Diğer kurumları göster

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9, Çankaya 06800
  • Diğer (İade)
  • SGK

Göz damar tıkanıklığı nedeniyle birçok hastaneye gittim Bir doktor tavsiyesiyle Nilay hocaya gittik Nilay hocanın yanında ameliyat oldum 6 aya yakındır ve gayet başarılı

• Doç. Dr. Nilay Yüksel Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)  •

İnsanın hayatında rastlayacağı En büyük şans :) kısa ve net :) Annemin ayağa kalkmasını sağladı çok ilgili çok açıklayıcı tatlı dilli ve işini gerçekten severek yapıyor güler yüzlü ve nazik

• Op. Dr. Temel Oğuz Diğer  •

Babamı baypass ameliyatını yaptı 4 damarı değişti Allah razı olsun çok iyi bir doktor 6 saatlik ameliyat şimdi durumu daha iyi şeref hocam.

• Prof. Dr. Şeref Alp Küçüker Diğer  •

Tüp bebek süreci tıbbi boyutu kadar hasta motivasyonunun da yüksek tutulması gereken bir süreç. Ankara’daki tedavi sürecim boyunca her aşamada profesyonel yaklaşımı ve yüksek enerjisiyle süreci çok iyi yöneten bir hekimle ilerledim. Tedavinin en zor ve belirsiz anlarında bile sergilediği kararlı duruş ve doğru tıbbi yönlendirmeler, sürecin başarıyla sonuçlanmasında en büyük etken oldu. Bugün sürecin olumlu sonuçlanması ve çocuğumuzu kucağımıza alabilmemiz, kendisinin mesleki tecrübesi, pes etmeyen kararlılığı ve üstün hekimliği sayesindedir. Alanında son derece vizyoner ve yetkin bir hekimdir…

• Prof. Dr. Şebnem Şen Özyer Diğer  •

Şebnem Hocam benim için çok kıymetli bir hekim. Bana umut oldu ve evladıma kavuşmamda en büyük destekçilerimden biri oldu. Sürecin başından sonuna kadar her zaman güler yüzlü, ilgili ve sabırlıydı. Ne zaman bir sorum olsa, en basit ya da gereksiz gibi görünen sorularımı bile bıkmadan, içtenlikle cevapladı.

Tüp bebek sürecinde insanın kendini güvende ve anlaşılmış hissetmesi çok önemli. Şebnem Hocam sayesinde her kontrolde kendimi rahat, huzurlu ve emin ellerde hissettim. Pozitif yaklaşımı, desteği ve samimiyeti bu zorlu süreci benim için çok daha kolay hale getirdi.

İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Prof. Dr. Şebnem Şen Özyer Diğer  •

Hocamızın yaklaşımı çok iyi. Hasta ile empatisi, derslik.

• Prof. Dr. Muharrem Tola Diğer  •

Çok küçük yaşlarda ortaya çıkan tansiyon hastalığım sebebiyle kendisiyle yollarımız kesişti ve çocukluktan beri hastasıyım süreç boyunca uyguladığı titiz takip ve en ufak detayı bile atlamayan o özenli yaklaşımı sayesinde çok şükür artık normale döndüm böylesine bilgili detaycı ve anlayışlı bir doktor bulmak bu devirde gerçekten çok zor mesleki tecrübesi ve eşsiz merhametiyle muazam bir hekim

• Doç. Dr. Emine Azak Diğer  •

Bilkent Şehir Hastanesi’nde 76 yaşındaki annem için omurilik kanal daralması ameliyatı sürecini yaşadık. Bu süreçte başta ameliyatı gerçekleştiren Sayın Burak Bahadır hocamız olmak üzere tüm ekip özveriyle emek verdi.
    Ameliyat öncesinde ve sonrasında her şey son derece düzenli ve özenli bir şekilde ilerledi. Ameliyatımız başarıyla gerçekleşti ve sonuçtan çok memnun kaldık. Hocamızın ilgisi, açıklayıcı yaklaşımı ve güven veren tutumu bizim için çok kıymetliydi.
    Ayrıca hastanenin hemşireleri başta olmak üzere tüm sağlık personelinin ilgisi, güler yüzü ve bakım konusundaki hassasiyeti gerçekten takdire şayandı. Annemin konforu ve sağlığı için gösterdikleri özveri bizi çok memnun etti.
    Bu süreçte emeği geçen herkesin başarılarının devamını diliyoruz.

• Dr. Öğr. Üyesi Burak Bahadır Diğer  •

R

Kendisini internette yorumlara göre tercih ettim.Yillardir migrenle çok uğraştım hep acil ,iğne, hap ,sonunda doktoruma gittim, çok fazla kullanmışsin ağrı kesici dedi ve uyguladığı tedavi sonuç verdi artık nadiren ağrıyor başım Allah razı olsun Serhat hocamdan.

• Uzm. Dr. Serhat Akın Randevu  •

Dr. Burak Bey babamı bel fıtığından ameliyat etmişti. Çok şükür Allah a gayet memnun. Gerçekten alanın da çok başarılı bir Hocamız.

• Dr. Öğr. Üyesi Burak Bahadır Diğer  •

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Patolog, Onkolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Hematolog, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu.
  • Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, toplam 719 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
  • Hayır, şu anda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
  • Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
  • Toplam 463 hasta/danışan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresi Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya şeklindedir.