciğer Kan Testleri.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 400 hasta/danışan, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören şeklindedir.