Uzm. Dkt. Enes Arı, Lisans ve Yüksek Lisansını Dil ve Konuşma Terapisi alanında yapmış olup gecikmiş dil ve konuşma, sesletim bozuklukları (konuşurken bazı seslerin yanlış sesletilmesi), dil bozuklukları, kekemelik, afazi ile ilgilenmekte ve Bursada hizmet vermektedir. Aynı zamanda halen hizmet vermekte olan Dilce Dil Konuşma ve Gelişim Akademisinin kurucusudur. 9. Ulusal Dil ve Konuşma Terapistleri Kongresi Sözlü Bildiri Broca Afazili Bireylerde Sözdizilimsel Uyarım: Vaka analizi (2017) Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü Öğrenci Sempozyumu Sözlü Bildiri Kekeme Olan Çocukların Kekeme Olmayan Çocuklara Göre Alıcı ve İfade Edici Dil Becerilerinin Karşılaştırılması (2018) Yüksek Lisans Tezi 30-84 Aylık Çocuklar Arasında Kekemelik Yaygınlığı, Sıklığı ve Kendiliğinden İyileşme Oranının Anne Görüşlerine Göre İncelenmesi (2021) hakkında akademik çalışmarda bulunmuştur.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Beşevler mahalllesi Güven sokak No:5, Nilüfer, Bursa 16000

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• Ö

Babamın afazi tanısı için geldik kelimeleri adlandıramıyordu çok ilerleme kat ettik artık isteklerini günlük konuşmaları çok daha iyi yapabiliyor.

• Dilce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi  •

Kekemeliğim için geldim artık çok yorulmuştum sosyal hayatım yoktu Enes bey ile tanıştım çok daha akıcı ve özgüvenli konuşuyorum konuşmaktan çekinmiyorum bence en önemli olanda bu istediğim yaşamı yavaş yavaş elde etmeye başladım.

• Ş

Oğlum 4 yaşına geldi ama hala cümle kuramıyordu Enes bey ile seanslara başladıktan sonra şuan eski haline göre çok daha akıcı ve güzel cümleler kuruyor. Artık okulda da oğlum daha özgüvenli ve kendini rahat ifade edebiliyor.

• Dilce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

• H

4 yaşında kızım için geldik heyecanlandığında takılmaları vardı tavsiye üzerine Enes beyi bulduk ilk seansta beni ve eşimi çok güzel bilgilendirdi sürecin içine dahil olduk ve her uyguladığı teknikle ilgili bizi çok iyi bilgilendirdi şuan hiç takılmıyor neredeyse kızım

• I

Tavsiye üzerine geldiğimiz Enes bey oğlumla çok iyi iletişim kurdu ve kekemeliği hakkında bizi çok açık ve net bir şekilde bilgilendirdi özellikle bize olan yönlendirmeleri evde çok işimize yaradı ve şuan oğlumun konuşması çok akıcı ve psikolojik olarak çok daha özgüvenli

• Dilce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kekemelik Terapisi  •

Takılmalarım için geldim kısa sürede çok ciddi gelişmeler oldu konuşmamda daha özgüvenli ve akıcı konuşuyorum.

• Dilce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

4 yaşındaki kızım Enes hocam sayesinde 3 ay içerisinde konuşmaya başladı. Bizim için çok faydalı oldu. Kendisi çalışma fırsatı bulduğumuz için çok şanslıyız.

4 yaşına kadar cümle kuramayan kızım Enes bey sayesinde çok kısa sürede konuşmaya başladı çok memnunuz.

oğlum için geldik takılma sorunları vardı çok ilgili ve bilgilendirici birisi çok iyi ilerleme oldu

Babamda inme sonrası konuşma problemi olmuştu afazi terapisi için Enes beyi bulduk terapilere babam çok severek geliyor ve konuşması çok iyi oldu.