Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
ah...
Kızım Hiranur’un Skolyoz ameliyatını başarıyla gerçekleştiren değerli doktorumuz Enes hocamız sürecimiz boyunca ilgili ve açıklayıcı yaklaşımıyla güven verdi. Hastasına karşı özenli ve anlayışlı bir doktor. Doktor arayışında olan hastalar kesinlikle tercih edebilirler.
tü...d
Annemin kalp kapağı değişimi amacıyla Bilkent Şehir Hastanesine başvurduk. Daha önce inme geçirdiği için operasyon anında felç riski vardı. Çok endişeliydik fakat Telat Bey sorunsuz şekilde kapalı yöntemle kalp kapağını değiştirdi kendisine minnettarız iyi ki onun hastası olmuşuz. Mükemmel bir insan ve doktor.
be...n
Şule hocam, artık uzman değil doçent. Ama konu bu değil. Ben, o kadar özel hastane o kadar doktor gördüm bu kadar merhametli, bilgili ve yardımsever bir doktor görmedim. Her hastası ile uzun uzun ilgileniyor. Benim tanımı da koyarak yol gösterdi. Allah böyle doktorların sayılarını ve Şule hocamın da başarılarını artırsın.
a....ö
Anneannemin sarı nokta delinmesi ameliyatı için Özdemir doktora güvenerek başvurduk. Ancak ameliyat sonrası çok fazla ağrı olmaya başladı ve kontrol için gittik ancak gazı az basması sonucu açılma olmuş dikiş atılmamış. Başarısız bir ameliyat gerçekleşti, bazı hastalarda da olmuyor tutmuyor gözlük yazdık onu kullan diyip gönderdiler. Bizden yana hakkımız helal değil bilin istedik.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Doç. Dr. Özdemir Özdemir
Sarı noktadaki deliklerin ameliyatla kapanması, deliklerin büyüklükleriyle ilişkilidir; delikler ne kadar genişse, kapanma şansı da o kadar düşük olur. Bu ameliyatlar çok sayıda kişinin emeğiyle, bin bir zahmetle başarıyla gerçekleştirilmektedir. Sonuçların istendiği gibi olmaması, hastaların beklentilerine göre değişebilir. Burada hakkımda olumsuz yazma, hatta beni kötüleme hakkını kendinizde bulmuşsunuz, dediğiniz gibi öte dünyada hesaplaşırız…
şü...n
Sakarya'da hakkımda baypas kararı verilmişti ben araştırdım ve telat keleş hocamı buldum hocam anjiyo ile tıkalı ana damarımı açtı şu anda çok iyiyim ona minnettarım harika bir insan ilgi ve alakasından dolayı telat hocama ve ekibine şükranlarımı sunuyorum iyiki sizi tanımışım iyiki varsınız
g.....
Annemi hem endoskopi hem kolonoskopi yaptı sayın hocam annem işlem öncesi çok korkuyordu ama hocamın yaklaşımı destegı güleryüzü bilgisi sayesinde korkusuz girdi ve sıkıntısız bi sekılde yapıldı işlem emeğinize sağlık hocam hep var olun iyiki varsınız
ç....b
Kalbimde doğuştan olan VSD için gitmiştim. Kendisi hem çok ilgili hem güler yüzlüydü. Açıklamaları gerçekten çok değerliydi. Başka doktorların göremediği detayları gördü ve içimizi rahatlattı.
Birkaç yıl süren çabalarımızın ardından İnfertilite bölümünde tüplerimin kapalı,rahmimde çok sayıda miyom ve yumurta rezervimin de oldukça düşük olduğunu öğrendim.Sonrasında Bilkent Şehir Hastanesi’nde Şebnem Hocam ile tanıştım. İlk kez bir doktor olumsuzluklardan bahsetmek yerine, önümde nasıl bir yol olduğunu bana anlattı. İlk iki denememiz maalesef başarısız oldu. Yumurta rezervimin hızla azalması nedeniyle tek bir yumurta ile son bir deneme yapmaya karar verdik. Artık bu sayfayı kapatmaya hazırlanırken bir mucize gerçekleşti.Tek yumurta ile hamile kaldım.
42 yaşımda kızımı kucağıma aldım.
Bu mucize Şebnem Hocamın emeği sayesindedir. İyi bir hekim olmasının yanında, benim için en kıymetlisi çok iyi bir insan olması.
Benim gibi bir kaosun içindeyseniz Şebnem Hocam ile mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim. Başarıları daim olsun canım hocamın. Ayağına taş değmesin.
fi...e
Eşimin Bel kayması ve kanal daralması gibi şikayeti ile başvurduk. ameliyat olması hususunda kararsızdık, gayet açık ve net açıklamaları üzerine eşimin ameliyatını yapmasına karar verdik.Ameliyat gayet iyi ve anlattığı gibi başarılı geçti. sonuçtan çok memnunuz. aynı şekilde ekip arkadaşlarını da çok samimi gördüm. Allah'ım başarılarını daim eylesin. Burak beye, ekibine ve bütün sağlık çalışanlarına Allah'tan sağlıklı sıhhatli huzurlu uzun ömürler dilerim
n....h
Türkiyenin en iyi gastroenteroloji doktoru desek yeridir.Tıbbi ve insani yaklaşımı , hastasına sahip çıkması, süreci takip etmesi ve en önemlisi sizi iyileştirip hayata döndürmesiyle mükemmel bir doktor. Ayağına taş değmesin.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Patolog, Onkolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Hematolog, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, toplam 719 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 484 hasta/danışan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresi Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya şeklindedir.
- Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri