Diğer kurumları göster

• Diğer (İade)
  • SGK

I

Sayin Dr. Zafer İscan
    Babamın TEVAR ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirmeniz ve sonrasındaki süreçte gösterdiğiniz yakın ilgi için size minnettarız.
    Bu zorlu süreçte yalnızca tıbbi bilginizle değil, hasta ve hasta yakınına yaklaşımınızla da bize büyük güven verdiniz. Tatil günleri dahil hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmamanız, her an ulaşılabilir olmanız bizim için çok kıymetliydi.
    Süreci bu kadar özveriyle yönetmeniz sayesinde bugün babam sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Emeğiniz, sabrınız ve insanlığınız için minnettarız.
    İyi ki varsınız.
    Saygılarımızla.

• Doç. Dr. Hakkı Zafer İşcan Diğer  •

Geçen sene benim kapalı bel fıtığı ameliyatımı büyük bir başarıyla gerçekleştiren Doçent Dr Enes ULUYARDIMCI , bu sene de babamın diz protez ameliyatını yaptı. Her iki ameliyatta da doktorumuzun hem teknik becerisi hem de hastayla olan ilgisi mükemmeldi. Ameliyat öncesi bilgilendirmeleri, süreç boyunca gösterdiği özen ve ameliyat sonrası takibi sayesinde hem ben hem de babam kendimizi çok güvende hissettik. İşinde son derece profesyonel, sabırlı ve güven veren bir doktor. Benzer durumdaki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

• Doç. Dr. Enes Uluyardımcı Diz Protezleri  •

C

Çok parçalı ayak bileği kırığı ile Bilkent Şehir Hastanesi ortopedi bölümüne nakilim yapıldı. Ortopedi Başhekimi İzzet Bingöl, platin ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatın ardından cerrahi kesikte nekroz oluştu. 5 hafta nekroz yara ile bekletildim. Ardından plastik cerrahide yeniden operasyon geçirdim. Ameliyattan 8 ay sonra platinlerimin kırılmış olduğunu öğrendim. Gittiğim doktorların incelemeleri sonunda hemen ameliyat olmam gerekirken İzzet Bingöl ve ekibi konseyde durumumu değerlendirip tekrar ameliyat olmama kararı aldıklarını belirttiler. Ben bu sırada ağrıdan yürüyemiyor durumdaydım. Pek çok ortopedistle görüştüm ve onlar bazı hatalar yapılmış olduğunu söylediler ve yeniden ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Ne yazık ki ayak bileğim sabitlenmek zorunda kaldı.

• Doç. Dr. İzzet Bingöl Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Çok memnunum çok güzel ilgilendi troid hastalığım var detaylı detaylı bana bilgi verdi. Güler yüzlü ılımlı yaklaştı 5değil 10 yıldızı hak ediyor.

• Uzm. Dr. Didem Özdemır Diğer  •

R

Oğlumun yoğun ataklar geçirmesi sonucu beyninde tümör olduğunu öğrendik.Hastanenize başvurduk.Ameliyat kararı verildi.Ahmet Deniz Belen doktorumuzun 16 Şubat tarihinde başarıyla sonuclandirdigi ameliyat sonrası oğlum şuan tedavi sürecinde.Kemoterapi ve radyoterapi görüyor.Ahmet Deniz Belen doktorumuz ve asistanları başta olmak üzere hepsinden Allah razı olsun.

• Prof. Dr. Ahmet Deniz Belen Diğer  •

Ş

Şebnem hocaya düşük AMH ile yumurta dondurma için başvurdum. İki siklus ilerledik ve AMH düşüklüğüme rağmen kendisinin profesyonelliği sayesinde çok iyi bir sonuç aldık. Süreç boyunca çok ilgiliydi, her zaman ulaşılabilirdi ve her aşamada detaylı bilgilendirme yaptı. Kendimi güvende hissettiğim bir süreç oldu. Özellikle düşük AMH nedeniyle kaygılı olan hastalar için güven veren bir hekim.

• Prof. Dr. Şebnem Şen Özyer Diğer  •

Bebeğimiz premitüre bir bebek olmasından dolayı rod rahatsızlığı vardı.Doktorumuzun deneyimini güvenerek kızımızı lazer ameliyatını yaptırdık.Ve o kadar ilgili,alakalıydı bütün muanelerde,ameliyat öncesinde ve sonrasında tek tek bütün sorularımızı cevaplandırdı.Hatta biz sormadan bizi bilgilendirdi çoğu konuda ve çok şükür kızımız sağlıklı bir sekilde tedavisi bitti.Doktorumuza en başından çok güvendik ve güvenimiz asla boşa gitmedi.Polat ailesi olarak çok memnun kaldık emeğinize,ellerinize sağlık hocam

• Doç. Dr. Özdemir Özdemir Prematüre Retinopatisinde Göz Muayenesi  •

herkese merhaba babama menanjiom tanisi konuldu ve onlarca doktor arastirdik en iyisinin ahmet deniz oldugunu dusunduk ve yanilmadik. ahmet deniz babamla cok guzel ilgilendi ve ameliyati basariyla gerceklestirdi ahmet deniz cok iyi bir doktor onun gibi doktorlar basimizdan eksik olmasin.

• Prof. Dr. Ahmet Deniz Belen Diğer  •

Meme estetiği oldum ve yaşadığım süreç tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığıydı. Ameliyat öncesinde ne istediğimi defalarca anlatmama rağmen hiçbir şekilde dinlenmediğimi hissettim. Taleplerim dikkate alınmadı, süreç aceleye getirildi ve yeterli ilgi gösterilmedi. Sonuç olarak ortaya ciddi asimetri çıktı ve yara izlerim de beklenenden çok daha kötü iyileşti.

Daha sonrasında düzeltme talep ettiğimde ise “ancak bu kadar oldu” denilerek konu kapatıldı ve yeterli bir çözüm sunulmadı. Hatta yapılan işin çok iyi olduğu söylenip seminerlerde göğüs fotoğraflarımın kullanılabileceğinden bahsedildi; bu yaklaşım beni ayrıca rahatsız etti.
    Bu benim kişisel deneyimimdir ve açıkça memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum.

Psikolojik olarak zor bir dönem geçirmeme ve özgüven eksikliği yaşamama sebep oldu kendisi. Estetik gibi hassas bir konuda bu kadar dikkatsiz ve ilgisiz bir yaklaşım kabul edilebilir değil. Ramazan Erkin Ünlü ile yaşadığım bu deneyim tamamen olumsuzdu.

• Prof. Dr. Ramazan Erkin Ünlü Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Elif Hoca alanında oldukça başarılı bir hekimdir. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 yıl önce büyük oğlumuzu geniz eti ameliyatı kendisi ve ekibi tarafından opere edilmiştir. Aynı zamanda bu sene yaklaşık 1 hafta önce kadar bu seferde küçük oğlumuzu yine aynı tercihle geniz etinden Elif Hoca ve ekibine ameliat ettirdik. Gayet sağlıklılar. Doğru bir tercih olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Kendisinin ve ekibinin ellerinize sağlık.

• Op. Dr. Elif Ersoy Callıoğlu Diğer  •

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Patolog, Onkolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Hematolog, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu.
  • Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, toplam 719 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
  • Hayır, şu anda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
  • Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
  • Toplam 451 hasta/danışan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresi Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya şeklindedir.