Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
s....k
Meme estetiği oldum ve yaşadığım süreç tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığıydı. Ameliyat öncesinde ne istediğimi defalarca anlatmama rağmen hiçbir şekilde dinlenmediğimi hissettim. Taleplerim dikkate alınmadı, süreç aceleye getirildi ve yeterli ilgi gösterilmedi. Sonuç olarak ortaya ciddi asimetri çıktı ve yara izlerim de beklenenden çok daha kötü iyileşti.
Daha sonrasında düzeltme talep ettiğimde ise “ancak bu kadar oldu” denilerek konu kapatıldı ve yeterli bir çözüm sunulmadı. Hatta yapılan işin çok iyi olduğu söylenip seminerlerde göğüs fotoğraflarımın kullanılabileceğinden bahsedildi; bu yaklaşım beni ayrıca rahatsız etti.
Bu benim kişisel deneyimimdir ve açıkça memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum.
Psikolojik olarak zor bir dönem geçirmeme ve özgüven eksikliği yaşamama sebep oldu kendisi. Estetik gibi hassas bir konuda bu kadar dikkatsiz ve ilgisiz bir yaklaşım kabul edilebilir değil. Ramazan Erkin Ünlü ile yaşadığım bu deneyim tamamen olumsuzdu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
er...
Elif Hoca alanında oldukça başarılı bir hekimdir. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 yıl önce büyük oğlumuzu geniz eti ameliyatı kendisi ve ekibi tarafından opere edilmiştir. Aynı zamanda bu sene yaklaşık 1 hafta önce kadar bu seferde küçük oğlumuzu yine aynı tercihle geniz etinden Elif Hoca ve ekibine ameliat ettirdik. Gayet sağlıklılar. Doğru bir tercih olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Kendisinin ve ekibinin ellerinize sağlık.
Esma hoca gerek kendisi gerekse işi çok kaliteli birisi ağrılı over kistinden ameliyat oldum. Kistim patlamıştı çok şükür şimdi ağrım sancım yok. Allah razı olsun. Bütün işlerini Allah rast getirsin inşallah. Amin
s,...y
Başka bir hastanede olduğum Sleeve Gastrektomi ameliyatı sonucu midemde oluşan darlık ve twist şikayeti ile gittiğim Kadri Bey'e; tedavi sürecindeki ilgisi, yapılacak işlem konusundaki yönlendirmeleri ve bir hasta olarak bitmek bilmeyen sorularımı sabırla yanıtlaması husunda teşekkürümü sunmak isterim. Kendisi çok güven veren bir hoca. Uzun yıllar boyunca hastalarının hayatına böyle nahif bir şekilde dokunmaya devam etmesi dileği ile...
pe...
Enes hocam annemin artık oğlu yıllardır bel ve diz ağrısı çekiyordu. Önce bel fıtığı ve kayması için annem ameliyat oldu Enes hocanın ilgisi samimiyeti anneme bu ameliyatı olma cesareti verdi annem bu ameliyatta şifa bulunca dizlerinden de ameliyat olma kararı aldı ve bir dizinden ameliyat oldu şimdi diğer dizi için gün alıyor çok şükür ilk diz ameliyatı da gayet güzel geçti hocamın tavrı da bizleri çok rahat karar aldırdı eğer hem şifa bulmak hemde gerçek bir doktor ile tanışmak istiyorsanız hocam doğru adres
ha...n
Eşim dış merkezde EKG çekilirken kalbi durdu entübe edildi Bilkent’e sevk edildi yaşama şansı %10 dediler Kerem hocadan Allah razı olsun hayata döndürdü kalp yetmezliği oluştu ama buna şükür size ömrümün sonuna kadar dua edeceğim İyi ki sizin gibi hocalar var Allah’a emanet olun
i̇...r
Sayın Prof. Dr. Talat Hocam, ameliyat önerildi fakat yüksek risk bildirildi o kadar zor dönemdeydik ki babam için ameliyat önerilmişti fakat yüksek riskli olduğu için ameliyata alınması sakıncalıydı. Telat hoca ile görüştük %80 tıkanıklık olan led damarını Telat hocamız açtı Telat hoca mucize gibi birşey Allah ondan razı olsun.
Kapalı omurga ameliyatı konusunda son derece uzman ve başarılı bir hekim. Neredeyse yürüyemeyen 80 yaşındaki hastamız operasyon sonrası bastonsuz yürümeye başladı.
öm...n
Annemin kapalı bel omurga ameliyatı için enes hocamla iletişime geçtik Allah ondan razı olsun yıllardır okadar doktora gittik kimse risk alamadı annemin ameliyatı için çünkü annem yaşlı ve kilo sorunu vardı çok şükür annem 1 haftada eski sağlığına kavuştu ENES hocam çok ilgili ve alakalı inşallah sizleri daha iyi yerlerde görürüz
si...)
İbrahim Ece doktorumuz çok iyi çok güzel hasta ve hasta yayınıyla güzel ilgileniyor hastamıza ilgili güzel açıklama yapıyor kizim 2 bucuk yaşinda 3 ay önce asd için anju oldu çok şükür iyi gelişimi hızlandı hersey çok güzel oldu İbrahim Ece Dokdorumuz sayesinde
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Patolog, Onkolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Hematolog, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, toplam 719 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 443 hasta/danışan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresi Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya şeklindedir.
- Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri