Doç. Dr. Enes Seyda Şahiner

İç Hastalıkları · Daha fazla

Çankaya 1 adres

GEÇİCİ BİR SÜRE İÇİN AKUPUNKTUR VE BENZERİ TEDAVİLER UYGULAYAMIYORUM.HASTALARIMIZIN BİLGİSİNE...
1983 Yılında İstanbul'da doğdum.2009 yılında Tıp Fakültesi ve 2014 yılında İç Hastalıkları ihtisasımı Ankara'da tamamladım.
Bu süreçte Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp , Bütüncül Yaklaşım , Tıbb-ı Nebevi alanlarında yoğun bir eğitim ve çalışma süreci sonrasında Modern Tıp uygulamaları ve literatür bilgileriyle bu alanları birleştirmeye çalışarak tedavilerimi uygulamaya başladım.
Akupunktur , Fitoterapi(bitkisel tedaviler) , Mezoterapi , PRP eğitimleri aldım.
Tam bir tedavinin sadece beden değil ruh,akıl ve beden sağlığının birlikte şifa bulmasıyla mümkün olacağına kanaat getirdim ve bu alanda çalışmalarımı sürdürmekteyim.
İç Hastalıkları Uzmanı Zeynep Şahiner'le evliyim ve 2 kız çocuğu babasıyım.

Yetişkin

Röportaj

Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya 06800

• D

dr...b

Oldukça ağır geçen Covid sürecimde çok sayıdaki kronik hastalıklarıma rağmen 1 ayı aşan hastanede yatış dönemimde tüm takip ve tedavi sürecimi ihtimamla yürüten Dr. Enes Bey hekimliği içine sindirmiş, kendini işine adamış iyi bir hekim ve iyi bir insan. Sorumluluk hissi çok yüksek. Gece gündüz, haftasonu demeden onlarca ağır klinik vakanın bulunduğu koskoca kliniğin sorumluluğunu, dikkatle, sabırla ve ihtimamla yürüttüğüne 1 ay boyunca şahit oldum. Artık kendisini hastasına adayan bu tür hekimler çok azaldı. Emekli bir öğretim üyesi hekim olarak kendisine şahsım ve insanlık adına minnettarım.

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

• B

Enes doktora geçen hafta Ankara Şehir Hastanesi'nde iç hastalıkları randevusu oldum. Teşhisim henüz belli değil. Detaylı kan tahlili istemiş uzun süredir kan değerlerim ne durumda bilmiyordum. Bu beni mutlu etti. Sadece şikayet odaklı değil hastaya değer veren bir düşünceye sahip olduğunu gösterir. Sayesinde kan değerlerimi gördüm. Olumsuz bir durum olsaydı sayesinde tedavi olmuş olacaktım. Diğer şansım da beni dinlemesi sorularıma cevaplar vermesi gerekli açıklamaları anlayacağım şekilde yapması. Kan tahlillerim temiz çıkınca Enes bey endoskopiye yönlendirdi. Hastane takvimi kaynaklı 8 ay sonraya endoskopi randevusu verildiği için rahatsızlığım sanırım 8 ay sonra çözümlenecek. Fakat Enes doktor teşhis koyabilmek için elinden geleni yapıyor. Süreç benim için devam ediyor.

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi İç Hastalıkları Randevusu  •

• F

f.....

Öncelikle doktorumun hastaya yaklaşımı ilgisi ile bir karşılaması ve kişisel tedaviler uygulaması baş ağrıma migren tedavisine akupunktur eklem ağrılarına yönelik tedavisi özel iğneler yaparak tam bir tedavi programı yapıp takipte olması özel ilgisi alakası ile mükemmel bir insan emeğine saygı duyulacak işini severek yapan bir hekimimiz takdir ve teşekkür ediyorum

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Akupunktur ile Migren Tedavisi  •

• R

r.....

Merhaba
    Alternatif tıp uzmanı doktorumuz Enes bey pozitif enerjisi, tam odaklı teşhisi ve teşhisine yönelik tedavileriyle tüm hastaların ihtiyacı olan bir doktor.
    Ben 15 yıl boyunca Ankilozan spondilit, fmf, sinir sıkışması ve sonrasında reflü, alerjik astım, migren, diyabet, yüksek kolesterol gibi rahatsızlıklardan dolayı uykusuz, halsiz, çok ağrılı, çok stresli günler geçirdim.
    Belirli aralıklarla doktor randevusu oluşturup kontrollere gidiyordum. Yine
    kontrollerim için doktor randevusu alırken alternatif tıp polikliniğinin açıldığını gördüm ve doktorumuz Enes beyle bu şekilde tanıştım.
    Şikayetlerimin dinlemesi, tahlillerimin değerlendirilmesi ve muayene sonucu belirlenen tedavi süreci çok şükür olumlu bir şekilde devam ediyor. Bitkisel takviye ürünlerle beraber akupunktur tedavisi görüyorum. Etrafımdaki insanlarada anlatıp tavsiye ediyorum ki onlarda bu tedavilerden istifade etsinler.
    Doktorumuz Enes bey güler yüzü ve pozitif enerjisiyle temiz ve nezih bir ortamda tedavilerini uyguluyor. Kendisinden Allah razı olsun...

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Akupunktur ile Migren Tedavisi  •

Merhabalar.Tenisçi hastalığı nedeniyle tanıştığım Dr.Enes Şeyda Şahiner beyefendiye , hastalara hastalıklarının üstesinden gelebilecek güce sahip olduklarını ve yolda yanlız olmadıklarını değerli varlığı ve bilgileriyle bizlerle bu yolda beraber olup sağlıklı adımlara kavuşdurduğu için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Akupunktur Tedavisi  •

a....u

Merhabalar öncelikle kilo problemim vardı sağlık sıkıntıları artık baş göstemeye başlamıştı. Kolesterolüm tavan yapmış cihaz bile ölçmüyordu. Ablamın tavsiyesi üzerine Enes beyle diyaloğa geçtim. Tabi benim aklım fikrim kilo vermekti. Enes bey hikayemi sabırla bir psikolog edasıyla dinledi. Ben öyle düşünmüyorum önce sağlığını bir düzene koyalım daha sonra kilo vermen kolaylaşacak dedi. Bana koca bir ev ödevi hazırladı. Akapuntur tedavisine başladı. Ben de hocamın tavsiyelerine uymaya çalıştım. Kilomu verdim. Kolesterolüm çok şükür daha iyi..... Ve daha bitmedi 8 ay sonra bel fıtığım patladı boyun fıtığım bir o kadar kötü. Doktorlar hemen ameliyat dedi çok korkuyordum. Amansız ağrılarla boğuşuyordum. Gecelerim gündüz olmuyordu. Rabbim bin kere razı olsun beni yatıştırdı. Tedaviye başladı çok destek oldu. 4 ay geçti hamdüsenalar olsun çok şükür Rabbim vesile kıldı iyiyim. Onun sayesinde bir Adıyaman daha sağlıklı ve daha mutlu.

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Diğer  •

• U

u.....

Sırt ve bel ağrısı şikayetiyle gittiğim Uzm.Dr. Enes Bey ilgili yaklaşımı ve üstün bilgisiyle ilk seanstan itibaren ağrılarıma çare oldu.
    Gerçekten oldukça başarılı ve güleryüzlü, ziyadesiyle memnun kaldım, kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hacamat (Kupa) Tedavisi  •

• G

gi...y

Şiddetli diz ağrısı çekiyordum Enes Bey’in hazırlattığı bitkisel karışımlar sayesinde ağrılarım hafifledi. Aynı şekilde annem de bel fıtığı var iğneli tedavi yapıldı ve ağrısı geçti. Abim,komşumuz,arkadaşlarım da tedavi için randevu alıyor ailemizin doktoru oldu diyebilirim. Alanın da uzman,güleryüzlü,ilgili olduğu için doktorumuza teşekkür ederim

• başka bir yer Diğer  •

• G

g....t

Daha önce bir yakınım gitmişti Enes Bey'e ve bana da tavsiye etti. Migren rahatsızlığından muzdariptim, şiddetli baş ağrılarım vardı, yıllar boyunca kullanmadığım ilaç kalmamıştı bu şikayetim ile ilgili. Şu an Enes Bey ile tedavim devam ediyor, 5. seansımı aldım ve şikayetlerim bitene kadar devam edeceğini söyledi. Bitkisel tedavi ve alternatif tıpın yanında akupunktur desteği de alıyorum. Ben de çevremde çok kişiye tavsiye ettim, yakınlarım da ağrı şikayetleri ile ilgili gitmeyi düşünüyorlar kendisine.

•  •

• T

t.....

Elimde, ayaklarımda ve kısmen kollarımda uyuşma vardı. Akapunktur tedavisi ve bitkisel takviyeler aldığım bir süreç yürütüyor Enes Bey. Sayesinde ağrılarım azaldı ve rahat uyuyabiliyorum artık. Kendisi hastasın karşı açıklayıcı, her konuda yardımcı ve sabırlı bir hekim. Bu devirde böyle bir hekim bulduğum için şanslı hissediyorum. Tedavim kendisi ile devam ediyor. Annemi de götürmeyi planlıyorum ve çok memnunum. Böyle doktorların çoğalması dileğiyle.

•  •